Diskussion:Europa-Parlamentsvalget 2014 i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Jeg ser ingen grund til at sammenskrive. Artiklen Europa-Parlamentsvalget 2014 bør ikke blive DK-centreret, og det er der overvældende fare for ved sammenskrivning. --Palnatoke (diskussion) 30. mar 2014, 17:48 (CEST)

Enig i at den ikke bør blive specifikt DK-centreret, men valget i Danmark er en del af et større valg, og jeg forestiller mig ikke, at vi bør have specifikke valgartikler om valget i de forskellige lande. Hele valget må kunne samles en en samlet artikel, da det skal forstås i en sammenhæng. --Patchfinder (diskussion) 30. mar 2014, 18:01 (CEST)
Valget opgøres i de enkelte lande efter deres egne regler, og vores valginfoboks passer stort set perfekt til denne artikel, men vil være misvisende i en artikel om det samlede valg. At valget skal forstås i en sammenhæng, kan du have ret i - det er imidlertid mere et ønske end en realitet.. --Palnatoke (diskussion) 30. mar 2014, 19:38 (CEST)
Enig med Palnatoke (bedre sent end aldrig, men sammenskriv-skabelonen står der stadigvæk!). Der bør være selvstændige artikler om EU parlamentsvalget for nationerne. Til inspiration kan man jo kigge på EnWiki, hvor der er både en generel artikel (en:European Parliament election, 2014) og også landespecifikke artikler (f.eks. en:European Parliament election, 2014 (Germany) og en:European Parliament election, 2014 (United Kingdom). --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 25. apr 2014, 07:47 (CEST)
Enig med Palnatoke. Sammenskriv ikke. Fjern gerne skabelonen ganske hurtigt. --Laketown  (disk) 7. maj 2014, 23:07 (CEST)[svar]
Jeg fornemmer at jeg er i mindretal og trækker derfor mit sammenskrivningsforslag. Principielt mener jeg stadig, at det hører sammen, men accepterer at realiteterne kan gøre det praktisk at have artiklerne adskilt. --Patchfinder (diskussion) 7. maj 2014, 23:12 (CEST)[svar]

Største parti[rediger kildetekst]

I dag så jeg dette: DF står til at blive Danmarks største parti i EU. Jeg syntes at det er misvisende at kalde det største parti ved sidste EU-parlamentsvalg det største parti. Måske skulle man slet ikke benævne de største partier, da der kan være modstriende statestikker. Username, Here! ! ? 8. maj 2014, 09:31 (CEST)[svar]

Enig, problemet er bare at skabelonen ikke tillader det, så der skal i givet fald rettes i skabelonen eller oprettes en ny. --Patchfinder (diskussion) 8. maj 2014, 10:11 (CEST)[svar]
Skal vi fjerne skabelonen midelertidigt? Username, Here! ! ? 11. maj 2014, 08:36 (CEST)[svar]
Må jeg fjerne skabelonen? Username, Here! ! ? 14. maj 2014, 07:43 (CEST)[svar]