Diskussion:Claes Lindhardt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Claes Lindhardt

Artikel-regler

Generel diskussion om Claes Lindhardt, hans tanker og forfatterskab[rediger kildetekst]

Overblik over værker[rediger kildetekst]

Hei, hei - Jeg har svørt ved at finde et overblik over hvilke bøger han har skrevet og hvor de er tilgængelige( for den brede offenligthed - bibloteker og folkeskoler) og på hvilke sprog? Selv kender jeg kun lige ummdidelbart til:

Børnebøger af Claes Lindhardt
Titel År sprog som den er tilgøngelig på ISBN Tilgængelig som lydbog Også udgivet som billingual bog
Venevej 22 og andre fortøllinger om humanbiologi 2020 Dansk og Engelsk(kan lånes på danske bibloteker) 9788797265505 og 9788797265512 Nej Nej
Nuser og de veganske værdier 2019 Engelsk, spansk, dansk og tysk 978-1077186194 ja ja
Dengang vi spiste bedstefar 2019 Engelsk, spansk, dansk, italiensk og tysk 978-1072898696 Nej ja
Vickey og Appesene 2019 Engelsk, spansk, dansk, italiensk og tysk 978-1704052809 Nej ja
Bretspil af Claes Lindhardt
Titel År sprog som den er tilgøngelig på Udgivet af
Unit Run 2022 Dansk, Engelsk, Tysk, Spansk, Islandsk, russisk, ukranisk og Svensk T. Elvested

er der nogen der har et bedre overblik? Jeg har også hørt at han laver andet kunst? er der nogen der ved noget om dette eller evt. Ejer noget? og har jeg fået alle årstallene rigtigt?(Skrev 62.101.250.97 (diskussion • bidrag) 18. dec. 2021, 10:13. Husk at signere dine indlæg.)

Det lykkedes mig at finde lidt mere information ved ikke om det er nogen hjÆLP?(Skrev NordiskLit (diskussion • bidrag) 18 mar. 2022. Husk at signere dine indlæg.)

(Skrev Hansrasmusharald (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Hei Bruger:HansrasmusharaldJeg hørte først om ham i forbindelse med kontakt med det danske luftforsvaret. Da så jeg også ut til at jeg kunne huske noe om en bok som het noe med Vikey og noen apper?Det er mitt inntrykk at navnet hans fortsatt til en viss grad er noe de danske meingene i luftforsvaret vet?(Skrev FlyverTroppn (diskussion • bidrag) 18. dec. 2021, 10:31. Husk at signere dine indlæg.)

Tanker og filosfi[rediger kildetekst]

Jeg syntes ligesom hans bokker har gjort så veldig mygga for at gøre det lettere at tale om død, vegearinisme og andre ellers svære temaer. Men er der nogen der ved om han overhovet har nogen filosofisk baggrunnden sin? og hvilka slags biddrag tror i allereda han har hjort til den filosifiske diskussion som den er nå? Føler nestna at han er ved at skabe en ikke moraliserende moral etik med littraturen sinn. Jeg har ikke selv nogen formel baggrund i filosofi men dette er et thema jeg finner utrolig spænnende(Skrev FlyverTroppn (diskussion • bidrag) 18. dec. 2021, 10:39. Husk at signere dine indlæg.)

Gode pointer, jeg kunne godt tænke mig at vide hvad han tænker om Moralsk fremskridt om det er en ting eller ej.(Skrev Jj66xd (diskussion • bidrag) 28. jan. 2022, 00:19. Husk at signere dine indlæg.)

Fredspromoverende NGO arbejde[rediger kildetekst]

Jeg googlede lidt rundt og fandt nogle opslag på Facebook hvor det så ud som om han deltog og var med til at arrengere et semiar med Johann Galtungi Norge, er der nogen der har nogle bedre kilder på dette end dem som man kan finde på facebook eller her på siden?

