Diskussion:Gazastriben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Gazastriben

Artikel-regler
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

nogen gange kaldes det i pressen Gazastriben andre gang blot Gaza. Hvorfor?

Raketangreb[rediger kildetekst]

Er der nogen der har en kilde til påstanden om raketangreb? Ellers mener jeg at det skal slettes.

--Kaare Dybvad 15. jun 2007, 18:17 (CEST)

Jo, man kan da godt finde nogle kilder, men det nærmer sig da næsten almen viden. --Rasmus81 15. jun 2007, 20:05 (CEST)

Tja, det er et lidt nedladende tilgang. Jeg synes ikke at der er noget "alment" over det, når det er skrevet på den måde. Ikke mere alment, end at IDF skyder granater over grænsen også, hvilket jeg i øvrigt heller ikke mener er mere relevant, men bør nævnes i sammenhængen.

--Kaare Dybvad 15. jun 2007, 20:36 (CEST)

Det var helt ok af dig at afkræve kilder, så undskyld hvis det virkede nedladende. Dit link er en kende problematisk, eftersom IDF nægter at have gjort det, så det bliver lidt påstand mod påstand. Du kunne jo til gengæld gøre artiklen mere fair ved at skrive om de gange israelerne er gået ind i Gazastriben. --Rasmus81 15. jun 2007, 20:50 (CEST)
Det er helt OK. så vidt jeg ved er TV2's normale kilde Associated Press, hvilket umiddelbart vel er mere neutralt end IDF? --Kaare Dybvad 15. jun 2007, 21:00 (CEST)