Diskussion:Frederik Henrik af Oranien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
WikiProjekt Nederlandene
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nederlandene. Projekt er lavet ifor at koordinere dækningen af Nederlandene-artikler på Wikipedia.
Er du interesseret? Rediger artiklen eller besøg projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Frederik Henrik af Oranien er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Frederik Henrik af Oranien: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Der er pt. flere problemer med artiklen, og derfor har jeg afslået LA-status: Sproget bærer præg af oversættelsesfejl, og infoboksen bør ændres fra infoboks leder til infoboks monark, da den nuværende boks giver nogle fejl ("hjem" -> "begravet"). --KLN 28. nov 2011, 21:11 (CET)