Diskussion:Citroën Méhari

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Original farve[rediger kildetekst]

Det er da lidt af en påstand at en Citroën Méhari kun kunne fåes i orange, den kune fåes standard i blandt andet rød, grøn, beige, orange senere hen i blå og hvid.

Det er også noget af en påstand at en Méhari er lavet i glasfiber, den er skam lavet i ABS-plast.

Hilsen Kim Ø. Jensen, Dansk Citroënklub(Skrev 83.91.8.69 (diskussion • bidrag) 23. okt 2006 kl. 16:55. Husk at signere dine indlæg.)

Tak for en god korrektion, som vi må ha' flettet ind på en ordentlig måde. Der var mig, som introducerede den forkerte påstand, som jeg end ikke kan huske hvor jeg havde fra. Kan det passe, at langt de fleste oprindeligt har været orange, eller er det (også) indbildning? -- Poul G disk. 23. okt 2006 kl. 21:09 (CEST)

Jeg tror bare det er indbildning:-) Den allerførste solgt i Danmark var rød, den er fra '69..Den kører stadigvæk på sine sorte plader i Vordingborg, godtnok oplakeret, men under den røde lak er der rød plastik. Min første var rød, en '71, senere lakeret hvid, min kammerats '73 er rød (og er det stadig), min nuværende er grøn (også under den grønne lak)..De fleste stumper jeg har liggende er røde, nogle ganske få beige, og lidt i orange.. Der tøffer en 4x4 rundt ved Lille Skensved, den er grøn. Jeroen Cats fra Holland plejer at have tingene iorden.. http://www.cats-citroen.net/citroen_mehari/mehari_history.html den mand ved alt..