Diskussion:DTU Risø Campus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Godt nok er billedet et atomkraftværk, men jeg vælger alligevel at stille spørgsmålstegn ved billedets relevans (set i lyset af at det er taget af et i USA, og denne artikel specifikt handler om det i Risø) - Mark jensen 10. apr 2005 kl. 07:32 (CEST)

Du har fuldstændigt ret. Jeg har plukket et pressefoto fra hestens egen mule og sat det ind i stedet. -- Bruger:Wegge 10. apr 2005 kl. 08:40 (CEST)

Kärnkraft[rediger kildetekst]

Förekommer det inte fortfarande en del forskning om kärnkraft på Risø (om än inte med syfte att bygga ett nytt Barsebäck) ? Gunnar Larsson 22. jul 2005 kl. 18:46 (CEST)

Ikke udover den forskning der er i hvordan man på forsvarlig vis deaktiverer en reaktor. -- Bruger:Wegge 22. jul 2005 kl. 18:51 (CEST)

Nedrivningen af atomreaktorerne[rediger kildetekst]

Bør der ikke tilføjes et afsnit om den igangværende nedrivning af DR2 og DR3?? Den varetages af Dansk Dekommisonering A/S, som er et selskab oprettet af staten (m. budget) til formålet. (Skrev 83.88.108.204 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommen til at udvide artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. sep 2007, 19:51 (CEST)