Diskussion:Christen Anthon Brøndum

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne tekst er taget fra Pernod Ricard Denmarks akvavit kompendium fra siden www.aalborgakvavit.dk. Dette kompendium kan frit downloades fra hjemmesiden og er således frit indhold.(Skrev Snapsemanden (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nej, ting er ikke frie, fordi de er frit tilgængelige. Hvis du ser på deres regler for brug af materialet fremgår det tydeligt af punkt 5. at " Dette websted er beskyttet af lov om ophavsret og internationale konventioner" |Knud Winckelmann 29. apr 2009, 10:39 (CEST)

[redigeringskonflikt

Netop --Masz (Skriv besked) 29. apr 2009, 10:41 (CEST)

Da jeg arbejder for virksomheden Pernod Ricard, der har rettighederne til materialet, så har jeg fået de relevante godkendelser til at lægge materialet ud. Men dog har jeg svært ved at finde ud af licenserne herinde.... Så hvis jeg kan få hjælp til dette, ville det være fantastisk! Det samme gør sig gældende for billeder, hvor jeg opgav hurtigt pga. selvsamme problem! --Snapsemanden 29. apr 2009, 10:47 (CEST) - Pernod Ricard Denmark

Ang. billeder, så har vi en fantastisk guide her og her. Tilladelser til at lægge tekst ud kan sendes til: info-dawikimedia.org --Masz (Skriv besked) 29. apr 2009, 10:53 (CEST)