Diskussion:Frej

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Frej er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Frej: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Jeg har læst et sted at Frejs sværd skulle hedde Skræp. Er der nogen, der ved om det er korrekt (og evt. har en kildehenvisning)? Supermagle 7. sep 2007, 11:16 (CEST)

Skræp er Uffe den Spages sværd. Hvad Frejs sværd hedder, kan jeg ikke lige huske - men jo han havde et særligt et, der kunne kæmpe helt af sig selv. --Ktp72 7. sep 2007, 11:21 (CEST)