Diskussion:Charlotte Wiehe-Berény

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kan man antage at det er Charlotte Wiehe-Bérény (1865-1947) der er tale om? Jf. mit leksikon startede hun godt nok som danserinde ved det Kgl. Teater, men i 1890 brød hun igennem som skuespiller på Folketeatret i Nitouche, og var "herefter, og siden 1900 især i udlandet, en fejret operette- og varitékunstnerinde" (Dansk Konversations Leksikon, 1957) --Kristjan Wager 18. mar 2006 kl. 11:33 (CET)

Nærmere i Dansk kvindebiografisk ... [1] -- Sebastjan 18. mar. 2006 kl. 11:45 (CET)
Se det var en del mere. Bør vi prøve at få indarbejde nogle af disse oplysninger i artiklen? Og bør artiklens titel ikke være Charlotte Wiehe-Bérény? --Kristjan Wager 18. mar 2006 kl. 11:47 (CET)

Flyttes, men hvortil?[rediger kildetekst]

Skal den flyttes til Marie Charlotte Wiehe-Berény eller Charlotte Wiehe-Berény? --Leo Laursen 1. sep 2006 kl. 16:48 (CEST)