Bruger:Toxophilus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Toxophilus
Nyborg Rådhus - et af mine bidrag til Commons.
Nyborg Rådhus - et af mine bidrag til Commons.
Baggrund
Født Ja
Bosat Hovedstadsområdet
Uddannelse Kandidat
Vidensområder Historie særligt middelalder, naturvidenskab særligt kemi, bueskydning
Interesseområder Arkæologi, historie, naturvidenskab, musik, geografi
Brugerhistorik
27. april 2015 Artikel nr. 1.000 med Balmoral Castle
16. marts 2014 Redigering nr. 10.000 med oprettelsen af Æbelholt Kloster Museum
11. juni 2013 Redigering nr. 5000 på Skabelon:Frilandsmuseer i Danmark
31. maj 2013 Vinder Ramlosers forårskonkurrence
10. juni 2012 Artikel nr. 100 med The Tossers
4. juni 2009 Autopatruljeret
2. april 2009 Første artikel Ribe Vikingecenter
1. april 2009 Brugeroprettelse
Arbejdsområder
Projekter Generel Oprydning
Redde Verden
Anbefalede artikler
FA FA Middelaldercentret
GA GA Clint Eastwood
Nykøbing Falster
Næstved
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies
Shu-bi-dua
Vikinger
Vilhelm Erobreren
Volbeat
FA FL Steder i Harry Potter-universet
Volbeats diskografi
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
nn-1Denne brukaren kan litt norsk (nynorsk)
sv-1Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska
Noia 64 apps karm.svgDenne bruger har været på Wikipedia i 12 år, 6 måneder og 14 dage.


Ten Year Society userbox.svgDenne bruger har været aktiv på dansk Wikipedia i over ti år.
Star of life.svgDenne bruger scorede 443 i Wikiholic-testen (version 4592558).


98.22% Vi mangler 4885 artikler til
artikel nummer 275.000.

Hej nysgerrige folk, der vil vide hvem jeg er!

I første omgang luskede jeg omkring og lavede smårettelser som IP-bruger, når jeg fandt fejl, men oprettede mig som bruger i april 2009. Siden da har jeg været grebet af projektet, omend det nogle gange er mere end andre afhængigt af tiden.

Jeg kommet til den erkendelse, at dansk wikipedia må forsøge at fokusere på danske emner, da det er her vi om noget må have en viden andre landes wiki'er ikke har. Med det nuværende antal bidragsydere og aktiviteten på da:wiki, kan vi ikke hamle op med f.eks. sv:wiki. Det ærgrer mig derfor, når jeg ser at engelsk eller svensk wiki har en omfattende artikel om et dansk emne, mens der endnu ikke findes en artikel på dansk.

Arbejdsområder[redigér | redigér wikikode]

Jeg arbejder bredt på dansk wikipedia, hvor jeg opretter, forbedrer, rydder op, vedligeholder og får artikler igennem kvalitetssystemet.

Oprettelse og udvidelse[redigér | redigér wikikode]

Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige emner, men opretter og forbedrer særligt artikler om historie og arkæologi, kemi, musik, geografi og turisme. Jeg har oprettet sammenlagt over 4.000 artikler.

Inden for historie er det særligt LAmiddelalderen, hovedsageligt Danmark og Storbritanniens historie og LAvikingetiden, som jeg har skrevet om. Jeg har bl.a. oversat LAEdvard 1.s erobring af Wales, LAWales' historie, LAGlyndwroprøret, LAEngland i middelalderen, LAEnglands historie og GAVilhelm Erobreren og de mere brede artikler LAHundredårskrigen og LASenmiddelalderen. Jeg har forfattet GAVikinger, LAVikingeskib, LAVikingernes ekspansion og LAVikingetidens rustning og våben I forbindelse med Palnatokes julequiz 2015 oprettede jeg korte artikler om en lang række paver. Blandt den anseelige mængde artikler om arkæologi og arkæologiske fund er en række om depotfund og møntfund fra Danmark

Jeg har skrevet et væld af musikartikler herunder om Blackmore's Night, LAEnya, Great Big Sea, LAThe Corrs, LAThe Dubliners, LAR.E.M., GAShu-bi-dua og GAVolbeat og mange afledte artikler om albums og bandmedlemmer fra disse grupper og kunstnere (bl.a. har alle Volbeats albums opnået enten LA- eller GA-status mens diskografi-artiklen er blevet udnævnt til FL).