Dertil mente en bekendt også at have set nogle af hans fotografier udstillet på en udstilling i Polen som havde til formål at fremme fred og kulturforstålse på tvers af grenser er der nogen der ved noget mere om dette? og hvad han ellers laver af andre slags kunst en tekster?

og er der nogen der ved om og hvordan hans NGO arbejde spiller sammen med hans værker og tanker? (Skrev NordiskLit (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:02. Husk at signere dine indlæg.)

Bueskytte karriere[rediger kildetekst]

Konkurrence Resultater
Konkurrance År Resultat(medalje) Bueskyttelau
Danmarks Mesterskaberne -- sølv Lyngby
Danmarks Mesterskaberne 2012 Bronze Lyngby

Jeg fandt nogle billeder i lyngby lokal avis som vist er af en ung Claes Lindhardt som bueskytte men jeg ved ikke om disse ville telle som god nok kilde? (Skrev NordiskLit (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:14. Husk at signere dine indlæg.)

Selve artikelen wiki teknisk[rediger kildetekst]

første spørsmål[rediger kildetekst]

Jeg tror denne artikel er lavet som oversættelse af et draft jeg lavede til den engelske wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Claes_Jens_Sj%C3%A6lborg_Lindhardt , kan det tænkes? Jeg stødte på en af Claes Lindhards bøger på et Dansk bibliotek og syntes den var spændende så jeg besluttede mig for at google ham og fandt frem til at han havde været bueskytte og underviser. Dertil et par af hans andre bøger. Jeg bemærkede også hurtigt at der ikke var nogen wiki side. Så tænkte jeg ville tage initiativet i håbet om at andre der også har læst hans bøger kan få et hurtigt og sagligt overblik over hvad der kan stilles fast omkring ham. Kan se at der står billede er taget i slotshaven i kongens Lyngby, ved ikke hvor den information kommer fra. Linket til NRK er forkert, men det er rigtigt nok at han har lavet et interview med NRK: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-oestfold/sesong/201408/DKOS03016114#t=1h17m28s Hvis man går ind under tidspunkter så bliver han interviewet cirka der hvor der står ” marco elsafadi og vilde-marie handeland om fredsseminar”. Man kan få klippet udleveret hvis man skriver til NRK. Så linkes der også til Saxo hvor man kan købe bogen dette er ikke helt upartisk, men den fejl ligger vist hos mig, da jeg ikke var opmærksom på dette i mit eget draft. Dette er rettede så der nu linkes til goodreads. Men ellers virker alt informationen i denne artikel som pålideligt og udgivet af 3 hånd. Alle bøger har ISBN og kildebeskrivelsen er bedre en på min draft artikel. En af kilderne er til de danske biblioteker som plejer at være rimeligt tilregnelige.(Skrev Hansrasmusharald (diskussion • bidrag) 25. sep 2021, 11:23. Husk at signere dine indlæg.)

opfølgende spørgmål fra Kuhberg[rediger kildetekst]

Hej @Hansrasmusharald Det passer, hvad du skriver. Jeg faldt over draftet, efter jeg havde læst Venevej 22, og tænkte, at jeg ville oversætte det. Jeg synes, at det er nogle gode pointer mht. kilder, som jeg heller ikke selv før nu havde overvejet. Jeg er selv ny til at redigere på Wikipedia, og så er det altid rart med noget god feedback. Jeg har tænkt mig at rette de påpegede ting og så gøre siden tilgængelig igen. Jeg er enig i, at det er godt at give et godt overblik. Ift. billedet har jeg haft taget kontakt online over et socialt medie til Claes, hvor jeg så spurgte. Ved du, om det tæller som en førstehåndskilde, eller er dette ikke validt?(Skrev Kuhberg (diskussion • bidrag) 25. sep 2021, 17:32. Husk at signere dine indlæg.)

opfølgende spørsmål fra Hansrasmusharald[rediger kildetekst]

