Diskussion:Erik Crone (modstandsmand)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Erik Crone (modstandsmand) har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Huskeliste for Erik Crone (modstandsmand): rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Omdiskuterede oplysninger[rediger kildetekst]

Artiklen indeholder ukorrekte eller i det mindste omstridte oplysninger, som jeg snarest belejliget vil korrigere.--Calvin (diskussion) 4. aug 2012, 17:33 (CEST)

- hvilket hermed er gjort.--Calvin (diskussion) 17. aug 2012, 11:39 (CEST)