Diskussion:Folk metal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Folk metal var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Artiklen Folk metal har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 23, 2020.

Huskeliste for Folk metal: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Ordet fremgår ikke af Retskrivningsordbogen, men bør det ikke skrives i ét ord, dvs. folkmetal? Importerede udtryk bliver som regel sammenstykket til ét ord, når de indgår i sproget som et dansk ord, fx punkrock vs. en:punk rock eller junkfood vs. en:junk food. Jeg har læst noget om principperne for nylig, men jeg kan desværre ikke huske hvor.--C960657 28. jun 2007, 23:49 (CEST)

Jeg re i gang med en omskrivning af artiklen. Da jeg har byttet om på nogle afsnit betyder det at der er nogle fodnotefejl i øjeblikket. LAD VÆRE med at slette dem, for de kommer på senere. Der skal dog helt generelt luges ud i fodnoterne for der er alt for mange, så hvis det vurderes at der kan undlades nogle af dem, så fjern dem endelig. --Lhademmor 3. dec 2008, 16:42 (CET)

Done --Lhademmor 5. dec 2008, 15:49 (CET)