Brugerdiskussion:Toxophilus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Dette er Toxophilus' diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Toxophilus.

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018

Usædvanlige artikler[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Godt at se, at du er gået i gang med månedens emne (nu hvor vi ikke har julequizzen til at tage vores tid). Der er dog en ting, der undrer mig: Hvordan kan det være du ikke har givet artiklerne danske navne - de to, du har oprettet, er da som udgangspunkt ikke egennavne? Jeg ville nok have kaldt dem Mindste hus i Storbritannien og Egernfiskeri. Måske er der en grund, jeg ikke lige kan gennemskue. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. jan 2018, 10:09 (CET)

Hej Arne. Ja nu hvor julequizzen er færdig, så er jeg helt rastløs - hvor skal jeg lægge min energi?? :-) Jeg kan udmærket forstå dit spørgsmål. Squirrel fishing er primært et amerikansk fænomen, og jeg kunne se at man på den tyske wiki havde valgt det engelske navn. Smallest House in Great Britain antog jeg egentlig var det officielle navn for stedet (det står på skiltet over døren), men jeg kan se at andre wikier har oversat navnet. Jeg kan også fint leve med, at vi flytter begge artikler til de danske titler. Og tak for kampen i julequizzen i øvrigt. Jeg er meget imponeret over, hvor mange af Palnatokes spørgsmål du formåede at finde svar til. Mvh. Toxophilus (diskussion) 2. jan 2018, 10:16 (CET)

Ville det ikke hedde "kilder"[redigér wikikode]

Hej. Det går op fra mig, at du må være en meget erfaren Wikipedia bruger. Men, ret mig hvis jeg tager fejl, ville det ikke hedde "kilder", og ikke "referencer"? Altså, jeg blev selv rettet af en, som ændret min Wikipedia artikel om Bjergsen (som jeg kan se, du også har rettet lidt på), fra "Referencer" til "kilder". Så hvorfor ville det være anderledes i artiklen om nationalitet?

Tak på forhånd. Mvh. Hi im gosu. Hi im gosu (diskussion) 14. jan 2018, 19:55 (CET)

Hej @Hi im gosu: Ifølge stilmanualen kan det hedde både referencer og kilder, alt efter hvad man forfatteren mener er bedst. Jeg så, at "referencer" var ændret til "kilder", og der er en stiltiende gentleman-aftale om, at man ikke ændrer fra det ene til det andet, hvis første/hovedforfatteren har påsat det ene eller det andet. Jeg havde dog ikke set, at du også havde oprettet artiklen, så hvis du mener "kilder" er bedst, så ændrer du det bare. Jeg er dog mest tilhænger af "Referencer". Mvh. Toxophilus (diskussion) 14. jan 2018, 20:07 (CET)

Hej, @Toxophilus: Okay, men så er det jo opklaret. Jeg kan bedst lide "kilder", så jeg beholder den sådan. Tak for svaret :) Mvh. Hi im gosu (Diskussion) 14. jan 2018, 20:37

Oversættelser[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Det er godt, at du og jeg laver lidt på månedens fokusområde, så der sker lidt. Jeg kan se, at du gør ligesom jeg selv, nemlig oversætter (uddrag af) artikler fra engelsk. Man kan naturligvis sagtens lave småfejl i den proces; det er ikke mit ærinde her. Men jeg tænker på, om ikke du lige kunne oversætte datoerne i referencerne også, når du alligevel tager dem ind. Det er jo vores almindelige princip at bruge dansk overalt, hvor det giver mening, og det gør det her. Det kan være, at du ikke har tænkt nærmere over det, og i den sidste ende kan jeg såmænd også godt leve med lidt engelsk - det er trods alt bedre, at der er referencer end ikke! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jan 2018, 13:46 (CET)