Hej kuhberg, rart at møde en med samme interasse, jeg ved ikke om det ville tælle som førstehåndskilde, måske er der nogle andre der kan hjælpe her?Jeg var lige inde og se den artikel som Kuhberg genoprettede og jeg forstår ikke helt hvorfor denne blev slettet. Der står på grund af manglende notabilitet? Som han også selv siger er han ny på wikipedia, er dette grunden? Han har ikke nok edits eller lang nok tid på wiki? Kan jeg også regne med at mit engelske draft bliver slettet på den baggrund? Kan google mig frem til at der er noget der hedder autoconfirmed som jeg kan se jeg ikke selv er endnu, Kuhberg, er du autoconfirmed? ligger den der? forstår ikke helt hvad der skulle være ivejen med selve artiklen. Men vil vældig gerne forstå det så jeg også kan redigerer det på mit engelske draft inden det bliver reviewt! Skal han på en eller anden måde tilføje en Skabelon:AfC submission, det er det sidste der lige kunne falde mig ind. Vil rigtigt gerne forstå det så jeg kan komme igang med at skrive wiki artikler om andre emner jeg møder. Kan se at Økonom har slettet artiklen uden at deltage i disukssion, er dette normalt på wikipedia?(Skrev Hansrasmusharald (diskussion • bidrag) 26. sep 2021, 19:23. Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen er blevet slettet, fordi emnet ikke lever op til retningslinjerne i Wikipedia:Kriterier for biografier. En person skal have demonstreret en vis opmærksomhed i offentligheden for at kunne have en encyklopædisk biografi på wikipedia, og det ser ikke ud til at være tilfældet her. Bemærk også de supplerende retningslinjer i Wikipedia:Selvbiografier. Venlig hilsen Økonom (diskussion) 27. sep 2021, 08:59 (CEST)
Som Økonom nævner, så skal der mere til end at være en europæisk tænker. Ligeledes gav Bruger:Claes Lindhardts redigering af Bruger:Kuhbergs brugerside, samt en oprettelse af Søren Anton Kuhberg, det indtryk at de var bekendte, der eksperimenterede med Wikipedia og skrev om hinanden. Det er noget vi tit ser. Mvh KnudW (diskussion) 27. sep 2021, 09:36 (CEST)
Hej, mange tak for tilbagemeldingen. Jeg har ikke været klar over, at der var oprettet en side i mit navn, og jeg har heller ikke kendskab til, at Bruger:Claes Lindhardt skulle have redigeret min brugerbeskrivelse. Dog kan jeg godt se, at det ikke ser neutralt ud, så jeg holder mig fra at tilføje mere hertil. Jeg synes dog stadig, at bøgerne har fortjent en side og håber, at andre går videre med det, da han virker up-coming. Med venlig hilsen Bruger:Kuhberg (diskussion) 27. sep 2021, 14:51 (CEST)

Notabilitet[rediger kildetekst]

1. Jeg stødte første gang på Navnet Claes Lindhardt da en elev spurgte mig om en af hans (og Hashim Tekins) bøger kunne tælle til den læse kontrakt vi havde kørende med klassen på det tidspunkt. Som mit brugernavn antyder interessere jeg mig for børnebøger, særligt dem af Ole Lund kirkegård, Claes Lindhardt skriver på en helt anden måde fordi han er i en helt anden tid, jeg mener sagtnes at hun kunne ligestilles med Ole Lund Kirkegård eller Janne Teller ift. Historie kvalitet.

