Diskussion:Færøernes lagtingsformænd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Valgkredse[rediger kildetekst]

Valgkredsene er jo ophævet. Skal vi skrive hjemøer for de seneste? Eller bare Færøerne som valgkreds? Det sidste er jo det mest korrekte.--Batmacumba (diskussion) 15. sep 2015, 12:08 (CEST)

Vi kunne måske ændre overskriften til "Valgkreds/hjemmeø" eller hvad? Og så skrive den ø, vedkommende har bopæl. --EileenSanda (diskussion) 15. sep 2015, 12:17 (CEST)
Ikke alle var jo valgt fra deres hjemø - og hjemø er et lidt uklart begreb (fødested eller bosted (nogle skiftede jo ø undervejs - Øregård boede fx i Kollafjørdur til sidst, selvom han fortsat repræsenterede Eysturoy). Valgkredsene er det mest interessante Jeg synes det logiske er at skrive "Færøerne" som valgkreds fra 2008 og frem. Hvis vi/du orker, kunne man så evt. lave en kolonne mere med hjemø.--Batmacumba (diskussion) 15. sep 2015, 13:20 (CEST)