Diskussion:Hammel Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel indeholdt desværre en del fejl. Hammelbanen gik ikke til Hinnerup. Der er tale om Aarhus-Hammel-Thorsø Jernbane, der fra Hammel gik via Galten til Århus. Årstallene var også forkerte. Dertil kom, at der ikke blev skelnet ordentligt mellem by og kommune, beskrivelsen af historien var upræcis og antallet af skoler forkert. Jeg har derfor tilladt mig at lave en lidt større revision. Lars Helbo

Et enkelt spørgsmål. Der er en 3 til 4 større virksomheder, som betyder rigtig meget for kommunen. Vil det være OK, at indsætte deres hjemmesider under "Eksterne henvisninger", eller er det uønsket reklame?

Det bedste ville være at skrive en artikel om hver af virksomhederne og déri indsætte henvisningerne. Du kan så lade artiklen om kommunen henvise til artiklerne om virksomhederne, gerne fra et par passende sætninger om dem. Artiklerne skal som alle andre følge Wikipedias neutralitetspolitik.
For eksempel henviser Svendborg til A.P. Møller-Mærsk, der henviser til virksomhedens hjemmeside. Tilsvarende i artiklen om Odense hvor en række virksomheder (hvoraf endnu kun et par stykker har egne artikler) er opremset.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jul 2005 kl. 21:58 (CEST)