Da jeg så at han ikke havde nogen Wikipedia side blev jeg overrasket, men faldt så over den her diskussion. En af mine elever har gjorde mig opmærksom på at han har haft en postcast serie ved UNF, denne har dog vældig få views typisk mellem 60-80 på YouTube. Jeg er med på at han ikke har vundet nogen store priser endnu, som de fleste andre børnebogsforfattere her på Wikipedia, dette er de to eneste argumenter jeg kunne tænke på mod hans notabilitet(opmærksomhed i det offenlige rum). Men jeg er sikker på det blot er et spørgsmål om tid (mht. priser). Claes Lindhardt har konkurrent i en årrække i top-3 i en landsdækkende sport(bueskydning) og repræsenteret Danmark internationalt (ved nordisk mesterskab ifølge en artikel fra det grønne område, en lokal avis fra Lyngby). Jeg arbejder til dagligt som folkeskolelærer og oplever hvordan hans bøger formår at motiverer børn for at lærer mere om naturvidenskab og i et enkelt tilfælde hvordan en af hans bøger der er udkommet på to sprog, hjalp med at inkluderer en tosproget elev. Dertil er hans børnebøger blevet oversat til 5 sprog og en af dem har sågar fået et forord af Constanze Budde en tysk børnebogs forfatter(https://www.ullstein-buchverlage.de/nc/autoren/autor-detailansicht/name/constanze-budde.html). Jeg kunne ikke andet end forstille mig at han og Bjørn Bjerregårds børnebog på tysk og dansk (ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1691795000) skaber interesse for det danske sprog i Tyskland og omvendt. Dertil kan man låne hans bøger på alle danske bibloteker og de fleste folkeskoler.

Jeg ville argumentere for at alt dette gør ham til en notabel figur. Derfor har jeg genoprettet artiklen. Dog har jeg ændret formuleringen europæisk tænker, da jeg også syntes at denne er lidt fjollet. Hvis han ikke tæller som en notabel figur syntes jeg at vi som community også burde evaluerer artiklerne om Morten Pape - https://da.wikipedia.org/wiki/Morten_Pape, Johanne Algren - https://da.wikipedia.org/wiki/Johanne_Algren, Trine Bundsgaard - https://da.wikipedia.org/wiki/Trine_Bundsgaard og Tommy Heisz - https://da.wikipedia.org/wiki/Tommy_Heisz . Barbara Gress(https://da.wikipedia.org/wiki/Barbara_Gress) har for eksempel ifølge hendes artikel herinde heller ikke nogen priser eller filmatiserede bøger, hvad er det der gør hende og de andre nævnte mere notable nok til en artikel (Skrev OleLundKirekegård (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Man kan bestille bøger gennem alle folkebiblioteker, men det er kun meget få som selv har indkøbt Claes Lindhardt bøger. Deltagelse i et NM i en lille sportsgren som bueskydning giver ingen særlig opmærksomhed. Jeg kan ikke se notabilitet som krævet i WP:BIO. Jeg savner uafhængige kilder som giver betydende omtale af Claes Lindhardt. Er hans bøger for eksempel anmeldt/omtalt i landsdækkende større tidsskrifter og aviser i noget land? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. okt 2021, 14:36 (CEST)
Hej Kartebolle, tak for det hurtige svar, det er en god pointe. Jeg ser om jeg kan finde nogle sådanne anmeldelser i ind- eller udenlandske tidskrifter. Bue-resultaterne er aufhængige, men ja har været inde og kigge efter og det er ikke en alt for stor sport selvom den er landsdækkende. Jeg har skrevet til forliggeren og spurgt om de ved hvor mange folkeskoler og bibloteker der har bogen. Så vender jeg tilbage når jeg får svar herfra eller hvis jeg finder en anmeldelse. Dette er også punkter som jeg syntes vi godt kunne kigge lidt mere efter i nogle af de overstående artikler. (Skrev OleLundKirekegård (diskussion • bidrag) 9. okt 2021, 15:03. Husk at signere dine indlæg.)
interviewet med NRK som HansRasmusHarald gør opmærksom på må da være en stærk kilde, eller hvordan? (Skrev OleLundKirekegård (diskussion • bidrag) 9. okt 2021, 15:09. Husk at signere dine indlæg.)
Jeg har slettet artiklen igen, da der fortsat intet er præsenteret, som tyder på notabilitet efter dawp's normale retningslinjer. Jeg vil opfordre til, at siden ikke forsøges genoprettet igen, inden der her på diskussionssiden blandt erfarne uafhængige brugere måtte være opnået tilslutning til, at vedkommende faktisk opfylder kriterierne. Økonom (diskussion) 9. okt 2021, 17:03 (CEST)
ClaesLindhardtElaabo.png
Jeg faldt over den her post fra Ellen Aabol der omtaler hans bog positivt. Hun er en norsk kogebogsforfatter med mere end 40 tusinde følgere. Kan jeg genoprette siden på baggrund af dette? (Skrev OleLundKirekegård (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Hej Bruger:OleLundKirekegård Umiddelbart ser jeg ingen ændring i notabiliteten. Mvh KnudW (diskussion) 14. nov. 2021, 21:52 (CET)Reply[svar]

