Diskussion:DW Vild Vinter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wrestling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Wrestling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af wrestlingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: DW Vild Vinter

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Neutral - Her er der tale om en samle-artikel, hvilket er noget af det, jeg har efterlyst på andre danske wrestling-artikler. Det er godt nok på et meget lavt niveau, så derfor stemmer jeg ikke behold. --Arne (Amjaabc) 6. apr 2010, 15:48 (CEST)
  • Lille Behold - Som Arne, men jeg synes dog at artiklen lige kommer over grænsen. Vi har også artikler om 1. divisionskampe, som heller ikke indeholder så meget andet end en oplistning af resultater. --Pugilist 6. apr 2010, 17:08 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg kunne nok godt ændre denne artikel til en samlet artikel om alle DPW/DW shows og så omdøbe den til "DW / DPW shows". Har været til flere shows, først som tilskuer sidenhen som hjælper, ringannouncer eller manager. Ved ikke om det stille spørgsmål ved uafhængigheden, men holder jeg mig til resultatformidling og fakta, ser jeg ikke et problem. (Skrev H. W. Rasmussen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Konklusion:
Artiklen slettes ikke. --|EPO| COM: 15. maj 2010, 20:57 (CEST)[svar]