Diskussion:Gyldenstierne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flertydig[redigér wikikode]

Mange interwikilinks er flertydig. De skal rettes til de rette artikler. Jeg har dog ikke kundskab om de slægter. Derfor anmoder jeg at dem der er kendt med slægterne retter dem hurtigst muligt.  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. feb 2017, 09:31 (CET)

I och med att den nya skabelonen hämtar data från wikidata har ett problem uppstått. Om du kiker på svenska sv:Gyllenstierna så kan du se hur jag använt Skabelonen flera ggr, för att visa de olika grenarnas vapen etc, men det går inte här, eftersom det bara blir en vapenbild varje gång man lägger in Skabelonen flere ggr på samma sida? Dan Koehl (diskussion) 21. feb 2017, 10:02 (CET)
Jeg taler ikke om skabelonen, men i selve artiklen henvises flere gange til flertydige sider.  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. feb 2017, 10:54 (CET)