Gør det evt. ved indsættelse af {{date}}, {{date|2017-12-24}} det bliver til 24. december 2017. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. jan 2018, 14:11 (CET)
Ja, der er flere måder - det handler i første omgang om at være opmærksom på problemstillingen. Bemærk i øvrigt, at {{date}} omdirigerer til {{dato}} (som jeg plejer at bruge). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jan 2018, 14:32 (CET)
Hej @Amjaabc: Tak for din henvendelse. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke rigtigt skænker datoformatet på kilderne så mange tanker. Det vigtigste er jo selve artiklen og at kilderne er der (med link, sidehenvisning etc.), og datoen har jeg derfor ikke brugt så meget energi på. Jeg vil prøve PerVs metode næste gang. Det er i øvrigt herligt med de her lidt mere skæve artikler. Mvh. Toxophilus (diskussion) 18. jan 2018, 17:05 (CET) Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 18. jan 2018, 20:03 (CET)

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

Notabilitet[redigér wikikode]

Hejsa, som du ganske rigtigt mistænkte Theodore hus for så er den pt. langt under de nugældende kriterier for notabilitet. Men da du åbenbart alligevel var lidt i tvivl, og vi jævnligt får disse stubbe ind om disse boligblokke, og kvarterer, og flere og flere veje, er det måske på tide at der tages en debat om vi stadig skal have ret skrappe krav til disse, eller vi skal sænke barren lidt? Der kan jo findes en en del fakta om stort set alle i diverse lokale arkiver, lokalplaner, byggesager mv., men hvad synes du? -- Mvh. Vrenak (diskussion) 25. feb 2018, 21:17 (CET)

Hej Vrenak. Ja man kan vel altid finde lidt information i BBR om boligblokke, men om det er interessante at kunne slå op har jeg sværere ved at se. Vi kan sagtens tage en generel diskussion, men jeg er af den opfattelse, at vi har en velfungerende rækkke kriterier for notabilitet på dette emne. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2018, 06:37 (CET)

Nyheder for marts 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2018

Tur til Bornholm[redigér wikikode]

Hehehe... Jeg ser pludselig alle artikler fra Bornholm passere min overvågningsliste. God fornøjelse med det kedelige arbejde. Det var tiltrængt :-)  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 5. mar 2018, 12:57 (CET)

Jo tak. Der er vist stadig en del sider tilbage at kategorisere. Jeg har været igang med at ensrette og inddele artikler i relation til Danmarks største byer i en uges tid. Der kunne godt komme flere artikler på din overvågningsliste :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 5. mar 2018, 12:58 (CET)
Det er helt i orden:) Det kunne godt være at jeg opdaterer nogle af dem ;)  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 5. mar 2018, 13:06 (CET)

Din mening[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Jeg vil værdsætte din mening om dette: Wikipedia:Landsbybrønden/Et problem og en løsning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 08:06 (CET)

Forårskonkurrence[redigér wikikode]

På din opfordring udarbejder jeg en forårskonkurrence over 12 uger. Se: Bruger:Ramloser/forårskonkurrence 2018--Ramloser (diskussion) 7. mar 2018, 17:24 (CET)

@Ramloser: Fedt :-) Så må jeg se, om jeg kan få tid til være med.. og om jeg kan vinde. Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. mar 2018, 17:49 (CET)
Som initiativtager er du vel forpligtet til at forsøge at vinde.(smiley)--Ramloser (diskussion) 7. mar 2018, 18:36 (CET)
Ja jeg kan godt føle forventningspresset :-) Men da konkurrencen har lidt anden form, og jeg endnu ikke har været super god til at gætte Palnatokes spørgsmål i julequizzen, så tør jeg ikke sætte forventningerne for højt. Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. mar 2018, 20:52 (CET)
Nu spørger jeg nok på en lidt anden måde. Og der er stadig muligheden for at få kvalitetspoints, hvis man ikke har gættet gåden i første omgang. God vind.--Ramloser (diskussion) 7. mar 2018, 22:51 (CET)
Så er første spørgsmål sat i søen.--Ramloser (diskussion) 11. mar 2018, 17:39 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:41 (CEST)

Nyheder for april 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2018

San Gimignano[redigér wikikode]