2. Jeg har et lidt gemeralt spærgsmål, der er en anden forfater jeg gerne vil skrive om. Men han falder lidt i samme kategori som Claes Lindhardt, kan dog se at han lige ar fået en kommentar fra en gut som allerede en wiki side somhar været der længe og som er acceteret at wikki communitiet. Er man notibel nok til en wikipedia side hvis man har fått kommentarer fra en som har en wikipedia side? Kunne ikke helt tyde om det var tilføldet ud fra de sende guidlenes her.(Skrev 62.101.250.97 (diskussion • bidrag) 18. dec. 2021, 09:55. Husk at signere dine indlæg.)

At man har "fået en kommentar" fra en kendt person giver ikke i sig selv notabilitet. En skønlitterær forfatter skal normalt have udgivet på et anerkendt uafhængigt forlag og have opnået en vis opmærksomhed i offentligheden, f.eks. ved, at hans bøger er blevet anmeldt i nogle af de landsdækkende dagblade eller andre større medier. For forfattere til faglitteratur vil kravene i praksis normalt være endnu større, hvis personen ikke er kendt for andet end sin bogproduktion. Økonom (diskussion) 18. dec. 2021, 10:07 (CET)Reply[svar]
ahh okay mange tak, så venter jeg med at oprette den anden side. Det kommer heller ikke an på hvad der står i kommentaren? eller hvem personen er? jeg tænker da at det at en kendt person gider udtale sig om den må være tegn på en hvis opmærksomhed i den brede offentlighet eller hvordan? og hvad menes der her med Anerkendt, Claes Lindhardt har jo for eksempel udgivet med UNF som er en anerkendt(herinde har i i alt fald en wiki side) uafhøngig organisation/forlag, og den fik nok interasse i den brede offentlighet til at både biblioteker og folkeskoler ville have den. Men allikevel var det ikke nok til at rettferdiggjøre at give Claes Lindhardt en side i første omgang(Skrev 62.101.250.97 (diskussion • bidrag) 18. dec. 2021, 10:25. Husk at signere dine indlæg.)
Du skrev "den fik nok interasse i den brede offentlighet til at både biblioteker og folkeskoler ville have den". Det ser ikke sådan ud. Ifølge bibliotek.dk er "Venevej 22 og andre fortællinger om biologi" kun på ét bibliotek (Odsherred Bibliotek og Kulturhuse), og den engelske udgave "22 Vein st. and other stories about biology" er ikke danske folkebiblioteker overhovedet. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 18. dec. 2021, 10:52 (CET)Reply[svar]
