Diskussion:Fanø

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Turistpræget[rediger kildetekst]

Er det skrevet af øens turistforening? :-)

Ole

Nej, da - jeg lever ingengang af turisterne. Men det er altså et skidegodt sted at bo ; jeg, konen og ungerne nyder det i fulde drag - og det gør da ikke noget at jeg fortæller andre det, vel :->>> Og jeg har en hjemmeside ()- helt ukommerciel og baseret på de samme principper som nu Wikipedia (jeg er allerhøjeste grad 'open source'/vidensdelings-fan). Mvh. Carsten (Skrev 193.27.44.2 (diskussion • bidrag) 19. feb 2005, 21:22‎. Husk at signere dine indlæg.)

Evt. forespørgsler på billeder[rediger kildetekst]

Jeg tager til Fanø nu i morgen og får måske mulighed for at komme til en computer i løbet af ugen. Skulle nogen af jer ønske billeder af bygningerne, naturen eller andre fænomener så sig endelig til - helst på min diskussionsside, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre. --Troels.jensen 5. jul 2005 kl. 01:07 (CEST)

Hvis der stadig mangler fotografier fra Fanø, så giv besked, så skal jeg levere dem (iøvrigt er fotografier på til fri afbenyttelse). --carstenwm 31. jul 2005 kl. 10:33 (CEST)

Mange tak for det, Carsten. Jeg selv havde nogle alvorlige problemer med mine egne billeder, som jeg ellers havde håbet kunne pryde Fanø-siden. --Troels.jensen 8. aug 2005 kl. 19:57 (CEST)
Ja, det var da ærgerligt. Er der så noget bestemt du synes skal på siden nu du har været herovre ? (det er tit svært for 'indfødte' at se hvad andre synes er 'spændende'....) carstenwm 11. aug 2005 kl. 8:23 (CEST)
Hej Carsten. Da jeg spurgte om nogen ønskede at få bestemte billeder taget, fik jeg en reaktion fra Anders, som du kan se på min diskussionsside. Her er et uddrag: "Måske vi kunne få et billede af stranden på Fanø. Andre interessante emner kunne være billeder fra Nordby (rådhuset i Nordby? - findes der et?), Sønderho og/eller Rindby. Derudover er der jo berømte ravsliberier i både Nordby og Sønderho, nemlig Ravslibere Rita og Uwe Apel (Hovedgaden 27, Nordby) , og Ravsmeden (Landevejen 40, Sønderho). Her kunne vi måske også godt bruge et billede af af ravudstilling." Jeg synes selv, det lyder temmelig fint. --Troels.jensen 11. aug 2005 kl. 15:57 (CEST)
Det kunne også være sjovt at have et billede med et eksempel på keramikhundene i vinduerne (hvordan er det nu lige historien er - når de kikker ud er herren i huset hjemme...eller er det når de vender ryggen til? :-). Det kunne være spændende med et billede af et par ravjægere i aktion - selvfølgelig offentligtgjort på Wikipedia med deres samtykke og et billede fra Fanø med view over Esbjerg ville også være fint :-) Mvh Malene Thyssen 11. aug 2005 kl. 19:38 (CEST)
Hæ, hæ - den med hundene: mon ikke de signalerer, at man ikke inviterer nogen indenfor, hvis de står med ryggen udad (?)... Jeg skal nok få hentet fotografier af det nævnte - jeg har uploadet et af Rådhuset på Commons, - øhh, men ved ikke helt hvor det er havnet, jeg har godt'nok lidt svært ved at manøvrere herinde og holde styr på 'syntaksen'. Ravjægere, jeps, det kommer - det' lige årstiden, efteråret er jo tilsyneladende startet. Og ravudstillingen kommer også snarest. Det ville være rart at kunne holde styr på hvilke fotografier man har uploadet (som du har gjort, Malene), jeg finder nok ud af det en dag... carstenwm 12. aug 2005 kl. 16:41 (CEST)

Hjæælp - har sat Rådhuset ind - det ser forfærdeligt ud!!carstenwm 12. aug 2005 kl. 19:13 (CEST)

Øh der ser da meget fint ud nu :-) Sig bare til hvis der skulle være bøvl med uploads til Commons, jeg vil gerne hjælpe :-) Mvh Malene Thyssen 12. aug 2005 kl. 21:22 (CEST)
Ja, det hjalp (..lidt..) med lidt tilretning - resten kommer til at se pænere ud med lidt mere tekst ved (?) - ang. Commons, så tak for tilbuddet - lige nu skal jeg måske bare give mig selv tid til at lære det carstenwm 13. aug 2005 kl. 12:18 (CEST)

Bortset fra den æstetiske vinkel savner jeg meget en beskrivelse af hvordan dette "flag" er blevet antaget. Det synes cirka 100% usandsynligt at et design som det viste er komponeret tidligere end 1980'erne. --Palnatoke (diskussion) 18. mar 2014, 23:18 (CET)

Og nu har jeg så fjernet flaget fra artiklen. --Palnatoke (diskussion) 23. mar 2014, 11:29 (CET)

Har Fanø virkelig flest mord pr. Indbygger i Danmark?[rediger kildetekst]

jeg Kan ikke komme til at tjekke den kilde henvisning der henviser til den, åbenbart, høje mordrate på fanø... burde der ikke være en kilde man kan komme til at tjekke...? Nu er jeg to gange siden jul blevet fortalt fra tyske turister, at jeg bor i den farligste by i Danmark. (Skrev 217.63.97.69 (diskussion • bidrag) 23. feb 2018, 22:43‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Info her, der bør flyttes til kommuneartiklen[rediger kildetekst]

I denne artikel er der en række social- og sundhedsmæssige informationer, der vel ikke rigtigt hører til her. Det er naturligvis svært at skelne mellem Fanø og Fanø Kommune, men kilderne til de to sæt data, jeg kan læse, nævner begge, at det er kommuneinformation (kræftdødsfald og skilsmisser), da der er sammenligninger med andre kommuner. Mordrate og mobbeproblemer på skolen hører vel tilsvarende hjemme i kommuneartiklen. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jul 2018, 19:52 (CEST)