Selvom litteratur ikke er det emne, som jeg bruger mest krudt på, så har jeg forsøgt at samle de mange forskellige småartikler om Harry Potter-universet i bl.a. LAHogwarts, LAMagiske objekter i Harry Potter, FASteder i Harry Potter-universet. Jeg har skrevet om emner relateret til Batman og A Song of Ice and Fire, samt oprettet artikler om de fleste Tintin- og Valhalla-album. Jeg har fået oprettet de manglende artikler m afsnit i tv-serien Matador og de fleste afsnit i serien om Rick and Morty.

Inden for geografi har jeg bl.a. forsøgt at forbedre og ensrette artikler om større danske byer, hvoraf bl.a. LAKalundborg, LANakskov, GANykøbing Falster, LANærum og GANæstved har opnået status. Jeg har også forsøgt at ensrette kategoriseringen af byartiklerne. Desuden har jeg forsøgt at løfte kvaliteten af artikler om emner på Lolland og Falster samt oprettet nye artikler, hvor det er blevet til omkring 50 stk. Jeg har særligt oprettet en del artikler om museer på egnen, men det har også spredt sig til museer i andre dele af landet. I alt har jeg oprettet over 100 artikler om forskellige museer og attraktioner. Derudover har jeg gennemgået samtlige (håber jeg) artikler om danske museer og tilføjet infobokse. Yderligere har jeg oprettet og forbedret artikler om Norge (herunder LATrondheim, Lofoten og LAStavanger) og mere end 150 borge og slotte i Storbritannien, hvoraf LACaernarfon Castle, LAConwy Castle, LAHarlech Castle, LAStirling Castle og LAWarwick Castle er blandt de mest omfattende. Jeg har desuden oprettet en lang række artikler om fredede bygninger i hele Danmark.

Jeg har også haft fingrene i artikler om kemi og Kemikere, særligt Nobelprismodtagere, hvor jeg har skabt mere end 120 artikler, og jeg har dermed oprettet langt over halvdelen af alle nobelprismodtagere i kemi, hvormed jeg har fået udfyldt hele den tilhørende skabelon. Ligeledes har jeg fået oprettet alle de manglende artikler om nobelprismodtagere i fysik, hvor jeg har oprettet over 90 artikler, hvilket er lige under halvdelen af den samlede liste, og jeg har således bidraget en del til WikiProjekt Fysik.

En lang række artikler (>100 stk) om tøj, beklædning og tekstiler har fundet vej til mit tastetur, samt en række (ca. 70 stk) om mad og drikke og michelinrestauranter. Jeg har oprettet artikler om en lang række virksomheder, både danske og udenlandske - særligt fra Storbritannien.

Skabeloner[redigér | redigér wikikode]

Af og til fremstiller jeg til skabeloner for at øge overskueligheden af bestemte emner som heriblandt særligt om geografi, museer og musik.

Konkurrencer[redigér | redigér wikikode]

Jeg har efterhånden deltaget i del del konkurrencer, som andre brugere har skabt. Den faste juletradition Palnatokes julequiz har jeg deltaget i hvert år siden 2014, og jeg har vundet den tre år i træk fra 2017-2019. Derudover har jeg deltaget den noget nyere forårsquiz, som Ramloser har stået bag, og vundet den i 2016. 2018 og 2019. Desuden vandt jeg Villy Fink Isaksens nytårskonkurrence i 2019.

Det er dejligt at blive udfordret, både af de opfindsomme quizbagmænd og af andre dygtige brugere i kampen om æren ved at vinde såden en konkurrence.

År Konkurrence Resultat
2014 Palnatokes julequiz 3.-plads
2015 Palnatokes julequiz 3.-plads
2016 Palnatokes julequiz 2.-plads
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
2017 Palnatokes julequiz Vundet
2018 Palnatokes julequiz Vundet
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
2019 Palnatokes julequiz Vundet
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
Villy Fink Isaksens nytårskonkurrence Vundet
2020 Palnatokes julequiz 2.-plads

Fokusmåned[redigér | redigér wikikode]

Siden 2016 hvor månedens fokus er blevet valgt, har jeg brugt en del tid på at forbedre artikler inden for de respektive emner der nu har været fokusmåned. Det har selvfølgelig været mest udpræget, når jeg selv har været med til at vælge månedens emne. Jeg kan kun opfordre til at deltage, da det kun er ved fælles hjælp, at vi for alvor kan rykke noget her.

