Diskussion:Hald Ruin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen bør indgå i Hald Hovedgård, som beskriver hele gården Halds historie. Denne lille tekst er løsrevet fra en større sammenhæng, og kan lige så godt være en omdirigeringsside. Sommer 15. jan 2009, 18:09 (CET)

Jeg har foretaget en kraftig udvidelse af artiklen og rettet de fejl, som var i den oprindelige artikel. Så kan det måske retfærdiggøres, at den forbliver som en selvstændig artikel? Calvin 3. mar 2009, 16:28 (CET)
Jeg synes også den skal forblive en selvstændig artikel. - Nico 3. mar 2009, 16:52 (CET)
Det samme mener jeg - en selvstændig artikel. --Villy Fink Isaksen 3. mar 2009, 16:53 (CET)
OK, fjerner Sammenskriv og Stub Calvin 3. mar 2009, 17:57 (CET)