Diskussion:Hammeren (flertydig)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hammeren (omgeving) - hvad er det?

Det har stået her siden 2011 da artiklen blev oprettet. Måske skulle der tages en generel diskussion om anvendelse af autoriserede stednavne - også i forhold til andre lande for eksempel svensk wikipedia, hvor det åbenbart ingen interesse har?

Men jeg gider ikke tage den med de klaphatte af københavnere på dawiki, som ikke gide gå i dialog med os jyder. --Ribewiki (diskussion) 17. jan 2020, 16:08 (CET)

"Omgeving" er et nederlandsk ord, som ved en fejl er kommet ind på DA-wiki (artiklen er oprettet af en oprindeligt nederlandsk bruger). Jeg tror derfor, vi godt kan tillade os at slette punktet.
Jeg tror, du må uddybe dét med, at autoriserede stednavne ikke har nogen interesse - ?! I øvrigt er det næppe fremmende for den gode dialog at lægge ud med at kalde andre brugere for klaphatte. Mvh. SorenRK (diskussion) 17. jan 2020, 17:35 (CET)
@Dipsacus fullonum: Jeg slettede, fordi jeg opfattede det sådan, at der med "Hammeren (område)" henvistes til det samme, som allerede var nævnt øverst på listen: "Hammeren (Allinge-Sandvig Sogn)". Men fint at få Hammerknuden på listen også. Mvh. SorenRK (diskussion) 17. jan 2020, 19:00 (CET)
[redigeringskonflikt]  Jeg ændrede til Hammerknuden, men ser nu bagefter at der også er artiklen Hammeren. Er det ikke det samme? Se http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_geografi/Bornholm/Hammeren i Den Store Danske. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2020, 19:01 (CET)