Jeg har fulgt disskussion her lidt fra siden, da jeg finder Claes Lindhardts forfatterskab et spændede thema. Jeg har ikke ville deltage alt for aktivt i diskussionen her, da jeg mener jeg ikke har det store at bidrage med. Men stødte på en af Claes bøger på mit lokale biblotek igen her for nyligt tilfæligt hvor jeg egenligt ledte efter noget andet. Selvom man ifølge bibliotek.dk heller ikke kan låne den på mit lokale biblotek. Dette vækkede min nysgærrighed og som en allerede forslog et eller andet sted herinde skrev jeg til UNF Roskilde som er dem der har udgivet bogen(mails her vedhæfted)
Spørgsmål til tilgængeligthed af børnebøger
Tilgængeligt af børnebøger
Jeg ønsker ikke at udtale mig om hans notabilitet generalt da jeg slet ikke er erfaren nok på wikipedia til at gøre det. Men jeg ville dog sige at jeg obseverer at Bogen er brædere tilgængeligt at biblotek.dk ummidelbart tilkendegiver. Et logisk næste skridt som jeg ser det, ville være at skrive til de bibloteker som de fra UNFs side har sendt til, men som ikke har registret sig på biblotek.dk. Mailen kunne også tyde på interasse fra udlandet men jeg mener også dette bør følges op på før man fastslår noget. Jeg har ikke selv tiden til at gå videre med dette, men forsætter med at følge med i disskussionen her fra sidelinjen.(Skrev Jj66xd (diskussion • bidrag) 28. jan. 2022, 00:04. Husk at signere dine indlæg.)
Når jeg kigger ser det ud som om den er tilgængelig på i hvert fald 8 biblioteker og at den er udlåndt på et flertal af dem. Jeg har også et billede her fra da jeg så den på et bibliotek i Oslo. Dertil tyder mailen fra Ungdommens Naturvidenskabelige stærkt på at den også er tilgængelig på en god del skoler og andre steder i verden. Dette må da tale for hans Notabilitet? Selvom han ikke helt er ankommet i de højere akademiske kredse endnu, som ofte er dem der fører til at man får littraturpriser og anmeldelser i traditionelle blade. Burde vi ikke overveje at resubmitte artikelen så småt? Det ser ud som om hans næste bog kommer med et lille uafhængigt norsk forlag(https://telvestad.no/landing_malelarvenmarko.html) og at de har ment det gav mening at oversætte den til flerer sprog. Dertil har han også et bretspil: https://telvestad.no/marcoboardgame.html som er open source og også tilgængeligt på flerer sprog. Det taler vel også kun for hans notabilitet eller hvordan?
Claes Lindhardt book Norwegian library.png
Claes Lindhardt book Norwegian library 2.jpg
Claes Lindhards books in danish libraries.png

