Diskussion:Dan Jørgensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Rensning[rediger kildetekst]

Jeg har tilladt mig at opstramme artiklen og fjerne følgende interne forlydender/reklame:

"Tidligere statsminister og MEP Poul Nyrup Rasmussen kalder Dan Jørgensen "en arbejdssom og engageret europæer med sans for, hvad der er aktuelt". Selv siger Dan Jørgensen, [...] at det kommende EU-valg handler om at vælge mellem venstresiden og højresiden - mellem de røde og de blå. Det er ikke et valg for eller imod EU. Et af de vigtigste temaer bliver kampen mod den globale opvarmning. - - I 2003 blev Dan Jørgensen af tidligere miljøminister Svend Auken kraftigt opfordret til at opstille til Europa-Parlamentet. - - Han blev i 2008 udnævt af Socialdemokraternes partistyrelse til at være Socialdemokraternes spidskandidat til Europa-parlamentsvalget 2009 da det blev kendt at Poul Nyrup Rasmussen ikke genopstillede til Europa-parlamentet."

Desuden er oplysningen om de fire genopstillende MEP'er forkortet, og oplysningen om praktikantforløb i EU-parlamentet er fjernet, da det må skønnes lidt overflødigt i sammenligning med hans politikerarbejde. --Casper 17. mar 2009, 06:13 (CET)