Diskussion:Carlos Queiroz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Portugal Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Portugal, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Portugal-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Firkant[redigér wikikode]

Firkanten nederst i {{fodboldspiller}} går væk med denne:

| klubber =  

men indsætter til gengæld noget der ikke er bedt om. Se evt. Sandkassen&oldid=2199711 -- Mvh PHansen 12. jun 2008, 14:22 (CEST)[svar]

Har vi fundet ud af ;) Brugerdiskussion:EPO#Blå_firkant. --Broadbeer, Thomas 12. jun 2008, 14:48 (CEST)[svar]
Jeg har sendt en mail til www.oldtrafford.dk 's webmaster. Han ved det nok. Skal jeg egentlig angive den hjemmeside som kilde så?--Man-U 12. jun 2008, 14:51 (CEST)[svar]