Diskussion:Den Internationale Rumstation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Launch of Apollo 15.jpg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rumfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen og udbyggelsen af rumfartsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.


Hvad gør den nydelige flagguirlande godt for? --Palnatoke 4. jan 2007 kl. 11:48 (CET)

Den Internationale Rumstation har ikke et flag, logo eller symbol, så man er officielt blevet enige om at "flagguirlanden" er ISS's mærke. Rækkefølgen er lidt forkert og der skal ikke være mellemrum mellem flagene. Er rettet og tak for kritikken. Selvom UK har trukket sig ud, er deres flag stadig med, i stil med at der ikke er 27 stjerner i EU's flag. Venlig hilsen Necessary Evil 4. jan 2007 kl. 14:35 (CET)
Nu er flagene i "liggende L"-form. Hvis de skal være på række, bør man nok fremstille ét langt billede i stedet for en stribe enkeltbilleder. --Palnatoke 4. jan 2007 kl. 14:46 (CET)
Hvad betyder "liggende L"-form, landscape? Jeg kan hverken fremstille .svg eller .png-filer, så er der nogen der kan? --Necessary Evil 4. jan 2007 kl. 14:56 (CET)
Nu ser den fin nok ud. Før var der en vandret flagrække og så tre flag i en kolonne til venstre, men et lignende problem kan fremskaffes ved at gøre browservinduet smalt. --Palnatoke 4. jan 2007 kl. 15:14 (CET)

Forskning i vægtløs tilstand[redigér wikikode]

Jeg kan finde adskillige steder rundt omkring hvor der står om planter og dyr, men ikke hvilke arter, nogen der kender et sted? TherasTaneel (diskussion) 29. aug 2013, 04:52 (CEST)