Se evt. min redigering af San Gimignano her. Hvis du benytter infoboksen med wikidata, får vi den fordel at indbyggertallet altid er det nyeste fra wikidata, og iøvrigt er der mindre at udfylde i boksen. Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. apr 2018, 12:45 (CEST)

Hej Per (PerV). Tak for tippet. Jeg har også lige brugt det på Volterra. Mvh. Toxophilus (diskussion) 6. apr 2018, 13:23 (CEST)
Lagde du mærke til hvormeget tastning du sparer. Face-smile.svg Iøvrigt kan du indsætte befolkningstallet med "{{WD indbyg1/år/text|ref=ja}} indbyggere" i bødteksten, så stemmer de to indbyggertal, i infoboks og brødtekst, med hinanden! Se evt. min rettelse af Volterra. mvh Per (PerV) (diskussion) 6. apr 2018, 13:34 (CEST)
Fedt. Tak for det. Mvh. Toxophilus (diskussion) 6. apr 2018, 13:54 (CEST)
Btw: Husk at der skal indsættes == Referencer == og {{reflist}} i bunden af artiklen. Oplysningerne fra wikidata genererer en ref for befolkningstallet. Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. apr 2018, 13:58 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:39 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:49 (CEST)

Kig forbi[redigér wikikode]

Kære Toxophilus. Kan jeg få dig til at smutte forbi denne afstemning, så den ikke falder på grund af for få stemmer? mvh Tøndemageren (diskussion) 20. apr 2018, 14:26 (CEST)

Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018


Karate[redigér wikikode]

Hej. Hvordan kan det være, at du har fjernet "Kategori:Japansk kampsport" og i stedet tilføjet "kategori:Karate" ved hjælp af Hotcat i artiklen Karate? --Kontoreg(Henvendelse) 9. maj 2018, 10:01 (CEST)

Hej Kontoreg. Kategorien Karate, er en underkategori til Japansk kampsport. Som jeg har forstået det bør en artikel, som også er navnet på en kategori, ligge i denne kategori, som den første artikel i kategorien. Hvis jeg er galt på den, så må du gerne rette det tilbage. Mvh. Toxophilus (diskussion) 9. maj 2018, 10:05 (CEST)
Tja...i Wikipedia sammenhæng er du såmænd ikke gal på den, men i den virkelige verden er du gal på den... I den virkelige verden er det en generalisering, at betegne alle japanske kampdiscipliner som sport (kampsport), inkl. karate, fordi der eksisterer retninger under de japanske kampdiscipliner, som ikke er sport, men derimod betegner sig som kampkunst. Det er således en skam, at alt skal puttes ned i en stor gryde og så skal der røres rundt, når dette i vrikeligheden er en unuanceret kategorisering og en forsimpling af virkeligheden. Til orientering har jeg tidligere forsøgt at sige "pip", - men desværre uden held. I håb om at du i det mindste er indstillet på at udvide din horisont, kan jeg henvise til artiklen Kampsport, hvor jeg i populistiske vendinger har forsøgt at forklare forskellen mellem kampsport og kampkunst (og nej - jeg retter ikke noget tilbage). Jeg håber, at du får en god dag i det dejlige forårsvejr, der er blevet til sommervejr :) Mvh. ----Kontoreg(Henvendelse) 9. maj 2018, 10:39 (CEST)
@Kontoreg: Ingen grund til at være spydig med opfordringer til udvidelse af horisont etc. Rent logisk ser jeg nu ikke noget problem i, at artiklen Karate er i Kategori:Karate, og jeg kan ikke følge logikken i, hvad du skriver. Det er vel mere spørgsmålet om, at få beskrevet, hvad karate er (kampsport, kampkunst m.v.), således som du har gjort en indsats for at forklare. Det forekommer som om, at du ikke mener, at kategorien karate kun er en underkategori at kategorien japansk kampsport, men dette har ikke så meget at gøre med Toxophilus' redigering. Mener du, at kategorien Karate skal placeret i yderligere en kategori, så er der ikke noget til hindrer for det. --Pugilist (diskussion) 9. maj 2018, 11:03 (CEST)
Hej igen. Jeg er da i hvert fald blevet klogere. Jeg vidste ikke, at der var forskel på kampsport og kampkunst. Men i min optik ændrer det ikke ved at artiklen om Karate skal findes kategorien:Karate. At Karate-kategorien så findes i overkategorien Kategori:Japansk kampsport er en anden diskussion, som jeg ikke vil kaste mig ud i, da jeg ikke er bekendt med de finere nuancer. Mvh. Toxophilus (diskussion) 9. maj 2018, 11:16 (CEST)
@Toxophilus, tak fordi du har antaget "god tro", da du læste min henvendelse, det var ment med en god hensigt :) Mvh. ----Kontoreg(Henvendelse) 9. maj 2018, 14:06 (CEST)