Kvalitetssystemet (LA, GA, FA)[redigér | redigér wikikode]

Jeg forsøger skamløst at presse artikler igennem kvalitetssystemet, og jeg har produceret en lang række LA, en håndfuld GA og nogle få FA og FL. Jeg tager også gerne stilling til andres nomineringer, og hvis jeg falder over en flot artikel som andre har skrevet nominerer jeg den også gerne og håber, at andre brugere er enige i kvaliteten. Jeg finder dog desværre ofte, at artikler får lov at henstå med punkter på huskelisten i meget lang tid, uden at de bliver forbedret, og jeg derfor heller ikke bleg for at afvise LA-forslag, hvis der ikke sker noget.

Generelt synes jeg det er et problem, at kvalitetsniveauet for 10+ år siden var meget lavere end i dag, og der findes derfor stadig artikler på da.wiki med et FA eller GA-markat som reelt ikke lever op til de nutidige kvalitetskrav. Det er dog ofte en meget stor opgave, at få højnet kvaliteten, og de bliver derfor i højere grad nedgraderet end forbedret.

Oprydning og vedligehold[redigér | redigér wikikode]

Jeg bruger en hel del tid på oprydning ved at gennemgå forskellige problematiske artikler. Jeg har oprettet flere hundrede sletningsforslag. Navnlig da jeg fra foråret 2019 frem til oktober 2020 systematisk gennemgik samtlige skjulte kategorier med notabilitetsproblemer, og jeg er i al beskedenhed mere eller mindre egenhændigt skyld i, alle kategorierne fra 2006 og frem til og med 2020 er blevet tømt. Det er derfor blevet markant nemmere at følge med og oprette sletningsforslag, når brugere identificerer nye artikler med notabilitetsproblemer.

Derudover opdaterer jeg med mellemrum skabeloner på forsiden; aktuelle begivenheder, VDA og nyligt afdøde. Jeg har fået en lang række af "mine" artikler valgt til Ugens artikel, hvorved de er blevet vist på forsiden. Jeg deltager i afstemningen og står også nogle gange for gennemførsel af valget.

Jeg kigger jævnligt i Seneste ændringer og nyeste sider for at patruljere bidrag fra andre brugere, og særligt identificere hærværk og udfordre oprettelsen af artikler, hvor notabiliteten ikke er i orden.

Bidrag[redigér | redigér wikikode]

Oprettede artikler[redigér | redigér wikikode]

Status[redigér | redigér wikikode]

Artikler som jeg enten har oprettet eller har arbejdet på, som har opnået status:

Artikel Kvalitet UA Emne
1864[Nb 1] LA (2015-04-17) UA Uge 32, 2015 Film og Tv
"A Warrior's Call" LA (2018-03-01) Musik
Andorra LA (2016-02-28) UA Uge 37, 2015 Geografi
Arkitektur i Danmark[Nb 2] LA (2017-03-24) UA Uge 12, 2018 Kunst og kultur
Andrea Corr LA (2017-02-24) UA Uge 36, 2019 Biografi/Musik
Beyond Hell/Above Heaven LA (2016-04-09) Musik
Bi Skaarup[Nb 2] LA (2015-02-01) Biografi/Film og Tv
"Breathless" (sang af The Corrs)[Nb 2] LA (2015-12-11) Musik
Brokollapset på Helsingørmotorvejen den 27. september 2014[Nb 2] LA (2015-11-19) Begivenheder
Caernarfon Castle LA (2017-03-24) UA Uge 19, 2017 Geografi/historie
Camping[Nb 3] LA (2017-04-23) UA Uge 7, 2018 Samfund
Claus Meyer LA (2016-06-19) UA Uge 23, 2017 Biografi
Clint Eastwood[Nb 4] GA (2016-05-27) UA Uge 4, 2017 Biografi/Film og Tv
Conwy Castle[Nb 2] LA (2017-05-19) UA Uge 3, 2019 Geografi/historie
Cubanske revolution[Nb 5] LA (2014-05-24) UA Uge 36, 2014 Historie
Danmarks historie (1047-1397)[Nb 6] LA (2013-06-16) UA Uge 36, 2013 Historie
England i middelalderen LA (2018-01-07) UA Uge 42, 2018 Historie
Englands historie LA (2017-10-03) UA Uge 35, 2019 Historie
Enya LA (2015-06-23) UA Uge 33, 2015 Biografi/Musik
Edvard 1.'s erobring af Wales[Nb 2] LA (2017-04-23) Historie
Frank Erichsen LA (2015-12-01) Biografi/Film og Tv
Frank Zappa[Nb 7] LA (2018-01-07) UA Uge 19, 2019 Biografi/Musik
Glyndwroprøret[Nb 2] LA (2017-03-24) UA Uge 9, 2018 Historie
Goldbergvariationerne[Nb 8] LA (2015-03-11) UA Uge 24, 2015 Musik
Guitar Gangsters & Cadillac Blood LA (2016-03-28) UA Uge 53, 2015 Musik
Haber-Bosch-processen[Nb 2] LA (2015-08-13) UA Uge 42, 2015 Kemi
Harlech Castle LA (2017-07-19) UA Uge 32, 2018 Geografi/historie
Historien om Danmark LA (2019-05-07) UA Uge 47, 2019 Film og Tv/historie
Hogwarts LA (2009-06-10) UA Uge 12, 2014 Litteratur
Hundredårskrigen LA (2018-05-21) UA Uge 11, 2019 Historie
Hvalros[Nb 9] LA (2019-06-15) UA Uge 24, 2019 Biologi
Induskulturen[Nb 10] LA (2015-04-11) UA Uge 15, 2018 Historie
Jakob Stegelmann LA (2015-09-05) Biografi/Film og Tv
Jan Glæsel[Nb 11] LA (2017-02-02) Biografi
Jon Lord[Nb 5] LA (2014-09-04) UA Uge 42, 2014 Musik
Jul på Slottet LA (2014-03-06) UA Uge 49, 2014 Film og Tv
Kalundborg LA (2018-04-22) Geografi
Kaliumklorid LA (2015-10-07) UA Uge 6, 2016 Kemi
Kongens Lyngby[Nb 6] LA (2015-02-01) Geografi
Københavns Universitet UA Uge 23, 2019 Andet
Kåre Johannessen LA (2014-12-31) UA Uge 22, 2015 Biografi/Film og Tv
Liolaemus tenuis[Nb 5] LA (2015-02-01) Biologi
Mao Zedong[Nb 9] LA (2020-07-10) Biografi
Magiske objekter i Harry Potter[Nb 2] LA (2009-07-14) Litteratur
Mansfield Park[Nb 8] LA (2015-06-26) Litteratur
Mexicanske revolution[Nb 12] LA (2018-03-06) Biografi/Musik
Michael Poulsen LA (2016-03-11) Biografi/Musik
Middelalder 99[Nb 2] LA (2015-06-11) Historie
Middelaldercentret[Nb 13] FA (2014-06-20) UA Uge 41, 2013 Geografi/historie
Middelalderen LA (2017-10-21) Historie
Middelhavet[Nb 14] LA (2017-02-12) UA Uge 20, 2019 Geografi
Munkholmen LA (2014-12-31) Geografi/historie
Nakskov LA (2018-12-16) UA Uge 46, 2020 Geografi
Norskehavet[Nb 10] LA (2015-04-11) UA Uge 52, 2020 Geografi
Nykøbing Falster GA (2015-09-18) UA Uge 34, 2014 Geografi
Nærum LA (2015-06-23) UA Uge 12, 2020 Geografi
Næstved GA (2018-03-04) UA Uge 17, 2018 Geografi
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies GA (2018-10-30) UA Uge 43, 2018 Musik
Owain Glyndŵr[Nb 2] LA (2017-04-19) UA Uge 42, 2021 Biografi/Historie
Pederstrup (Vesterborg Sogn) LA (2016-07-23) UA Uge 41, 2019 Geografi
Peter Lund Madsen LA (2015-09-05) Biografi/Film og Tv
Præsten i Vejlbye[Nb 3] LA (2017-02-06) UA Uge 38, 2018 Litteratur
R.E.M. LA (2017-02-24) UA Uge 33, 2019 Musik
Raritetskabinet[Nb 2] LA (2017-08-17) UA Uge 6, 2019 Kultur
Rejseholdet LA (2015-06-23) UA Uge 38, 2014 Film og Tv
Rock The Rebel / Metal The Devil LA (2014-10-07) Musik
Ronnie Drew LA (2014-03-06) Biografi/Musik
Seal the Deal & Let's Boogie[Nb 2] LA (2016-12-30) Musik
Senmiddelalder LA (2018-05-21) UA Uge 32, 2020 Historie
Shu-bi-dua[Nb 15] GA (2019-07-05) UA Uge 29, 2019 Musik
Skammerens Datter[Nb 2] LA (2016-12-30) UA Uge 16, 2019 Film og Tv
Skat i Norge[Nb 2] LA (2014-09-30) Samfund
Slaget ved Agincourt LA (2015-09-13) UA Uge 43, 2015 Historie
Slaget ved Crécy LA (2017-05-22) UA Uge 28, 2017 Historie
Slaget ved Poitiers (1356) LA (2017-05-22) Historie
Smør[Nb 3] LA (2017-01-18) UA Uge 3, 2020 Mad og drikke
Sorten Muld LA (2016-05-23) Musik
Stavanger LA (2015-07-27) UA Uge 15, 2019 Geografi
Steder i Harry Potter-universet FA (2015-10-05) Litteratur
Stirling Castle[Nb 2] LA (2017-09-17) UA Uge 44, 2020 Geografi/historie
Stormen Bodil[Nb 16] LA (2015-03-28) UA Uge 50, 2015 Begivenheder
Tafl-spil LA (2017-07-26) Historie/samfund
The Corrs LA (2017-02-12) UA Uge 37, 2021 Musik
The Dubliners LA (2014-06-07) UA Uge 17, 2014 Musik
The Strength / The Sound / The Songs LA (2016-03-11) Musik
Trondheim LA (2014-02-23) UA Uge 25, 2014 Geografi
Træsko[Nb 17] LA (2021-02-15) UA Uge 28, 2020 Beklædning
Turisme i Danmark LA (2014-09-19) UA Uge 43, 2014 Samfund
Varemangel i Venezuela[Nb 2] LA (2016-07-23) Historie/Samfund
Vikinger GA (2018-07-02) UA Uge 37, 2017 Historie
Vikingernes ekspansion[Nb 2] LA (2017-06-23) Historie
Vikingeskib LA (2017-07-26) Historie
Vikingetid LA (2017-06-23) UA Uge 52, 2017 Historie
Vikingetidens rustning og våben LA (2017-07-19) Historie
Vilhelm Erobreren GA (2018-07-05) UA Uge 29, 2018 Biografi/Historie
Volbeat GA (2017-03-17) UA Uge 17, 2015 Musik
Volbeats diskografi FA (2017-03-10) Musik
Wales' historie LA (2017-04-23) UA Uge 27, 2014 Historie
Warwick Castle[Nb 2] LA (2017-05-28) UA Uge 26, 2017 Geografi/historie
Østkyst Hustlers LA (2018-05-21) Musik

