Diskussion:Gård fra Pebringe, Sjælland (Frilandsmuseet)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kunne, vi ikke samle alle de artikler et sted i stedet for en artikel for hver afdeling? Virker, ærligt talt lidt forvirrende at navigere rundt i. --Trade (diskussion) 3. feb 2013, 15:04 (CET)

Som udgangspunkt er alle bygninger på Frilandsmuseet hver for sig notable. Som det kan ses også af denne artikel, er der skrevet bøger eller artikler om de fleste af dem. En samlet oversigt på artiklen om Frilandsmuseet kan passende fungere som navigationsredskab samtidig. --Rmir2 (diskussion) 3. feb 2013, 15:29 (CET)
Som det også ses af den side, Rmir2 henviser til, har mange af husene også egne kategorier på Commons, og jeg kunne da sagtens forestille mig at der kom kategorier for resten. --Palnatoke (diskussion) 3. feb 2013, 15:49 (CET)
Hvis alle artiklerne samles under een artikel, bliver den umådelig lang, og i mine øjne endnu mere forvirrende. Har indsat Se også afsnit med link til den oversigt Rmir2 nævner. Vil gøre dette for de andre artikler også. --Hofkas (diskussion) 3. feb 2013, 17:37 (CET)