Diskussion:Høyre

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Denne redigering har beskrivelsen "fjerner uinformativt billede for at få mere rimeligt layout". Begge led i begrundelsen er problematiske: Der er intet uinformativt ved et billede af den nuværende formand, og 'et rimeligt layout' afhænger af browser- og skærmopsætning samt personlige præferencer. --Palnatoke (diskussion) 8. mar 2013, 23:04 (CET)

I den norske artikel er billedet fjernet med den begrundelse, at den type billeder ikke giver nævneværdig info ift. den plads de optager. Det er jeg enig i. I en artikel om et politisk parti er billeder af personer kun relevante, hvis de har spillet en meget væsentlig rolle i partiets historie. Dvs. fx et billede af Stauning i artiklen om det danske Soc. Dem. etc. Mht. layout er det vel ikke kun personlig præferencer og opsætning. I dette tilfælde mente jeg det berettiget at rette artiklen til. Men da vi to jo stort set aldrig er enige om noget som helst, er det ikke overraskende, at du er uenig.--X (diskussion) 9. mar 2013, 00:08 (CET)