 1. ^ Sammen med en lang række andre engagerede brugere, dog har Fnielsen været den primære bidragsyder.
 2. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Som opretter af artiklen. De resterende artikler er udbygget fra eksisterende materiale.
 3. ^ a b c I forbindelse med Palnatokes julequiz 2016 sammen med Ramloser
 4. ^ I forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2016. Både Ramloser og Sterhard har ligeledes bidraget til den omfattende artikel.
 5. ^ a b c I forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2013
 6. ^ a b Ikke primær bidragsyder, men tilføjet mere end 5.000 bytes
 7. ^ I forbindelse med Palnatokes julequiz 2017 sammen med Amjaabc
 8. ^ a b I forbindelse med Palnatokes julequiz 2014 sammen med Ramloser
 9. ^ a b I forbindelse med Villys Nytårskonkurrence 2019
 10. ^ a b I forbindelse med Palnatokes julequiz 2014 sammen med Pugilist
 11. ^ I forbindelse med Palnatokes julequiz 2016 sammen med Rmir2
 12. ^ I fobindelse med julequiz 2017, hvor også Ramloser og Amjaabc kom med gode, store bidrag.
 13. ^ Under evalueringen med vedholdende og konstruktive forslag fra Morten Haagensen
 14. ^ i forbindelse med julequiz 2016
 15. ^ Ved nomineringen til GA med utallige konstruktive forslag store bidrag fra Tøndemageren, Morten1997 og Biscuit-in-Chief
 16. ^ Sammen med en lang række andre engagerede brugere, dog har Laketown været den primære bidragsyder, og Morten Haagensen var til stor hjælp i evalueringen til LA.
 17. ^ I forbindelse med julequiz 2019 sammen med Rmir2

