Diskussion:Hannibal Hildorf

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabiliteten er sådan set ok, men siden bør klart omskrives asap. --Brandsen 13. feb 2010, 23:54 (CET)

Vil det sige at det er i orden at fjerne skabelonen nu? Jeg har givet brugeren en advarsel for at fjerne skabelonen gentagne gange uden en synlig begrundelse. --Mathiaskh 14. feb 2010, 00:06 (CET)
Nej, jeg syntes at den skal blive siddende, den trænger stadig til en omskrivning og skabelonen er jo en udmærket husker Knud Winckelmann 14. feb 2010, 00:20 (CET)
Det er bare i orden, jeg ville enlig også have skrevet at artiklen skulle omskrives og sidenhen skulle skabelonen fjernes --Mathiaskh 14. feb 2010, 00:24 (CET)
Ja, skabelonen skal blive på til artiklen er omskrevet. Og bliver den ikke omskrevet, må den slettes. --Brandsen 14. feb 2010, 00:31 (CET)

hvordan skal den omskrives det er jo ikke hannibal selv der skriver den jeg hedder rene og er hans ven billedet har jeg fået af ham

Jeg har nu omskrevet og rettet i artiklen, ved ikke om den er i orden endnu så har ikke fjernet skabelonen. --Mathiaskh 14. feb 2010, 07:08 (CET)

jeg ville høre hvad vi så skal gøre ? vi er helt nye herinde /hannibalh (Skrev Hannibalh (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa og velkommen til. Start med at læse din din brugerside hvor du kan læse nogle tips og hvad man ellers gør. En af reglerne er bl.a. at man skriver ikke om sig selv, så undlad venligst det. Mvh Knud Winckelmann 14. feb 2010, 00:20 (CET)gør han heller ikke jeg er hans ven og vi har bare valgt hans brugernavn og email men jeg laver den for ham jeg hedder rene og skal admistrer den billedet har jeg fået af ham mvh rene

Problemet med det billede er, at rettighederne til det ikke er afklaret. Wikipedia Commons acceptererer kun frie billeder - så hvis der ikke er angivet noget om rettighederne, bliver det slettet. --Brandsen 14. feb 2010, 00:46 (CET)


jeg har jo fået en rettighed fra ham han har jo selv givet mig det (Skrev Hannibalh (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


jeg har slettet det billede jeg har fået af ham kan siden nu godkendes ?? mvh rene

Billedrettighederne er lidt mere komplekse end som så. For at billedet kan ligge på Wikimedia Commons skal det være frit, dvs. kunne anvendes af alle til alle mulige formål. Det er næppe tilfældet med dette billede. Problemet med hele artiklen er fortsat, at du er for tæt på til at kunne skrive objektivt om Hannibal Hildorf. Derfor skal den omskrives af en uvildig. --Brandsen 14. feb 2010, 06:03 (CET)


hvorfor står der kilde mangel og en admin har skrevet små ret i overvågning ??? mvh rene

der er en af jeres admin der nu har rettet den og omskrevet i øvrigt tak for hjælpen kan den godkendes nu ? mvh rene

Hej Rene, ja artiklen er i orden nu og den skal altså ikke slettes, jeg har omskrevet den og skabelonen er fjernet. --Mathiaskh 14. feb 2010, 16:33 (CET)


hej er der en de rkan hjælpe med at sætte et billede ind mvh rene


hvorfor står der kilde mangel og en admin har skrevet små ret i overvågning ??? mvh rene