Diskussion:Dyrehaven

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Emblem-star.svg Artiklen Dyrehaven er foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel. Du kan støtte kandidaturet ved at stemme på nomineringssiden.
Stock post message.svg Huskeliste for Dyrehaven: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Bør flyttes til Jægersborg Dyrehave med link hertil fra Dyrehaven --Philo 12. jun 2006 kl. 22:41 (CEST)

Hvis du siger Jægersborg Dyrehave vil halvdelen ikke vide hvad du snakker om. Som der står i artiklen kaldes den bare Dyrehaven i daglig tale. Den bog jeg i øjeblikket bruger som kilde heddder bare Dyrehaven og er skrevet af ansatte ved skovvæsenet. På Wikipedia går vi efter de daglige titler og ikke de officielle. Eller skulle vi ikke have en Tom Hanks men en "Thomas Jeffrey Hanks " artikel. --Broadbeer 12. jun 2006 kl. 23:08 (CEST)
Problemet drejer sig ikke om korrekthed contra daglig tale, men i stedet om radius i synsfeltet. Derfor er jeg tilhænger af, at man bruger artiklen Dyrehave, hvor der er et link til Jægersborg Dyrehave med en angivelse af, at den lokalt kaldes "Dyrehaven".--Sten Porse 15. aug 2006 kl. 12:55 (CEST)

Dødt weblink[redigér wikikode]

Efter gentagne automatiske botbesøg kunne de nedenstående links ikke nås. Check venligst om de virkelig er nede og ret dem i så fald.

--Broadbot 12. feb 2007 kl. 21:10 (CET)

Enhed[redigér wikikode]

I artiklen bruges hektar. Jeg vil tro, at mange brugere er mere fortrolige med kvadratkilometer og vil derfor opfordre til at erstatte hektar- med kvadratkilometerangivelser. Eller evt. anføre begge dele.217.157.183.247 1. mar 2009, 00:37 (CET)