Væsentlige bidrag[redigér | redigér wikikode]

Følgende er væsentlige bidrag (mere end 5000 bytes sammenlagt) som jeg har udført (I alfabetisk rækkefølge):

 1. 4 Non Blondes
 2. Ace Frehley
 3. Adam Baldwin
 4. Adrian Lloyd Hughes
 5. Alan Rickman
 6. Alice Deejay
 7. Altan
 8. Anders And-universet
 9. Anders Matthesen
 10. Andy Samberg
 11. Ane Brun
 12. Antikythera-mekanismen
 13. Antony and the Johnsons
 14. Aquarium
 15. Art Van Damme (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2013)
 16. Aventine
 17. Badehotellet
 18. Baha Men
 19. Barney McKenna
 20. Batgirl
 21. Belfast
 22. Bellowhead
 23. Bergen
 24. Big Brovaz
 25. Birmingham
 26. Blide
 27. Bob Geldof
 28. Bornholm
 29. Bortførelsen fra Seraillet (i forbindelse med julequiz 2018)
 30. Brandenburger Tor (i forbindelse med julequiz 2019)
 31. Bue (våben)
 32. Byer i Republikken Irland
 33. Børnelege (i forbindelse med julequiz 2018)
 34. Carl Reiner
 35. Carta Marina
 36. Cartoons
 37. Catatonia
 38. Charles, prins af Wales
 39. Children of Bodoms diskografi
 40. Christina Aguilera
 41. Claus Pilgaard
 42. Coolio (i forbindelse med julequiz 2019)
 43. Crazy Frog
 44. Cut'N'Move
 45. Danmark
 46. Danmarks gamle Folkeviser
 47. Davy Jones
 48. Deep Blue Something
 49. Delaware (i forbindelse med julequiz 2019)
 50. Den mørke middelalder‎
 51. Die Prinzen
 52. Dirty Harry
 53. Donald Norman
 54. Dr. Alban
 55. Dr. Hook and the Medicine Show
 56. Dybvaaaaad!
 57. Dødningehoved (aftensværmer) (i forbindelse med julequiz 2014)
 58. Dårligdommerne
 59. Ed Thigpen (i forbindelse med julequiz 2016)
 60. Edinburgh
 61. Edvard 3. af England
 62. Edward Maya
 63. Electric Light Orchestra
 64. EliteForsk-prisen
 65. Elton John
 66. Elvis Costello
 67. Eluveitie
 68. Eminem
 69. Erik Klipping
 70. Eton College
 71. Extreme
 72. "Fairytale of New York"
 73. Falster
 74. Fats Waller
 75. Figurer i Matador
 76. Firefox
 77. First Aid Kit
 78. Flugten fra Alcatraz (I forbindelse med Ramlosers sommerkonkurrence 2016)
 79. Fredericia
 80. Frilandsmuseum
 81. Gainax (i forbindelse med Palnatokes sommerquizkonkurrence 2009)
 82. Genesis
 83. Gigi D’Agostino
 84. Gjøvik
 85. Glasgow
 86. Gordon Kennedy
 87. Grammy for Bedste metal-præstation
 88. Guinea-Bissau
 89. Gwen Stefani
 90. Gyldent håndtryk
 91. Gøg og Gokke
 92. Harry Potter
 93. Harvest Records
 94. Himmelmekanik
 95. Historiske Dage
 96. Hermione Granger
 97. Hvem vil være millionær?
 98. Hugh Grant
 99. Kingston upon Hull
 100. Humanz
 101. "I Want It That Way"
 102. "In the End"
 103. ItaloBrothers
 104. Jagged Little Pill
 105. Janelle Monáe (i forbindelse med julequiz 2018)
 106. Jethro Tull
 107. Jimmy Carr
 108. Johannes Heggland
 109. John Bercow (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
 110. John F. Kelly (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2018)
 111. Johnny Marr
 112. Jonatan Spang
 113. Jonny Jakobsen
 114. Josh Klinghoffer
 115. Jul på Slottet
 116. Jul på Vesterbro
 117. Justin Trudeau
 118. Jørgen de Mylius
 119. Kaptajn Sabeltand
 120. Karen Barritza
 121. Kinesisk snyltekølle (i forbindelse med julequiz 2018)
 122. Knud den Store
 123. Las Ketchup
 124. Lasse Spangenberg
 125. Leaves' Eyes
 126. "Leaving on a Jet Plane"
 127. LEGO Harry Potter
 128. Leif den Lykkelige
 129. Lena Meyer-Landruts diskografi
