Diskussion:Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

I 1974 (?) blev FDF og FPF slået sammen under navnet FDF/FPF som fælles forbund for drenge og piger.

- Det er faktisk ikke helt korrekt... Begge forbund blev opløst og et nyt blev dannet, men det skete i løbet af en dag så vidt jeg husker... -BlueEel 3. okt 2003 kl.19:16 (CEST)

Væbnerløfte[rediger kildetekst]

Når man bliver væbner skal man aflægge væbnerløftet.

Dette er ikke korrekt, og det er ikke et krav fra forbundet. Væbnerløftet er en gammel FDF-tradition, der ikke praktiseres i særlig mange kredse længere.Konnerup 2. maj 2006 kl. 19:59 (CEST)

ENIG, derfor har jeg rettet "skal" til "kan" --Krasmussen 31. maj 2006 kl. 22:10 (CEST)

SKS / Vork[rediger kildetekst]

Nu står der 3-4 linjer om SKS og Vork under SKS... Måske skal det ændres fra SKS til Seniorkusus? Martin hm 11. jul 2007, 17:03 (CEST)

Tjoo.. Jeg spekulerer mest på, om det virkelig er værd at have en selvstændig artikel til emnet. Kunne man ikke bare nøjes med at give en kort beskrivelse i denne hovedartikel? --|EPO| 11. jul 2007, 17:07 (CEST)

Ej.. De fortjener en side for sig selv...

..., FDF?[rediger kildetekst]

Hvorfor er der FDF til slut i navnet? Synes jeg ikke giver mening.. DDS-siden hedder heller ikke Det Danske Spejderkorps, DDS. Bør den ikke flyttes? --Anigif 2. jun 2008, 22:01 (CEST)

Det er rent faktisk forbundets navn. Der var store problemer med at finde det rette navn, da man valgte at sløjfe FPF og FPF skjoldet. For FDF står jo for for Frivillig Drenge Forbund, hva så med pigerne? Derfor kom man frem til det komprimis. --Livtraser 12. nov 2008, 06:21 (CET)


Spejderkorps[rediger kildetekst]

FDFer er ikke spejdere, derfor heller ikke et spejderkorps som skrevet. (Skrev 83.93.163.128 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Helt enig, jeg er selv FDFer og er bestemt ikke spejder. Prøv at se den engelske Wikiepedias løsning på problemet med eksemplet Boys Brigade, som FDF er inspireret af og minder meget om: [1]. Da der findes andre lignende organisationer f.eks. DUI - selv om FDF minder mere om KFUM end DUI, så kan man oprette en side kategori under spejder og spejder-relaterede emner, som "spejderlignende organistationer" eller noget andet. Se engelske wikipedias elegante løsning. --Livtraser 28. apr 2009, 12:30 (CEST)

Flyttede artiklen[rediger kildetekst]

Flytter tilbage, i følge deres egen hjemmeside hedder forbundet "Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF" se her. Tjek venligst tingene INDEN artiklerne flyttes!!! mvh Per (PerV) (diskussion) 31. maj 2012, 20:10 (CEST)Reply[svar]