Diskussion:Dybbølsbro Station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt S-tog. Projektet forsøger at koordinere artiklerne, der omhandler Københavns S-togsnet. Hvis dette har din interesse, kan du begynde at udvide nærværende artikel, eller tjekke ind på ovenstående link for at se, hvad du ellers kan lave.





Skrivebordsbaggrund i Ubuntu Oneiric Ozelot[rediger kildetekst]

En af de medfølgende skrivebordsbaggrunde i operativsystemet Ubuntus seneste udgave, Oneiric Ozelot, er et fotografi af Dybbølsbro station ved solnedgang. Jeg ved ikke om det er værd at tage med i artiklen, men sådan er det i hvert fald. Se billedet - (Skrev 83.249.178.248 (diskussion • bidrag) 16. okt 2011, 01:00‎. Husk at signere dine indlæg.)

Binavnet "Fisketorvet"[rediger kildetekst]

Stationen hedder i følge Banedanmark Dybbølsbro, og der er vist ingen andre end DSB, der i visse sammenhænge kalder den "ved Fisketorvet", og det kun i de automatiske højtalermeddelelser og på stationsskiltene. Det kunne være interessant at få uddybet om det er lovligt at DSB endsidigt ændrer stationsnavnet for at reklamere for butikscentret, Og om det er lovligt at DSB bliver betalt for det, hvis de er blevet det. Hvad der betales for reklamen osv. --Madglad (diskussion) 24. maj 2023, 06:03 (CEST)[svar]