Diskussion:Frode Steinicke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Copyvio ?[rediger kildetekst]

Frode Steinickes CV er ikke kopieret fra Galeri NB hjemmeside. Den er væsentlig forskellig derfra. Den er opbygget af oplysninger fra Weilbacks Kunstnerleksikon, BKF Billedkunstnernes Forbund og Frode Steinickes hjemmeside. Heller ikke Udsmykninger er kopieret fra NBs hjemmeside. Den er ligeledes analog med BKFs og Frode Steinickes egne oplysninger. Bemærk udstillingerne fra de seneste år på Wikipedia cv'en er helt aktuel og at der er væsentlige forskelle i kronologien.

Det er svært ikke at overlappe de forskellige CVer der findes diverse steder, men det er ikke kopieret nogen steder fra.
(Skrev KatrineVistesen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg syntes under formateringen at det var påfaldende, men ville lade andre have mulighed for at bedømme det. Da Steinicke er på Weilbach, skulle der ikke være problemer med notabiliten, som jeg bemærkede i skiltet - kun med artiklens udformning.
Men der dukkede et andet problem op, og det er at Google i deres søgeresultater knytter 'Katrine Vistesen' sammen med 'Steinicke', hvilket i Wikipediasammenhæng rejser spørgsmålet om at være for 'tæt på'.
Du kan læse mere her: Wikipedia:Selvbiografier#Typer_af_selvbiografier
Du bør derfor være meget tilbageholdende med at redigere i artiklen og kan evt. anmode om en afklaring på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance.
-- Mvh PHansen (diskussion) 7. nov 2014, 10:56 (CET)