Diskussion:Debatten om grundlaget for Danmarks deltagelse i Irakkrigen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel har visse problemer[rediger kildetekst]

Når jeg læser artiklen fremstår især den første del, som et ikke-neutralt partsindlæg, med to væsentlige passager, der ikke er underbygget med kildehenvisninger. Den bør genrelt omskrives så den fremstår f.eks. kronologisk eller emneopdelt. Ligeledes bør der tilføjes kilder. Eventuelt kunne den sammenskrives med Irakkrigen. --Nstenberg 23. mar 2010, 14:15 (CET)

Sletningsforslag: Debatten om grundlaget for Danmarks deltagelse i Irakkrigen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

En artikel om Debatten om grundlaget for Danmarks deltagelse i Irakkrigen burde vel omhandle netop dette. Det gør artiklen imidlertid ikke. Som den har stået nu i mange år handler den om, at "nogen" mener, at AFR egenhændigt gik i krig for at gøre George Bush glad, og at Dansk Folkeparti vil undertvinge sig mellemøsten. Da artiklen nu efter snart tre år ikke er kommet længere trods et hav af skabeloner, er det måske på tide at komme videre. Eventuelt brugbart indhold kan skrives ind i Irakkrigen og resten kan efter min opfattelse slettes uden videre. Jeg bemærker, at emnet naturligvis godt kan bære en artikel, men kvaliteten kræver et markant løft. Pugilist 8. aug 2011, 23:20 (CEST)

  • Slet Pugilist 8. aug 2011, 23:20 (CEST)
  • Slet --Rmir2 9. aug 2011, 06:06 (CEST)
  • Slet - Pugilists ide lyder som en fornuftig løsning. --Arne (Amjaabc) 9. aug 2011, 08:40 (CEST)
Konklusion:
Oplysninger med kilder er skrevet ind i Irakkrigen, og artiklen slettes. Kan oprettes igen, hvis der kommer noget kød på artiklen. Pugilist 16. aug 2011, 23:47 (CEST)