Brugerdiskussion:Toxophilus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Toxophilus' diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Toxophilus.

Nyheder for januar 2020[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 12. januar 2020

Nyheder for januar 2020[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 12. januar 2020

Mindre ændringer og redigeringsopsummering[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Pas venligst på med ikke at markere en redigering med mindre ændring hvis ændringen kan blive genstand for diskussion. Jeg tænker på din indsættelse af {{Notabilitet}} i Grev Lyhne som var mærket som mindre ændring, og hvor redigeringsopsummeringen misvisende kun sagde "Småret". --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2020, 09:53 (CET)

Jeg vil give dig ret i, at den omtalte redigering burde have været "notabilitet" og ikke "småret. Det var en fejl fra min side. Toxophilus (diskussion) 17. jan 2020, 10:14 (CET)

Vedr. Erik Emil Parup[redigér wikikode]

Jeg er overbevist om, at min far i sin himmel er hamrende ligeglad med, om hvorvidt han figurerer på en liste over modstandsfolk eller ej. Han ved, hvad har lavede dengang. Og det samme gør hans afdøde kammerater fra dengang. Og jeg og hans familie ved det. Jeg finder det derimod ganske uværdigt at en enkelt person - der ikke engang vil kendes ved sit navn - som intet kendskab har til Erik Parup eller mig for den sags skyld, vil gøre sig til dommer over personer fra dengang. Fra en periode vedkommende sikkert ikke selv har oplevet eller bare har været tæt på. Hvad ved du egentlig om den tid? Og hvad gør dig til ekspert, så de kan afgøre hvem der gjorde meget og hvem der gjorde lidt. Og hvad er for lidt egentlig? Er det for lidt at man overlevede med nerverne uden på tøjet - og bagefter formåede at skabe sig et liv? Lidt omtanke ville være på sin plads. (skrev Parup (diskussion • bidrag) 17. jan 2020, 12:35‎. Husk at signere dine indlæg.)

@Parup: Hold venligst en god tone. Enhver påstand der fremføres i artiklerne på Wikipedia, skal kunne dokumenteres med troværdige kilder. Disse kilder må ikke være primærkilder, og de skal kunne verificeres. Du kan læse mere om disse pointer på WP:Referencer og WP:Verificerbarhed. Tøndemageren 17. jan 2020, 15:01 (CET)
Tak Tøndemageren. Politikkerne angående selvbiografier er måske også relevant, for her står allerøverst "Skriv ikke om dig selv. Det er overordentlig svært at skrive neutralt om sig selv, og endnu sværere at vurdere om man selv er relevant som Wikipedia-emne. Lad være." Det gælder også om ens familie og venner. Når man er personligt engageret i en sag, så kan det være meget vanskeligt at vurdere, om emnet har relevans for en bredere kreds. Jeg vil tilføje, at jeg er bedøvende ligeglad med, hvad døde mennesker mener. Jeg er derimod interessert i at være med til at skabe en encyklopædi med relevante emner, der kan kildebelægges, så læserne kan se hvor informationerne kommer fra, og at det ikke bare er det pure opspind. Det kræver neutrale kilder. Angående sletningsforslaget, som jeg genoprettede, så fulgte jeg Wikipedias procedure. Under en sletningdiskussion kan alle komme med deres mening, og ud fra en konsensusbetragtning, der vægter kvaliteten og ikke kvantiteten af argumenter besluttes det om en artikel skal slettes eller ej. Pugilist tog beslutningen om at sletten artiklen med det samme, da der allerede havde været en diskussion inden for det seneste år. Det støtter jeg ham i. Toxophilus (diskussion) 17. jan 2020, 15:21 (CET)

Bymure i England og Wales[redigér wikikode]

Hej Toxo. Kig venligst på Bymure i England og Wales#Referencer: {{PastScape}} eksisterer ikke. — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 19. jan 2020, 21:02 (CET)

@Biscuit-in-Chief: Hov nej det kan jeg da godt se. Er det mon en skabelon, som man kan få oprettet, og i så fald hvordan? Den ville jo nok kunne bruges mange andre steder også. @Steenth: jeg er ikke så stærk i koderne så er det noget du ville kunne bistå med? Mvh. Toxophilus (diskussion) 20. jan 2020, 07:01 (CET)
@Toxophilus og Biscuit-in-Chief: Det er en af de overskuelige at ordne. Så prøv det selv. Den kan hentes fra en:Template:PastScape og tilpas den. Der er nogle kategorinavne som bør oversættes. Det, som tager tid, at få oversat dokumentationen. Det har jeg pt. ikke tid til. --Steen Th (diskussion) 20. jan 2020, 21:54 (CET)