Diskussion:Elisa Maria Boglino

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 10. Apr 2019 05:32

Ingen overskrift[rediger kildetekst]

Jeg har indsat et billede (som forhåbentlig senere vil blive erstattet af et i bedre kvalitet) og redigeret lidt i opstilling. Er der nogen der har et bud på , hvad der skal til for ,at bjælken om sprogstil kan fjernes?HNBS (diskussion) 2. jun 2019, 19:22 (CEST)

@Biscuit-in-Chief: Har du evt. et bud på, hvad jeg /vi kan gøre for at fjerne bjælken øverst om sprogbrug. Nogle har klaget over at der springes mellem fortid og nutid , men det er faktisk med vilje for at gøre teksten mere dynamisk. En tekst kun i datid kan godt være lidt fjern og alle ved jo at de ting der er omtalt er sket for længe siden.?Synes den er færdig, men vil gerne på sigt udskifte 3 af billederne med bedre/skarpere udgaver.HNBS (diskussion) 2. jun 2019, 23:14 (CEST) Og når den er færdig, kunne den så blive lagt ind i Kategori: Kvindelige kunstnere fra Danmark?Og hvordan gør man det?HNBS (diskussion) 2. jun 2019, 23:39 (CEST)

Hej HNBS, velkommen tilbage! :-). Det er selvfølgelig helt i orden at gøre det i bøgernes verden, men da Wikipedia bare skal videregive fakta og er ligeglad med at blive en New York Times bestseller o.lign., skriver vi alting på Wikipedia i datid; Wikipedia skal helst føles som en professionel database, og det opnår vi ved kun at skrive i datid. Og ang. dit andet spørgsmål, kan du allerede indsætte den nu – det har jeg nu gjort. PS: Du kan linke til kategorier ved at tilføje et kolon foran Kategori (så [[:Kategori:Kvindelige kunstnere fra Danmark]] bliver til Kategori:Kvindelige kunstnere fra Danmark). —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 4. jun 2019, 14:41 (CEST)

Hej Biscuit...tak for svar. Når jeg kigger under Kvindelige kunstnere fra Danmark...er hun stadig ikke så vidt jeg kan se.Men hun ligger under Kunstnere fra Danmark. Ang. det med bjælken, vil jeg rette al tekst til datid...og hvad kan jeg ellers gøre?.HNBS (diskussion) 4. jun 2019, 18:18 (CEST)

@Biscuit-in-Chief: Hej Biscuit, har ikke skrevet i lang tid, og kan næsten ikke huske hvordan man gør. Har tilføjet nogle tegninger under museum i Milano samt tilhørende links under referencer, kunne du evt. lave referencen så den står korrekt. Selve bjælken om ukorrekt sprogbrug hænger der stadig , selv om jeg har ændret en del. Datid til nutid , og forsøgt at tydeliggøre små ting ....skal jeg forsøge at appellere til en anden administrator for at få den fjernet? Eller mangler der stadig noget .....og evt. hvad? Jeg vil være meget taknemlig hvis du kunne hjælpe med disse sidste ting.vh. HNBS (diskussion) 12. jan 2020, 17:45 (CET) Har lavet referencerne , men måske ikke korrekt.HNBS (diskussion) 15. jan 2020, 14:41 (CET)