Diskussion:Dansk Melodi Grand Prix 1960

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flyttet fra artikel af Nico (diskussion) 26. sep 2021, 09:28 (CEST)

Dette er i virkeligheden ikke en redigering, men snare et spørgsmål, eller en konstatering. Jeg har lige set en af de mange genudsendelser af en række Quizzprogrammer - denne gang, "Syng og Gæt", med Ole Kibsgaard, på TV2Charlie. Atter hører jeg et spørgsmål om melodi grand prix 1960, om Otto Brandenburg og med svaret, "han blev nummer sjok". Har jeg ret, når jeg siger at det svar, i realiteten er forkert, da Otto rent faktisk endte på en delt fjerdeplads, sammen med fire andre, ganske vist ud af syv, så ingen under. Jeg bliver irriteret når man i disse Quizz'er ikke sender de rette signaler om svarene. I må gerne nøjes med at svare mig, da ændringen her, jo som nævnt, mest er en konstatering. (Skrev 86.52.91.79 (diskussion • bidrag) 25. sep 2021, 21:24. Husk at signere dine indlæg.)

slut flytning

Nej, du har ikke ret. En delt sidsteplads med 0 point er nummer sjok. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. sep 2021, 09:42 (CEST)