Brugerdiskussion:Hannibalh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hannibalh!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 13. feb 2010, 23:24 (CET)
Stock post message.svgWikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 13. feb 2010, 23:24 (CET)

Fjernelse af skabelon[rediger kildetekst]

Hej Hannibalh, det er ikke nogen særlig god idé at fjerne en skabelon uden begrundelse, beskriv i stedet på sidens diskussionsside hvorfor du mener at personen er notabel. -- Mathiaskh 13. feb 2010, 23:30 (CET)

Jeg vil stærkt råde dig til at stoppe med at fjerne skabelonen igen uden en begrundelse. -- Mathiaskh 13. feb 2010, 23:53 (CET)


hvad skal vi så gøre vi er helt nye herinde ? mvh Hannibalh

Hejsa og velkommen til. Start med at læse de ovenstående velkomster hvor du kan læse nogle tips og de regler der er her på Wikipedia. En af reglerne er bl.a. at man skriver ikke om sig selv, så undlad venligst det.Knud Winckelmann 14. feb 2010, 00:29 (CET)hvordan skal den omskrives? det er jo ikke hannibal selv der har lavet den jeg er hans ven og billedet har jeg fået af ham mvh rene

godkendes?[rediger kildetekst]

jeg har slettet det billede jeg har fået fra hannibal kan siden godkendes nu ? mvh rene

Da artiklen er omskrevet og formateret, er den hermed godkendt. Mvh. --Sasha 14. feb 2010, 11:31 (CET)


tusind tak for godkendelsen er der en der kan sætte et billede på mvh rene

Siden hvornår er vi begyndt at skulle godkende artikler? --Rasmusbyg 14. feb 2010, 16:58 (CET)


det ved jeg ikke tror faktisk det var admin som godkendt artiklerne

Sasha er ikke admin. Siderne er tilgængelige så snart de er skrevet. Sommetider kan der være diskussioner om hvor vidt artiklen har relevans eller notabilitet nok. Men man behøver altså ikke spørge om godkendelse hver gang :) --Rasmusbyg 14. feb 2010, 17:12 (CET)


nååå okay tusind tak for hjælpen det var jeg ikke klar over da jeg er helt ny herinde men tusind tak

hjælp til billede[rediger kildetekst]

hej er der en der en der kan hjælpe med at sætte et billede ind på vores side mvh rene

Der er lidt hjælp at hente under hjælp (menuen til venstre) og da billeder: Hjælp:Billeder. Men tænker du på noget bestemt? Og hvilken side? Christian75 14. feb 2010, 21:14 (CET)
jeg har lavet en atikel om hannibal hildorf men vil gerne have et billede der ind har prøvet at se under hjælp men kan ikke finde ud af det med licens og alt det der mvh rene
Jeg har aldrig uploadet et billede, så selve proceduren kender jeg ikke meget til. Men du skal have rettighederne til billedet, eller billedet skal være så gammelt at rettighederne til billedet er udløbet (og dvs. 70 år efter rettighedsindehaverens død, så vidt jeg ved). Jeg vil foreslå at du spørg i hjælpe-forummet, som findes her: Nybegynderforum mvh, Christian75 15. feb 2010, 13:41 (CET)

Kilder[rediger kildetekst]

Hej Rene. Det er desværre ikke nok at tilføje sig selv som kilde, det der er brug for er f.eks. links til uafhængige hjemmesider, aviser og/eller anden litteratur, som andre kan slå op i. Mvh. Knud Winckelmann 15. feb 2010, 18:11 (CET)


kan jeg bruge hannibal hildorfs hjemmeside mvh rene

Anvisninger og værktøjer[rediger kildetekst]

Hej Hannibalh (Rene), prøv at læse ovenævnte igen og brug de anvisninger og værktøjer, som her er angivet. Du udfører for mange basale fejl. Signer dine indlæg. Med venlig hilsen --Ultraman 15. feb 2010, 21:37 (CET)

Hjælp til kilde[rediger kildetekst]

Hej alle er der en der kan hjælpe mig med kilde eller er den i orden nu jeg kan ikke finde ud af det med kilde mvh Rene

Hej Rene. Der er en anden bruger, der har rettet på kildeangivelsen på Hannibal Hildorf. Er der andet med kilder, du ønsker at vide? Så bliver du nødt til at være lidt mere præcis med, hvad du har problemer med. --Arne (Amjaabc) 15. feb 2010, 23:22 (CET)hvorfor står der så stadig kilde magler ? mvh rene

Det står der stadig, fordi der ikke er nogen, der har fjernet det - du kan selv fjerne det, hvis du mener, at kilderne er i orden. Jeg har ikke kigget så nøje på kilderne, men fremgår det nogen steder, hvad hans uddannelse og daglige arbejde er? Det fandt jeg ikke, og hvis ikke der er kilde til det, så kan man måske godt stadig beholde markeringen af, at kilde mangler, selv om jeg nok personligt synes, at det er ret små sko at gå i - der er jo ikke noget kontroversielt i oplysningen. Mvh. Arne (Amjaabc) 16. feb 2010, 08:27 (CET)
PS. Kan man lokke dig til at sætte din Wikipedia-underskrift på, når du skriver et indlæg på en diskussionsside? Det gøres nemmest ved at trykke på den lille knap lige over redigeringsvinduet, der ligner en underskrift - lige til højre for "forbudt"-knappen. --Arne (Amjaabc) 16. feb 2010, 08:29 (CET)