 130. Lolland
 131. Loreena McKennitt
 132. Lucca
 133. Lucinda Williams
 134. Lynskak
 135. Mads Mikkelsen
 136. Manchester
 137. Manowar
 138. Marduk (i forbindelse med julequiz 2018)
 139. Margrete 1.
 140. Maribo
 141. Marlon Roudette
 142. Matador
 143. Me & My
 144. Metallica (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
 145. Metanol
 146. Michael Bublé
 147. Michael Bundesen
 148. Michael Hardinger
 149. Michael Schøt
 150. Moesgaard Museum
 151. Monaco
 152. Mononukleose
 153. My Dying Bride
 154. Napalm Records
 155. Neil Diamonds diskografi
 156. Newcastle upon Tyne
 157. Niels Olsen (skuespiller)
 158. Nikolaj Coster-Waldau
 159. Norah Jones
 160. Norman Greenbaum
 161. "Nothing Compares 2 U"
 162. Okkervil River
 163. Ole Stephensen
 164. Operaen på Holmen
 165. Pakistan
 166. Parkway Drive
 167. Parov Stelar
 168. Patrik Isaksson
 169. Paul McGann
 170. Pelagiske zone (i forbindelse med julequiz 2020)
 171. Peter Bjorn and John
 172. Peter Madsen (tegner)
 173. Peter Norvig (ejendomsmægler)
 174. Phoenix (band)
 175. Pisa
 176. Plain White T's
 177. Pokémon GO
 178. Poul Grinder-Hansen
 179. Pulp (band)
 180. Rednex
 181. Reenactment
 182. Rejsekort
 183. Rembrandt
 184. Ribe
 185. Richard Gere
 186. Richard Marx
 187. Rod Stewart
 188. Rongorongo (i forbindelse med julequiz 2017)
 189. Robbie Williams
 190. Robert Miles
 191. Robin S
 192. Rock am Ring
 193. Royal Copenhagen
 194. Royal Metal Fest
 195. Rubeus Hagrid
 196. Runrig
 197. S.O.A.P.
 198. Savage Garden
 199. Schloss Neuschwanstein
 200. Sha Na Na
 201. Shania Twain
 202. Shape of Despair
 203. Simply Red
 204. Sirenia (band)
 205. Skuldelev-skibene
 206. Slips (i forbindelse med Ramlosers sommerkonkurrence 2016)
 207. "Slow Hands"
 208. Smash Mouth
 209. Smokie
 210. Soft Machine
 211. Soulwax
 212. Space Cowboys
 213. Spise med Price
 214. Srinivasa Aiyangar Ramanujan
 215. Standard Oil (i forbindelse med julequiz 2018)
 216. Starkillers
 217. Stattkus-Verzeichnis
 218. Stormen Egon
 219. Stødhævert
 220. Suffragette (i forbindelse med julequiz 2017)
 221. Supergruppe
 222. Svendborg
 223. Sveriges demografi
 224. Svinkløv Badehotel
 225. Søren Pilmark
 226. Tafl-spil (i forbindelse med julequiz 2016)
 227. Tallinn (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
 228. Tesla Model S
 229. The Allman Brothers Band
 230. The Ark
 231. The Artful Dodger
 232. The Common Linnets
 233. The Eagles
 234. The La's
 235. The Magic Numbers
 236. The Monkees
 237. The Proclaimers
 238. The Quarrymen
 239. The The
 240. The Verve
 241. "The Way You Make Me Feel"
 242. Thomas Bredahl
 243. Timm Vladimir
 244. Tina Turner
 245. Titan (grundstof)
 246. Top Gear
 247. Totally Enormous Extinct Dinosaurs
 248. Trafiksignal (i forbindelse med julequiz 2017)
 249. Troldjægeren
 250. Tromsø
 251. Truth movement
 252. Trykpresse (i forbindelse med julequiz 2019)
 253. Uffe Holm
 254. Valhalla
 255. Valravn (band)
 256. Vejrekstremer i Danmark
 257. Verdens længste rap
 258. Viborg
 259. Victor Borge
 260. Wacken Open Air
 261. "Wake Me Up"
 262. Wallace Smith Broecker
 263. We the Kings
 264. Whigfield
 265. Wienerbrød
 266. Wikipedia
 267. William Shakespeare
 268. Windsor Castle
 269. Xavier Bichat
 270. Xiangqi (i forbindelse med julequiz 2020)
 271. Ålesund

