Diskussion:Fodboldspillere fra F.C. København

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel bør enten hedde "F.C. København-spillere" eller "Spillere for F.C. København" (jeg ville foretrække det sidste). --PhoenixV 11. aug 2007, 14:36 (CEST)

Listeartikel[rediger kildetekst]

Der er af Broadbeer indsat en liste-skabelon. Artiklen er efter min opfattelse ikke umiddelbar substituerbar med en kategori, allerede fordi hver af "listerne" indeholder yderligere information, der ikke vil kunne gengives alene i en kategori. Sammenstillingen lever derfor efter min opfattelse op til beskrivelsen i Wikipedia:Lister om en "god liste". Den er måske ikke optimal endnu, men den kan jo i givet fald optimeres. Som det er nu er det muligt hurtigt at få et overblik over spillere med flest kampe, natioinalitet osv., hvilket vil gå tabt, hvis listen slettes og erstattes af en eller flere kategorier. --Pugilist 14. jan 2009, 17:57 (CET)

Man kunne tilføje en landekolonne og opdele periodekolonnen i fra og til og så tilføje en kolonne, hvor man kunne markere om spilleren er i den nuværende trup. OK - det vil være nødvendigt at have to gange fra og til, da jeg umiddelbart tæller fem spillere, der har haft to perioder hver. Og så skal der indføres noget sorterbarhed. --Palnatoke 15. jan 2009, 15:54 (CET)

Se desuden denne diskussion: Wikipedia:Landsbybrønden#Norm_til_genovervejelse --MGA73 15. jan 2009, 22:10 (CET)


Jeg mener, at listen er ok nu. Nogle indvendinger? --MGA73 15. jan 2009, 23:23 (CET)

Det er fint. Man kunne overveje at skifte det intetsigende "Mål", "For", "Mid" og "Ang" ud med noget længere. Når kolonneoverskriften alligevel er "Position", er der vel ingen grund til at nøjes med tre bogstaver. --Palnatoke 24. jan 2009, 09:20 (CET)