Diskussion:Den Russiske Borgerkrig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Den Russiske Borgerkrig er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for Den Russiske Borgerkrig: rediger · historik · overvåg · opdater
  • En så omfattende artikel bør have flere specifikke kildehenvisninger til de centrale påstande. Pt. er der kun fem, og der er hele afsnit uden en eneste kildehenvisning. --Morten Haagensen (diskussion) 12. okt 2013, 22:20 (CEST)
  • Indledningen bør udvides, så afsnittet 'Oversigt' overflødiggøres og i stedet kan omskrives til et afsnit om 'Baggrund'. --Morten Haagensen (diskussion) 8. jan 2014, 08:17 (CET)
  • Afsnittet 'Oversigt' med underafsnittene 'De mange krige', 'De mange fronter', 'Tidsmæssig inddeling' og 'Sammenfatning' er som sådan ganske pædagogisk, men overblikket bør komme i indledningen. Desuden har punktformen vist taget overhånd. Det er mere almindeligt med brødtekst. Overvej endvidere om sammenfatningen bør flyttes nederst i artiklen. --Morten Haagensen (diskussion) 8. jan 2014, 08:17 (CET)
  • Sproget bør gennemgås med et par friske øjne. Alene i afsnittet 'Oversigt' mangler der flere steder ord, for at sætningen giver mening. Andre steder er der mange knudrede sætninger. --Morten Haagensen (diskussion) 8. jan 2014, 08:17 (CET)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen er hovedsaligt en delvis oversættelse af den engelske wiki-artikel. Den kunne nok godt bruge en krydsreference med danske kilder. Så hvis nogen skulle have mod/mulighed på/for det, ville det være rart :-) --B.A.C. 11. dec 2005 kl. 07:57 (CET)

en beskeden begyndelse[redigér wikikode]

Da denne artikel hidtil har været temmelig ensidig, har jeg startet en mere omfattende revision.--Rmir2 7. apr 2009, 18:18 (CEST)

Lovende artikel[redigér wikikode]

En flot og imponerende omfangsrig artikel. Jeg mener dog, at artiklen bør have flere specifikke henvisninger til de centrale påstande, inden den vedtages som lovende. --Morten Haagensen (diskussion) 12. okt 2013, 22:23 (CEST)

Jeg bliver desværre nødt til at afvise artiklen som lovende. Siden oktober er antallet af specifikke kildehenvisninger godt nok øget fra fem til 13, men der er stadig mange centrale påstande uden kildehenvisninger. Der henvises i øvrigt til huskelisten. --Morten Haagensen (diskussion) 8. jan 2014, 08:23 (CET)