Diskussion:Guacamole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ingredienser[rediger kildetekst]

Efter en diskussion i en offentlig Facebookgruppe, omkring ingredienserne i en traditionel guacamole, opdagede jeg at der på denne side stod noget faktuelt forkert og der ingen kildehenvisninger var. Derfor rettede jeg det og tilføjede kilder. Umiddelbart efter har en anonym bruger (192.38.140.64) været inde og fjerne kildehenvisningerne igen, fjerne "tomat" og tilføje "havsalt" til sætningen om de traditionelle ingredienser. Vedkommende jeg havde debatteret med på Facebook, nægtede at underbygge sine påstande og afviste at mine skulle være valide. Derfor mener jeg at det er rimeligt at antage, at den anonyme bruger er hende jeg diskuterede med på Facebook, som vil "have ret". Jeg har rullet tilbage tid den tidligere version. --Hvadskerder (diskussion) 28. okt 2019, 09:17 (CET)

Der har været en del snak om dette på en-wiki (en:Talk:Guacamole). De er nået frem til at den traditionelt laves på avokado og salt, alle andre ingredienser kan være tilvalg.--Kjeldjoh (diskussion) 28. okt 2019, 09:58 (CET)
Så vidt jeg kan se, bliver der ikke talt om hvor vidt tomat og løg traditionelt indgår. Hvis du kigger på min første henvisning til The Austin Chronicle, kan du se, at guacamole helt traditionelt består af avocado, tomat og løg. "he found avocados an integral part of sophisticated meals consumed by Aztec Emperor Montezuma, including a sauce of mashed avocado, tomato, and onion called ahuaca-mulli". Jeg kan ikke se dette diskuteret på en:Talk:Guacamole. --Hvadskerder (diskussion) 28. okt 2019, 11:11 (CET)

Hærværk[rediger kildetekst]

Jeg har nu 2 gange fjernet hærværk fra (med al sandsynlighed) samme anonyme bruger, som første gang fjernede kildehenvisninger og redigerede teksten om ingredienserne, og anden gang tilføjede ordet "ikke" før "tomat". Se min forklaring under Ingredienser ovenfor. Der er tale om bruger med IP 192.38.140.64 og 192.38.140.176. Sandsynligvis samme bruger med en dynamisk IP adresse via mobildata. Kan der gøres noget ved dette? Det lader til at personen bliver ved. --Hvadskerder (diskussion) 28. okt 2019, 18:18 (CET)