Diskussion:Hadsund Centrum

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Hadsund Centrum er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Hadsund Centrum: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Indledningen kunne muligvis gøres en smule kortere ved at flytte noget af den ud i relevante sektioner, en af kravene til gode og fremragende artikler er at indledningen skal være kort og god. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 25. jun 2014, 15:12 (CEST)
  • Handels- og erhvervsliv skal beskrives, gerne i eget kapitel.
  • Kapitel om kultur- og fritidstilbud skal oprettes.
  • Offentlige tilbud og institutioner skal beskrives --Patchfinder (diskussion) 26. jun 2014, 17:21 (CEST)
WikiProjekt Hadsund-Skørpings område Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Hadsund-Skørping, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Skørping-Hadsundrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Reklame skabelon[rediger kildetekst]

Jeg synes at indholdet virker meget reklamerende, det er nok ikke med vilje, men nok fordi at artikel starteren har et forhold til området. Desuden er artiklen om Hadsund ikke særlig lang, og kan sagtens indeholde et lille stykke om Hadsunds centrum. NivlekDa 4. sep 2011, 13:36 (CEST)

Vedtagelse af Lovende Artikel[rediger kildetekst]

Jeg har idag. (25. Juni 2014) vedtaget nomineringen af Hadsund Centrum som lovende artikel da den er udført på en måde som passer til Wikipedia og som man kan bygge videre på. Jeg vil snart tilføje en huskeliste over ting der kan forbedres så artiklen kan blive til en god artikel. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 25. jun 2014, 15:14 (CEST)