Fra Vidste du at...[redigér | redigér wikikode]

Artikler som jeg har oprettet, og som andre brugere har indført i Vidste du at... på forsiden (I kronologisk rækkefølge):

Milepæle[redigér | redigér wikikode]

Note: Der kan være usikkerhed ved præcis, hvornår en redigering er sket og derved hvilken artikel der er redigeret ved "jubilæer". Der tælles kun på da:wiki.

2009[redigér | redigér wikikode]

2012[redigér | redigér wikikode]

2013[redigér | redigér wikikode]

2014[redigér | redigér wikikode]

2015[redigér | redigér wikikode]

2016[redigér | redigér wikikode]

2017[redigér | redigér wikikode]

2018[redigér | redigér wikikode]

2019[redigér | redigér wikikode]

2020[redigér | redigér wikikode]

2021[redigér | redigér wikikode]

Skulderklap[redigér | redigér wikikode]

Godt job med de artikler du har lavet over årene. Så jeg syntes du ska have en småkage. --Simeondahl (diskussion) 9. maj 2012, 17:59 (CEST)


For dine fine bidrag, bl.a. om forskere på DTU. --Urbandweller (diskussion) 6. sep 2013, 22:47 (CEST)


Original Barnstar.png Den Originale Barnstar
I almindelighed for dit imponerende arbejde med at oprette nye artikler og i særdeleshed for dit ihærdige arbejde med at gøre artiklen om Middelaldercentret fremragende! --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 13. jun 2014, 19:55 (CEST)


Filmbarnstar.png Film-Barnstar
Belønning for dit arbejde og efterfølgende suveræne sejr i min forårskonkurrence 2016 med temaet Clint Eastwood, første del--Ramloser (diskussion) 3. feb 2016, 12:55 (CET)


Tireless Contributor Barnstar.gif Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Belønning for at vinde begge dele af min forårskonkurrence 2016 med temaet Clint Eastwood under udvisning af kæmpemæssig energi -- Ramloser (diskussion) 28. mar 2016, 15:48 (CEST)


SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
For utrætteligt arbejde, der førte til sejr i en tæt konkurrence. Mvh. Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:36 (CEST)


Working Man's Barnstar.png Jens Vejmand-Barnstar
Du får lige denne anerkendelse for dit store slid, herunder med månedens emne. Rmir2 (diskussion) 25. jun 2018, 08:12 (CEST)Sparkler.JPG Vinder af Villys Nytårskonkurrence
Tillykke med sejren

Villy Fink Isaksen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. feb 2019, 14:00 (CET)

Original Barnstar.png Artikelopretterens Barnstar
For alt, du har gjort for da.wiki – især for de hundredvis af artikler (herunder især LA'erne, GA'erne og FA'erne), som du har oprettet. Tak. --Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 29. mar 2019, 21:02 (CET)


SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
Denne barnstar får du, fordi du har bidraget til både nyoprettelser og væsentlige udvidelser af eksisterende artikler i de uger, hvor du samlede points til at tage førertrøjen og sidenhen vinde min forårskonkurrence. Dit arbejde på dawiki spænder utrolig vidt. Tak for det! Ramloser (diskussion) 3. jun 2019, 09:44 (CEST)


Barnstar of Diligence.png Flidspræmie-Barnstar
For dit store arbejde med at gennemgå problematiske artikler og starte diskussioner om, hvorvidt de skal slettes. Wikipedia kan dårligt følge med. --Inc (diskussion) 19. nov 2019, 12:47 (CET)Working Man's Barnstar.png Jens Vejmand-Barnstar
For dit store arbejde med at få ryddet op i de mange påklistrede notabilitetsskabeloner :-) Pugilist (diskussion) 26. okt 2020, 17:20 (CET)To do[redigér | redigér wikikode]

Opret[redigér | redigér wikikode]

Mental note: Rolig nu! De røde links skal nok blive blå med tiden. Indtil da, er det okay, at de er der.

Udbyg/organiser[redigér | redigér wikikode]

Links[redigér | redigér wikikode]

Statistik[redigér | redigér wikikode]

Praktisk[redigér | redigér wikikode]