Diskussion:Harry Potter og De Vises Sten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg har netop foretaget en grundig beskæring af artiklen; det er primært gjort ud fra betragtningen om at biografier af personerne i bøgerne hører hjemme på biografiske sider, hvortil der kan henvises for uddybning, snarere end at skulle gentages eller gemmes på mindre indlysende steder som f.eks. denne artikel. Jeg har efter bedste evne forsøgt at bevare så meget data som muligt, men har flyttet oplysningerne til mere centralt placerede artikler. Jeg påtænker at fortsætte arbejdet i samme spor med f.eks. Familien Weasley, Hogwarts' stab og Fønixordenen m.fl., der alle IMHO indeholder større eller mindre mængder fejlplaceret materiale (primært biografiske oplysninger). Hvis nogen mener, jeg er på vej ud på et sidespor med disse trods alt omfattende ændringer vil jeg sætte pris på et vink, inden jeg får lavet for meget ravage ;-) Hygge, --Medic (Lindblad) 22. dec 2009, 05:51 (CET)

Stort eller lille bogstav?[redigér wikikode]

Hej,

Jeg har læst i denne artikel og undrer mig over noget. I afsnittet Handling står stenen nogle gange med stort s og nogle gange med lille. Hvad er det rigtige?WikiUdforsker (diskussion) 12. apr 2019, 12:43 (CEST)

Da der henvises til De Vises Sten bør det nok stå med stort. Du skal være velkommen til at rette i artiklen. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. apr 2019, 12:51 (CEST)
Jeg tror ikke at jeg forstår helt hvad du mener. Er det De Vises Sten der skal stå med stort eller er det stenen i bestemt form der skal være med stort?WikiUdforsker (diskussion) 12. apr 2019, 15:20 (CEST)
Stenen i bestemt form. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. apr 2019, 17:55 (CEST)