Diskussion:Danskfilmogtv.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Danskfilmogtv.dk

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Symbol delete vote.svg Slet Jeg mener denne side bør slettes, da den handler om et websted, som ikke eksisterer længere --Nickbakkegaard 26. feb 2008, 22:41 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg kunne finde på at påklistre {{substub}} i samme åndedrag, så når den ikke længere eksisterer og har været sådan et kortlivet projekt tilsyneladende uden kød på, så kan jeg ikke se dens berettigelse. --Sabbe 26. feb 2008, 22:56 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet --Lindblad 27. feb 2008, 00:17 (CET)

Slettet. --Broadbeer, Thomas 2. mar 2008, 15:06 (CET)

Den er opdateret så sent som 06.10.2013, den har engang imellem haft info som de andre ikke har haft, ved ikke om det er nok til at få den gendannet, se selv de steder skabelonen er i brug. TherasTaneel (diskussion) 9. okt 2013, 18:45 (CEST)