Diskussion:Daniel Nyboe Andersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Daniel Nyboe Andersen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Medlemmer af kommunalbestyrelser, samt lokalformænd for politiske ungdomsorganisationer er ikke notable. Er 1. suppleanter til Folketinget? --|EPO| COM: 25. jun 2010, 14:26 (CEST)

  • Slet Nej, det synes jeg ikke, de er. --Apopov 25. jun 2010, 14:32 (CEST)
  • Behold Ja det er de af følgende årsager: Sygdom, orlov, fravær, mm. kan sende dem i folketinget. Nyudnævnelser af ministre kan ligeledes give valg, da flere partier ikke tillader at ministre besidder folketingsmandater, mens de er ministre. Men de er kun notable så længe de er 1. suppleanter. Opnår de ikke valg bør de slettes. --Patchfinder 25. jun 2010, 14:48 (CEST)
  • Slet - Vi kan også vælge den modsatte strategi: Hvis de kommer i Folketinget, kan (og bør) vi oprette dem, men ellers ikke. Så slipper vi også for at slette dem igen, hvilket jeg synes er en rigtig dårlig ide. --Arne (Amjaabc) 26. jun 2010, 00:24 (CEST)
  • Behold - Jeg mener også, at notabiliteten må være ok, når man står først i køen til at ryge ind. Men selv hvis vi ikke tager det kriterium, vil jeg mene, at et markant medlem af Aalborg Byråd, debattør osv. som Daniel Nyboe Andersen må være ganske notabel. --Brandsen 26. jun 2010, 00:52 (CEST)
  • Behold - Ikke fordi han er 1. suppleant, men fordi det er min opfattelse, at han generelt er notabel som debattør m.v. Generelt bemærkes, at eventuel fremtidig hæder og ære ikke gør en person notabel, hvorfor 1. suppleanter ikke af den grund kan være notable. --Pugilist 26. jun 2010, 13:40 (CEST)
  • Slet - Vi bør følge vore normer nogenlunde, og der er ikke noget i artiklens indhold som er væsentligt nok til at beholde den. --Casper 29. jun 2010, 05:04 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes
- Sarrus (db) d. 16. jul 2010, 20:43 (CEST)