Ejere af Nyborg Slot[redigér wikikode]

Hej Toxophilus

Tja. Problemet er, at det ikke er så nemt endda. Vi ved ikke præcis, hvornår Knud Prislavsen opførte slottet (så 1175 er rent gæt), og det er i øvrigt også omstridt, hvorvidt han nogensinde har ejet det. Fra kilder ved vi at kongen ejede det i 1193 (altså før 1200 som var angivet). Men vi ved jo ikke, hvornår kongen fik ejerskabet. På baggrund af dette vurderede jeg, at en liste ikke gav mening, da der stort set ikke var indhold tilbage. Så tænker jeg i stedet man kan få info i teksten ovenfor.TroelsBorch (diskussion) 18. maj 2018, 12:03 (CEST)

@TroelsBorch: Hvis du se på andre artikler om herregårde, slotte osv (eksempelvis Odense Slot, Holckenhavn eller Egeskov Slot for bare at tage nogle lidt større kendte), så har de alle en oversigt med en liste over ejere. Det er bedst, hvis artikler i samme kategori følger nogenlunde samme opbygning, så derfor mener jeg, at det vil være mest optimalt med en lignende liste på artiklen om Nyborg Slot. Det er okay at skrive "ca. 1193" eller "senest 1193", hvis der er tvivl om det præcise årstal, men det er for at give læseren en grov ide om, hvem der har ejet bygningen hvornår. Jeg håber du kan se pointen. Mvh.Toxophilus (diskussion) 18. maj 2018, 12:12 (CEST)

Nominering af Vejle Boldklub sæson 2017-18 som FL[redigér wikikode]

Hej @Toxophilus: Jeg skriver, da jeg har nomineret Vejle Boldklub sæson 2017-18 som fremragende liste og håber jeg kan få dig til at kigge på den. Jeg har i løbet af hele sæsonen opdateret siden og har efter sæsonens afslutning ryddet op og tilføjet ekstra referencer mm. så den fremstår præsentabel. Jeg har allerede oprettet en tilsvarende for næste sæson, men synes det kunne være fedt at få en fremragende liste på området, som en slags "rettesnor" for hvordan denne type liste skal sættes op. Jeg har haft listen til evaluering og har haft Tøndemageren inde over med diverse kommentarer. Vi er dog lidt uenige i hvorvidt der er tale om en liste eller en artikel, og kan se at i ligeledes har haft denne diskussion. Jeg holder fortsat på at der er tale om en liste, da langt hovedparten af "artiklen/listen" består af tabeller. Jeg har lavet et tekst afsnit på opfordring fra Tøndemageren, men det svarer bare lidt ligesom en velskrevet og udførlig intro synes jeg, hvilket er et af kriterierne for en fremragende liste. Håber du vil afse lidt tid til at se på det. På forhånd tak :-) --Chrallle (diskussion) 30. maj 2018, 11:13 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Guldmedalje[redigér wikikode]

Sammen med guldmedaljen i min forårskonkurrence får du denne udmærkelse, som kan sættes på din brugerside, hvis du ønsker det.

SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
For utrætteligt arbejde, der førte til sejr i en tæt konkurrence. Mvh. Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:36 (CEST)


@Ramloser: Mange tak. Det værdsætter jeg meget. Det var en sjov konkurrence med en alsidig blanding af emner. Toxophilus (diskussion) 10. jun 2018, 21:43 (CEST)

Infoboks by[redigér wikikode]

Hej. Jeg har set du har indsat {{Infoboks by}} uden parametre. Men det er infoboksen ikke beregnet til. Selvom der er mange oplysninger i wikidata, så er der ikke nok oplysninger til en infoboksen. Fx administrative oplysninger kan ikke håndteres automatisk. Og de vil også være rart med en lokaliseringskort. --Steen Th (diskussion) 15. jun 2018, 12:11 (CEST)

Hej Steen. Tak for beskeden. Ja jeg kan godt se, at der mangler noget data i de byer, hvor jeg har indsat infoboksen. Jeg får lige smidt noget mere info i løbet af i dag. Mvh. Toxophilus (diskussion) 15. jun 2018, 12:50 (CEST)

For dit slid[redigér wikikode]

Working Man's Barnstar.png Jens Vejmand-Barnstar
Du får lige denne anerkendelse for dit store slid, herunder med månedens emne. Rmir2 (diskussion) 25. jun 2018, 08:12 (CEST)


Jamne dog :-) Mange tak! Det er altid dejligt, når ens arbejde bliver anerkendt, så jeg værdsætter din barnstar højt. Den er jeg stolt af, så den ryger straks på min brugerside :-D Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2018, 08:20 (CEST)

Vikinger[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Jeg har nu uddybet mine kommentarer til artiklen. Jeg ved godt, at du bliver sat på lidt af en opgave, men jeg synes, at det skal klares for, at artiklen kan kaldes god. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 25. jun 2018, 09:58 (CEST)

Hej Rmir2. Ja hold da op, jeg får travlt. Det er godt at afstemningen kan udsættes en uge, så jeg har mulighed for at nå det. Det er jo ellers jo ikke FA den er nomineret til, men jeg ville nok selv have påpeget mange af de samme ting, så det er rimligt nok. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2018, 10:01 (CEST)
God arbejdslyst. Jeg vil følge det, og hvis jeg synes, at du er nået langt nok, vil jeg gerne stemme for. Rmir2 (diskussion) 25. jun 2018, 10:08 (CEST)

Kursiv[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Du skriver, at det kun er LPer, der angives med kursiv. Har du en henvisning til, hvor dette er besluttet? Rmir2 (diskussion) 26. jun 2018, 18:52 (CEST)

Hej Rmir2. Jeg har det fra stilmanualens afsnit om titler. Der står som eksempel "Yesterday" er en sang, der findes på albummet Help!. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2018, 19:02 (CEST)

Transport-kategori[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan se, at du har sat Kategori:Transport i Roskilde i Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Roskilde og ændre de underlæggelse artikler i kategorien. Jeg synes det er en dårlig ide at gøre det. Transport-kategorien er en generelt for alt transport. Dvs også fx trafikselskaber eller e.lign. Det halter her. --Steen Th (diskussion) 28. jun 2018, 13:57 (CEST)

Hej Steen Th. Det gik også op for mig, da jeg havde gennemført en række redigeringer. Jeg har tilbageført dem. Mvh. Toxophilus (diskussion) 28. jun 2018, 13:58 (CEST)

Nyheder for juli 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2018

Det er ikke et forsøg på reklame, men på synlighed på google[redigér wikikode]

Hej Toxophilus,

Det skal ikke opfattes som reklame. Men hvis folk google en forlystelse fra Djurs Sommerland, skal de kunne finde en Wikiside, som udover at give dem informationer om forlystelsen: byggeår, hastighed, længde, pris, højde osv. også skal kunne ses direkte på google.

