Diskussion:Danskfodbold.com

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Vedr. manglende notabilitet[rediger kildetekst]

{{Notabilitet}}-mærkeringen bør fjernes, eftersom der i første omgang ikke fulgte en begrundelse for skabelonens indsættelse på hverken artiklens diskussionsside, WP:SLET, artikel-opretternes diskussionside eller i selve redigeringsopsummeringen. Til trods for at artiklen i nogle af dens tidligere udgaver har haft formuleringer og andet indhold, der grænser sig til {{reklame}} (eller måske snarere {{tætpå}}?), er jeg dog ikke i tvivl om at emnet har en tilstrækkelig notabilitet og hermed berettiget til en artikel på Wikipedia. Notabiliteten fremgår (i mine øjne) endda temmelig klart af artiklen (bagmændene indkluderer tidligere netsuperligaen.dk grundlægger, Dansk Boldspil-Unions officielle statistikere, grundlæggerne af den danske "filial" af Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation, bidraget til flere artikler (og bøger) for TIPS-bladet, andre nyhedsmedier, Superliga-klubberne, kampprogrammer m.m.). Bagmændene betragtes generelt som temmelig pålidelige kilder med dydbegående viden om dansk fodboldhistorie og -statistik over en bred kam. — Froztbyte 12. apr 2010, 00:01 (CEST)