Brugerdiskussion:Calvin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--Saddhiyama 17. nov 2008, 21:27 (CET)

Tak for en fin artikel om Kosovo Force. Jeg har sammenskrevet artiklen med den om KFOR - de handlede jo om det samme. Du er selvfølgelig meget velkommen til at rette videre og rette til, hvis der er noget, der er lidt uklart.

Et lille tip. Vi wikificerer (altså sætter [[ ]] om) normalt kun et ord første gang det optræder i artiklen. --MGA73 29. nov 2008, 11:41 (CET)

Danmarks historie[rediger kildetekst]

Kære Calvin

Du har bidraget til Wikipedias dækning af danmarkshistorien, så måske vil det interessere dig, at Wikimedia Danmark er gået i dialog med Nationalmuseet og Statens Arkiver. Kast et blik på runestensprojektet og WikiProjekt Arkivernes Skatte.

Glæd dig også til flere nyheder i de kommende uger. --Palnatoke 10. apr 2011, 18:36 (CEST)

Vibeke Manniche[rediger kildetekst]

Jeg savner dit indspark på Diskussion:Vibeke Manniche. --Palnatoke 20. aug 2011, 11:53 (CEST)

Det er der nu. Calvin 20. aug 2011, 12:08 (CEST)
Mange tak. --Palnatoke 20. aug 2011, 20:57 (CEST)

Hej Calvin[rediger kildetekst]

Så vidt jeg kan se, har du tilføjet: "Det var formentlig en antisovjetisk/antikommunistisk indstilling fra tiden i Estland, som var årsag til, at Borgelin under den [[Tyskland|tyske]] [[Besættelsen|besættelse]] af Danmark [[1940]] - [[1945]] valgte at lade sig hverve som agent for den tyske militære efterretningstjeneste (Abwehr). Ved [[retsopgøret efter besættelsen]] blev han tiltalt for [[spionage]] til fordel for tyskerne, men blev kun dømt for at have samarbejdet med besættelsesmagten, hvilket blev takseret til 1½ år [[fængsel]].<ref>[[Morsø Folkeblad]] [[20. august]] [[1947]]</ref>" til artiklen Richard Gustav Borgelin. Jeg er meget interesseret i den kilde (Morsø Folkeblad 20. august 1947) du angiver, men har selv med en omfattende søgning på nettet kunnet finde Morsø folkeblad i en digital udgave, eller for den sagsskyld en anden bekræftelse på at Richard Gustav Borgelin var agent for Abwehr eller dømt i retsopgøret. Jeg har fuldstædig tillid til din tilføjelse, men har behov for en kilde der underbygger oplysningen. Der findes desværre folk her på wikipedia, der ønsker at forhindre at f.ex. Den estiske selvstændighedskrig sættes ind i den større historiske sammenhæng, og skjule historiske fakta, hvis de ikke kan dokumenteres med online kilder. Så jeg håber på, at du kan hjælpe mig. Jeg mener at vide, at man et eller andet sted på nettet kan oploade fotos eller indskanning af analoge kilder, så de kan tilgåes digitalt. Det vil være fint hvis du kan gøre det, så vi kan sætte den kilde på i artiklen! mvh Per (PerV) (diskussion) 17. feb 2017, 11:01 (CET) .

Hej Per. Jeg skal se hvad jeg kan gøre - jeg ved ikke umiddelbart hvordan, og må bede om lidt tålmodighed, da jeg de næste dage er optaget til anden side. Jeg har faktisk tre kilder til de nævnte oplysninger, men desværre er ingen af dem alment tilgængelige på nettet. Venlig hilsen Calvin (diskussion) 17. feb 2017, 17:03 (CET)