(Skrev hansrasmusharald (diskussion • bidrag) 16. feb. 2022, 20:14. Husk at signere dine indlæg.)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Ikke enig. De eneste, der lader sig til at interessere sig for ham, argumenterer her og denne kampagne virker ikke overbevisende, tværtimod. Hvorfor denne voldsomme interesse? Der er ikke andre umiddelbare kilder, der skriver om ham og hvad I måtte have fundet frem, kan ikke bruges som kilder. Mvh KnudW (diskussion) 16. feb. 2022, 20:31 (CET) ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────Reply[svar]

Kære KnudW, jeg er ny I den her diskussion og kom egentlig kun ind I forummet her fordi jeg ville lave nogle mindre rettelser. Jeg synes generelt din tankegang er helt okay og kan se at du også har lavet en masse andre gode bidrag til Wikipedia. Jeg ønsker ikke at udtale mig om hvorvidt claes lindhardt burde have en side eller ej. Det ved jeg ikke meget om. Men jeg syntes ordet kampagne er meget stærkt I den her sammenhæng og at en undskyldning ville være paa sin plads. Det er heller ikke mit indtryk at dem der skriver her kender hinanden og generelt er de ret respektfulde. Mon ikke det bare er svært at skrive I encyclopedia om samtidig lavede personer. Jeg ville også mene at det at hans bøger er saa Tydeligt tilgængelig og udlån på så mange forskellige biblioteker rundt omkring I landet(10 da jeg selv lige checkede efter) er en rimeligt legitim grund til at sige at den er tilgængelig og udbredt I hele landet. Dertil kan jeg se at han lige har udgivet en tysk lydbog og brætspil med et uafhængigt norsk forlag. Om det saa er nok til at han har fortjent en wiki side er selvfølig en anden snak. Men syntes ikke helt den sidste del af kritikken her i tråden er i orden. Jeg har spurgt rundt I min vennekreds da jeg ikke selv kendte Claes Lindhardt før jeg sad og surfede tilfældigt rundt på Wikipedia efter jeg havde lavet min konto for at skrive om danske forfattere. Så jeg spurgte rundt i min vennekreds og det lader til at folk kender ham(I min begrænsede vennekreds.) Og dem jeg spurgte sagde at grunden til at de lige pludselig havde saa meget interesse I ham var fordi han skrev paa en anden maade end dem de kendte og selvom det ikke altid er helt skarpt det han laver endnu er hans underliggende idee om at skabe et rum hvor folk selv kan tænke efter meget attratraktivt og nyt for børnebøger. Kan dette være en forklaring paa den pludselige interesse? Jeg vil helst ikke deltage I diskussionen om hvorvidt han burde have en wiki eller ej. Men det er meget vigtigt for mig at vi holder diskussionerne på wiki saglige og konstruktive. God dag derude og tak fordi I gider bruge så meget tid på at dele viden og gøre den så tilgængelig som muligt.Bruger:NordiskLit(Skrev 193.175.58.4 (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:40. Husk at signere dine indlæg.)

3. Nå er jeg ny på den danske delen av wikipedia, jeg har tidligere hatt en norsk konto. men jeg kunne ikke unngå å føle mørkt over at både KnudW og Economist har vært inne og bidratt/redigert i retningslinjene de viser til. Er dette normalt på den danske wikien?(Skrev FlyverTroppn (diskussion • bidrag) 18. dec. 2021, 10:42. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har mest været på den engelske del af siden ind til nu, her virker dette ikke som tilfældet men kender ikke det danske community så godt endnu.(Skrev Jj66xd (diskussion • bidrag) 28. jan. 2022, 00:06. Husk at signere dine indlæg.)

Bemærkning fra medforfatter.[rediger kildetekst]

Jeg har i samarbejde med Claes Lindhardt skrevet bøgerne "Dengang vi spiste bedstefar," "Nuser og de veganske værdier" samt "Vicky og appsne." Derfor er mine holdninger til siden og diskussionen nok ikke helt ufarvet. Jeg er overbevist om at der kommer en masse god litteratur fra Claes Lindhardt i fremtiden, specielt da jeg kender hans arbejdsmoral og livsglæde fra vores tid i militæret. Jeg er i fuld gang med at uddanne mig til lærer og jeg ser klart gode didaktiske undervisningsmuligheder i det materiale Claes har skrevet, specielt ift. biologifortællingerne. Jeg kan ikke forestille mig hvad gavn det ville gøre for de implicerede at promovere denne wikipedia side, jeg ved at Claes er glad for sit privatliv og jeg kan forestille mig at han har det lidt spøjst med artiklen og diskussionen vedrørende ham og hans liv, dog syntes jeg at man kan forsvare eksistensen af denne side da han har og vil blive ved med at biddrage med spændene litteratur. (Skrev Ironaynes (diskussion • bidrag) 9. okt 2021, 14:25. Husk at signere dine indlæg.)

Portrait foto[rediger kildetekst]

portrait foto (Skrev Jj66xd (diskussion • bidrag) 28. jan. 2022, 00:17. Husk at signere dine indlæg.)

