Diskussion:Finsk-ugriske folkeslag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Finsk-ugriske folkeslag har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Huskeliste for Finsk-ugriske folkeslag: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det virker ekstremt og uoverskueligt med den store mængde eksterne henvisninger i denne artikel, og spørgsmålet er om de ikke giver mere uoverskuelighed, end de bidrager til at forbedre artiklen. - Nico (diskussion) 7. sep 2013, 12:23 (CEST)

Til Nico: Der er to grunde til, at jeg har indsat dem: dels har jeg planer om at inddrage dem i en udvidelse af artiklen (som jo er alt for kort i dag), dels er de lavet af hensyn til dem, som gerne vil have uddybende oplysninger. Her som i andre tilfælde mener jeg, at wikipedia bør give vejledning til den interesserede læser, der gerne vil uddybe sit kendskab ud over, hvad artiklen i sin til enhver tid værende form kan oplyse. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 8. sep 2013, 17:47 (CEST)
Lige en tilføjelse: en medvirkende årsag til de mange artikler er, at der i disse år er en heftig debat om oprindelsen af de finsk-ugriske folk. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 8. sep 2013, 19:27 (CEST)