Diskussion:H/F Villum Clausen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

H/F eller M/F? --Andreas Müller 21. sep 2010, 23:56 (CEST)

Rederiet kalder den H/F - så er flyttet til dette navn. --Pixi Uno 28. jul 2011, 06:44 (CEST)
Syntes i øvrigt at det er pudsigt at lige netop skibene fra Bornholm, som de eneste ikke er (var) benævnt under deres korrekte betegnelse. Det må være en tilfældighed? --Pixi Uno 28. jul 2011, 07:01 (CEST)
Eller også har du overset Wikipedia-diskussion:Navngivning#Skibets navn. --Palnatoke 28. jul 2011, 09:01 (CEST)
Den havde jeg ikke set... og gider ikke læse det hele igennem. Blev man der enige om at skibe fra Bornholm skal have særstatus i navngivelse af artikel? - for så bliver det da et vældigt rod. --Pixi Uno 28. jul 2011, 15:34 (CEST)
Hvis man ikke gider følge med i diskussionen om navngivning, skal man nok være tilbageholdende med at flytte artikler. Diskussionen er i øvrigt ikke afsluttet endnu. --Palnatoke 28. jul 2011, 18:41 (CEST)
Nu går jeg ikke ud fra at den omtalte diskussion drejer sig om særregler og undtagelser for skibe tilknyttet Bornholm. - for så gider jeg slet ikke bruge tid på at læse den igennem. Jeg brugte sådan set bare almen logik, da jeg går ud fra at skibe der betjener havne i Esbjerg, Randers, Aarhus m.v. er i samme "båd" som skibe der betjener havne på Bornholm. - og hvis I endnu ikke er færdige med at snakke om emnet, er det vel meget naturligt at alle skibe i vores lille kongerige indtil da, er benævnt på samme måde på da-wp... uden forskelsbehandling? Men hvis min logik ikke passer med wiki-virkeligheden, vil jeg selvfølgelig rulle det hele tilbage igen, så I kan fortsætte Jeres snak om skibe fra Bornholm uden forstyrrelser! - men gider i så ikke lige at gøre opmærksom på problemstillingen på alle skibenes diskussionssider, så vi undgår sådan nogle dumpapper som mig, der ikke lige bladre Brønden, WP-disk m.v. igennem, inden de bruger almen sund fornuft. For det er meget svært at være tilbageholdende, når man ikke aner hvad der sker! --Pixi Uno 29. jul 2011, 06:30 (CEST)
"Almen logik" er vist det argument, alle bruger - det får bare forskellige konsekvenser, alt efter hvem der benytter det. I de konkrete tilfælde må logikken vel tilsige, at man ser på de relevante kategorier og ser om der er et mønster. Når der så i en kategori med 43 artikler er 12, der følger ét mønster og 31, der følger et andet, bør der være en advarselslampe, der blinker. Når man så kigger et niveau højere, og ser at det dér står 24-13 (altså den modsatte vej), er det på høje tid at tjekke WP:N. Når den ikke siger noget om emnet, ser man på dens diskussionsside. --Palnatoke 29. jul 2011, 08:21 (CEST)
Jeg aner ikke lige hvor du får alle disse sportslige stillinger og resultater fra... jeg kiggede bare her, og bed mærke i at der var nogle stykker der var anderledes end alle andre. - men jeg ruller hellere end gerne tilbage... men skal jeg så ikke i samme ombæring flytte alle de andre også, så der ikke går for meget anarki i tingene? --Pixi Uno 29. jul 2011, 08:38 (CEST)
- eller er der forskel på Wikipedias navngivning af færger fra henholdsvis Bornholm og Randers? --Pixi Uno 29. jul 2011, 08:44 (CEST)
Nå, ja... det er jo totalt indlysende at når skibe fra 1800-tallet, en kreaturpram med navnet Yrsa og et skib uden kilder ikke er benævnt med M/F, M/S etc - sammen med skibe fra lige netop Bornholm, så skal der selvfølgelig ringe en stor klokke med blå blink..... Øøøøhhhh......? Har du bidt mærke i hvilke skibe der ikke er benævnt med "forbogstaver" i begge niveauer? Hvis du vil hjælpe andre end dig selv, kunne du passende gøre opmærksom på den snak der åbenbart finder sted et eller andet sted her på Wiki, og indsætte en henvisning på de steder den omhandler. Det ville gøre det meget lettere for de ikke indviede! - eller du forventer måske at alle slavisk følger med i samtlige diskussioner der finder sted, inden der foretages en handling? --Pixi Uno 29. jul 2011, 10:01 (CEST)
Jeg ville forvente at erfarne brugere fulgte med i centrale diskussioner, men det er åbenbart for meget at forvente. :-( --Palnatoke 29. jul 2011, 10:16 (CEST)
Man flytter ikke artikler mens der diskutteres om de skal flyttes eller ej. Så du får æren til at flytte dem tilbage. Du er i øvrigt også galt på den. Det er ikke officielle navne. MF og HF og MS osv. er skibsbetegnelser. Skibe bliver ikke registreret som HSC Leonora Christina men som Leonora Christina og registreret med et klassifikation, som angiver hvad for et skib det er. Hvis du tager skibenes bilbreve så vil du se at skibsnavne er på sammen måde opført. Det er det hele diskussionen går ud på. Så hvis du vil henvise til officielle kilder, så skal du checke veritas' information, eller LLoyds o.l. Du vil også se at hjemmesider often skriver hsc .... men læg mærke til: "HSC Leonora Christina" altså er HSC ikke medtaget i navnet.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 29. jul 2011, 18:52 (CEST)