istedet for at folk skal direkte ind på hjemmesiden, er det da bedre de kan finde informationen direkte på google eller gå ind på wikisiden omkring den. (skrev Djurssommerlanddk (diskussion • bidrag) 3. jul 2018, 08:53‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hvilket vel netop er reklame for forlystelsen .... Wikipedia er ikke til for virksomheders søgemaskineoptimering (SEO). I bør benytte andre redskaber til dette. Pugilist (diskussion) 3. jul 2018, 09:07 (CEST)
Som Pugilist skriver ovenfor, så er "synlighed på google" i allerhøjeste grad et forsøg på reklame. Vi har en politik om, at man ikke skriver om sig selv eller sin virksomhed, da det kun er meget få personer forundt, at kunne vurdere, hvornår noget er notabelt, relevant og ikke reklamerende. Hvis I så gerne vil have at der kan findes information om jeres forlystelser, så må I dedikere noget plads til det på jeres egen hjemmeside. Wikipedia er ikke stedet. Toxophilus (diskussion) 3. jul 2018, 09:13 (CEST)

Tilladelse[redigér wikikode]

Hej Toxo. Jeg vil bare lige høre, om det er okay at jeg sletter dit indlæg på Diskussion:Næstved/huskeliste, eftersom jeg har kopieret det ned i selve diskussionen? mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2018, 11:49 (CEST)

Hej Tøndemageren. Ja det er helt i orden. Tak for din besked. Mvh. Toxophilus (diskussion) 5. jul 2018, 11:56 (CEST)
Det er hermed gjort :D mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2018, 12:13 (CEST)

R.E.M.[redigér wikikode]

Hej, jeg er begyndt at gennemlæse artiklen. I afsnittet 2000-2007 faldt jeg over denne sætning: "Bandet var et af band nominerede der ko med i Hall of Fame det år". Der er åbenbart et eller andet galt. Rmir2 (diskussion) 19. jul 2018, 12:24 (CEST)

Kig på sproget. Hvad betyder "arpeggiatere"? Rmir2 (diskussion) 19. jul 2018, 12:32 (CEST)
Udtrykket "kalde det en dag som band" er næppe det rigtige på dansk. Rmir2 (diskussion) 19. jul 2018, 12:37 (CEST)
@Rmir2: Det er jeg ikke helt enig i. Man kan godt "kalde det en dag" på dansk (se her), når hvis man afslutter noget. Jeg har rettet de andre to ting. Mvh. Toxophilus (diskussion) 19. jul 2018, 12:50 (CEST)

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

Redigering af artikel om PriceRunner[redigér wikikode]

Hej Toxophilus,

Jeg antager at du er den oprindelige forfatter til siden om PriceRunner. God artikel. Den trænger dog til opdatering, da virksomheden har skiftet ejer (Ejes i dag af NS Interesenter, der er et svensk investeringsselskab), har flyttet hovedkontor til Stockholm i stedet for London, samt skiftet logo. Historie, Teknologi og businessmodel er også klar til en opdatering, da denne hele tiden udvikler sig.

Er du interesseret i at få de korrekte fakta om dette, så du kan opdatere siden?

Jeg kan ikke selv gøre det, da jeg er ansat af virksomheden.

Hilsen

Søren Knudsen Sorenknudsen (diskussion) 14. aug 2018, 13:47 (CEST)

Hej Sorenknudsen. Tak for din henvendelse. Jeg er ganske rigtig den oprindelige forfatter til artiklen. Som udgangspunkt siger Wikipedias politikker, at man ikke skal skrive om sig selv, sin virksomhed eller lignende (læs mere her). Faktuelle opdateringer, som eksempelvis ændring af ejerforhold og placering af hovedkvarter vil jeg dog mene er helt i orden at opdatere - navnlig hvis det gøres med henvisning til verificerbare kilder. Mht. til logoet skal det uploades under creative common license på [Commons] for at det kan indsættes i artiklen. Mvh. Toxophilus (diskussion) 14. aug 2018, 14:56 (CEST)

Hej igen,

Tak for svar. Jeg vil foretage de relevante ændringer med kildehenvisning samt uploade nyt logo.

hilsen Sorenknudsen (diskussion) 14. aug 2018, 15:06 (CEST)

Nyheder for september 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018