Billede flyttet til nyt afsnit.--Kjeldjoh (diskussion) 28. jan. 2022, 09:35 (CET)Reply[svar]

Tenkte det var meget godt at starte med et billed?(diskussion) (Skrev 193.175.58.4 (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:32. Husk at signere dine indlæg.)
Jf. Wikipedia:Politik for diskussionssider skal diskussionssider går kronologisk frem oppefra og ned. Der laves ikke layout som på wiki-artikler.--Kjeldjoh (diskussion) 29. mar. 2022, 14:34 (CEST)Reply[svar]

Kilder[rediger kildetekst]

Fandt en masse kilder fra: https://en.everybodywiki.com/Claes_Jens_Sj%C3%A6lborg_Lindhardt som jeg tenker maaske er relevante her? syntes i alt fald at diskussionen her mangler en kilde liste "Dansk Mesterskab 3D - PDF Gratis download". docplayer.dk. https://bueskydningdanmark.dk/docs/buebladet/2011%20-%202014/2012_08%20okt_Bueskydning.pdf http://www.xn--sorbueskyttelaug-nxb.dk/wp-content/uploads/2011/11/RESULTATLISTE-inde-2011-2012.pdf "UNF | Aksiomer og formel logik - Prædikant logik". unf.dk. https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-oestfold/sesong/201408/DKOS03016114#t=1h17m28s Listen to the part with” marco elsafadi og vilde-marie handeland om fredsseminar” "Claes Lindhardt". www.goodreads.com. "Søg, find og lån fra alle Danmarks biblioteker". BIBLIOTEK.DK. Danske biblioteker. (Skrev NordiskLit (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:14. Husk at signere dine indlæg.)

Egne beretninger[rediger kildetekst]

Hej jeg har lavet en Wikipedia account ene og alene fordi jeg syntes claes Lindhardts værker er nice selvfølig betyder det at jeg ikke kvalificerer mig til at skrive om ham. Men ville alligevel dele at hans værker har gjort en stor forskel I mit liv. Han er grunden til at jeg interesserer mig for naturvidenskab og filosofi. Jeg har lavet den her sektion ene og alene med håbet om at folk ville dele deres historier om hvordan han har gjort en positiv forskel I deres liv. Da jeg tænker det ogsaa maa tælle for noget, måske? Jeg kender ham ikke personligt og det er der heller ikke nogen af mine venner eller bekendte der gør desværre. Nuser og de veganske værdier var en åbenbaring for mig og dengang vi spiste bedstefar hjalp mig igennem en svær tid. Saa selvfølig mener jeg han har fortjent en side. Han fik mig til føle at jeg også kunne gøre en forskel I verden, og derfor vil jeg gerne prøve at give noget tilbage og lade ham vide at han har gjort en forskel. Hvis han paa et eller andet tidspunkt finder ud af at den her diskussion kører om ham og beslutter sig for at læse med. Kan de at det ligner at han har skrevet nogle tyske wiki sider om MIPD, hvad kan den man ikke? Jeg glæder mig til at høre om der er folk der har haft lignende oplevelser eller om jeg er alene med dem.Skabelon:Signeret (Skrev 193.175.58.4 (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:35. Husk at signere dine indlæg.) ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Den her sektion virker mere som noget der hører til på et fanforum end I en wiki diskussion. Men måske det er ok eksperiment for at se om opbakningen er så stor. Ved dog ikke nødvendigvis hvor mange af hans læsere der ville bruge eller gå til wiki. Så måske det er bedre at vi holder os til at diskuterer ikke individuelle ting paa wiki? Det virker I alt fald som en positiv ting at han kan faa folk der ellers ikke ville have bidraget til wiki til at bidrage. Men ved ikke helt om wiki er stedet. Saa igen er det altid meget bedre at sige at man har en bias når man bar en. End at undlade det. Så tak for ærligheden. Men måske et fanfora ville være en bedre løsning fremover?Bruger:NordiskLit (Skrev 193.175.58.4 (diskussion • bidrag) 18. mar. 2022, 19:37. Husk at signere dine indlæg.)

Interviews[rediger kildetekst]

Er der nogen som ved om han har lavet interviews ud over det han gav pa spansk(https://www.youtube.com/watch?v=1zJSD99nADg) her for nyligt? (Skrev 88.134.57.31 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)