Diskussion:Hans Enoksen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Denne artikel i nuvaerende form er mer et personangrep enn en balansert artikkel. Uden tvil POV. La derfor til advarsel om spekulativt innhold og omstridt neutralitet. Setninger som: "Under Hans Enoksens ledelse har Siumut slået ind på en nationalistisk præget politik, hvor særlige grupper i det grønlandske samfund søges marginaliseret" og "Siumuts daværende koalitionspartner partiet Inuit Ataqatigiit (var) ikke sit parlamentariske ansvar voksent" siger alt. Jeg kan ingenting om Enoksen men oppforder de som kan til aa skrive en artikkel i neutralt sprog og med seriose kildehenvisninger. Det er litt pinligt at det er i nettopp dansk wikipedia det skrives saa useriost om den gronlandske statsminister. Engelsk, norsk og tysk wikipedia er feks langt mer saklige i artiklene om Enoksen. (Kjetor 6. nov 2008, 09:51 (CET))

Jeg fjernede de nævnte afsnit og skabelonerne, så den nuværende artikel skulle være i orden - men lidt vel kort. --palnatoke 6. nov 2008, 09:59 (CET)




For himlens skyld, fjern hele artiklen! Den er skrevet på spot. Fra start til slut.

Alt hvad der siges i denne artikel skal opfattes med negativt fortegn.

Kjetor har helt ret. Denne artikel er et personangreb. Men absolut ikke som han læser den.

Hans Enoksen er gennem sit virke som landsstyreformand blevet anerkendt for at højne det intellektuelle niveau i landsstyrearbejdet, skal forstås som at Enoksen tilsyneladende prøver at sætte en rekord i bundniveau.

... samt for sin indædte bekæmpelse af korruption og magtmisbrug, skal ses delvis i sammenhæng med, at hans valgslogan var opgør med kammerateri i hjemmestyret. Lige så snart han var kommet i landstyrsformandsstolen satte han sin kampagneleder på den højeste post i hjemmestyret (denne blev dog fyret kort tid efter pga. pres fra bl. ansatte i hjemmestyret), og to af hans andre støtter til høje poster i hjemmestyrets administration. http://www.danske-nyheder.dk/arkiv/2003.01.09.html

... Han har således blandt andet udarbejdet helt nye retsgrundsætninger inden for området omkring fordeling af fiskekvoter, skal ses i forbindelse med at han ifølge den grønlandske presse har tildelt to af sine venner betydelige torske- og hellefiskekvotaer. http://www.knr.gl/index.php?id=297&tx_ttnews%5BpS%5D=1162350000&tx_ttnews%5BpL%5D=2591999&tx_ttnews%5Barc%5D=1&tx_ttnews%5Bpointer%5D=6&tx_ttnews%5Btt_news%5D=17421&tx_ttnews%5BbackPid%5D=844&cHash=4fb700f8e6

Hvis Wikipedia vil anses som seriøs, så slet hele artiklen. Ellers vil Wikipedia blive helt til grin. I al fald hos dem der har den mindste smule viden og Grønland og grønlandske forhold. eab(20-05-09)

Jeg har ført artiklen tilbage til en mere objektiv udgave. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. maj 2009, 01:41 (CEST)[svar]
Jeg synes at den var præget POV og kildeløse spekulationer i 2022, hvor den desuden efterhånden var blevet stærk forældet. Jeg har helt omskrevet artiklen og fjernet påstande uden kildeangivelse. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. jun. 2022, 16:11 (CEST)[svar]