Bruger:Toxophilus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Toxophilus
Nyborg Rådhus - et af mine bidrag til Commons.
Nyborg Rådhus - et af mine bidrag til Commons.
Baggrund
Født Ja
Bosat Hovedstadsområdet
Uddannelse Kandidat
Vidensområder Historie særligt middelalder, naturvidenskab særligt kemi, bueskydning
Interesseområder Arkæologi, historie, naturvidenskab, musik, geografi
Brugerhistorik
27. april 2015 Artikel nr. 1.000 med Balmoral Castle
16. marts 2014 Redigering nr. 10.000 med oprettelsen af Æbelholt Kloster Museum
11. juni 2013 Redigering nr. 5000 på Skabelon:Frilandsmuseer i Danmark
31. maj 2013 Vinder Ramlosers forårskonkurrence
10. juni 2012 Artikel nr. 100 med The Tossers
4. juni 2009 Autopatruljeret
2. april 2009 Første artikel Ribe Vikingecenter
1. april 2009 Brugeroprettelse
Arbejdsområder
Projekter Generel Oprydning
Redde Verden
Anbefalede artikler
FA FA Middelaldercentret
GA GA Clint Eastwood
Nykøbing Falster
Næstved
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies
Shu-bi-dua
Vikinger
Vilhelm Erobreren
Volbeat
FA FL Steder i Harry Potter-universet
Volbeats diskografi
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
nn-1Denne brukaren kan litt norsk (nynorsk)
sv-1Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska
Noia 64 apps karm.svgDenne bruger har været på Wikipedia i 13 år, 11 måneder og 19 dage.


Ten Year Society userbox.svgDenne bruger har været aktiv på dansk Wikipedia i over ti år.
Star of life.svgDenne bruger scorede 443 i Wikiholic-testen (version 4592558).


96.65% Vi mangler 10056 artikler til
artikel nummer 300.000.
(nu: 289.944)

Hej nysgerrige folk, der vil vide hvem jeg er!

I første omgang luskede jeg omkring og lavede smårettelser som IP-bruger, når jeg fandt fejl, men oprettede mig som bruger i april 2009. Siden da har jeg været grebet af projektet, omend det nogle gange er mere end andre afhængigt af tiden.

Jeg kommet til den erkendelse, at dansk wikipedia må forsøge at fokusere på danske emner, da det er her vi om noget må have en viden andre landes wiki'er ikke har. Med det nuværende antal bidragsydere og aktiviteten på da:wiki, kan vi ikke hamle op med f.eks. sv:wiki. Det ærgrer mig derfor, når jeg ser at engelsk eller svensk wiki har en omfattende artikel om et dansk emne, mens der endnu ikke findes en artikel på dansk.

Arbejdsområder[redigér | rediger kildetekst]

Jeg arbejder bredt på dansk wikipedia, hvor jeg opretter, forbedrer, rydder op, vedligeholder og får artikler igennem kvalitetssystemet.

Oprettelse og udvidelse[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige emner, men opretter og forbedrer særligt artikler om historie og arkæologi, kemi, musik, geografi og turisme. Jeg har oprettet sammenlagt over 5.000 artikler.

Inden for historie er det særligt LAmiddelalderen, hovedsageligt Danmark og Storbritanniens historie og LAvikingetiden, som jeg har skrevet om. Jeg har bl.a. oversat LAEdvard 1.s erobring af Wales, LAWales' historie, LAGlyndwroprøret, LAEngland i middelalderen, LAEnglands historie og GAVilhelm Erobreren og de mere brede artikler LAHundredårskrigen og LASenmiddelalderen. Jeg har forfattet GAVikinger, LAVikingeskib, LAVikingernes ekspansion og LAVikingetidens rustning og våben I forbindelse med Palnatokes julequiz 2015 oprettede jeg korte artikler om en lang række paver. Blandt den anseelige mængde artikler om arkæologi og arkæologiske fund er en række om depotfund og møntfund fra Danmark

Jeg har skrevet et væld af musikartikler herunder om Blackmore's Night, LAEnya, Great Big Sea, LAThe Corrs, LAThe Dubliners, LAR.E.M., GAShu-bi-dua og GAVolbeat og mange afledte artikler om albums og bandmedlemmer fra disse grupper og kunstnere (bl.a. har alle Volbeats albums opnået enten LA- eller GA-status mens diskografi-artiklen er blevet udnævnt til FL).

Selvom litteratur ikke er det emne, som jeg bruger mest krudt på, så har jeg forsøgt at samle de mange forskellige småartikler om Harry Potter-universet i bl.a. LAHogwarts, LAMagiske objekter i Harry Potter, FASteder i Harry Potter-universet. Jeg har skrevet om emner relateret til Batman og A Song of Ice and Fire, samt oprettet artikler om de fleste Tintin- og Valhalla-album. Jeg har fået oprettet de manglende artikler m afsnit i tv-serien Matador og de fleste afsnit i serien om Rick and Morty.

Inden for geografi har jeg bl.a. forsøgt at forbedre og ensrette artikler om større danske byer, hvoraf bl.a. LAKalundborg, LANakskov, GANykøbing Falster, LANærum og GANæstved har opnået status. Jeg har også forsøgt at ensrette kategoriseringen af byartiklerne. Desuden har jeg forsøgt at løfte kvaliteten af artikler om emner på Lolland og Falster samt oprettet nye artikler, hvor det er blevet til omkring 50 stk. Jeg har særligt oprettet en del artikler om museer på egnen, men det har også spredt sig til museer i andre dele af landet. I alt har jeg oprettet over 100 artikler om forskellige museer og attraktioner. Derudover har jeg gennemgået samtlige (håber jeg) artikler om danske museer og tilføjet infobokse. Yderligere har jeg oprettet og forbedret artikler om Norge (herunder LATrondheim, Lofoten og LAStavanger) og mere end 380 borge og slotte i Storbritannien (fordelt på +380 i England, +10 i Skotland og +110 i Wales), hvoraf LACaernarfon Castle, LAConwy Castle, LAHarlech Castle, LAStirling Castle og LAWarwick Castle er blandt de mest omfattende. Jeg har desuden oprettet en lang række artikler om fredede bygninger i hele Danmark.

Jeg har også haft fingrene i artikler om kemi og Kemikere, særligt Nobelprismodtagere, hvor jeg har skabt mere end 120 artikler, og jeg har dermed oprettet langt over halvdelen af alle nobelprismodtagere i kemi, hvormed jeg har fået udfyldt hele den tilhørende skabelon. Ligeledes har jeg fået oprettet alle de manglende artikler om nobelprismodtagere i fysik, hvor jeg har oprettet over 90 artikler, hvilket er lige under halvdelen af den samlede liste, og jeg har således bidraget en del til WikiProjekt Fysik.

En lang række artikler (+100 stk) om tøj, beklædning og tekstiler har fundet vej til mit tastetur, samt en række (+80 stk) om mad og drikke og michelinrestauranter. Jeg har oprettet artikler om over 200 artikler om virksomheder, både danske og udenlandske - særligt fra Storbritannien.

Skabeloner[redigér | rediger kildetekst]

Af og til fremstiller jeg til skabeloner for at øge overskueligheden af bestemte emner som heriblandt særligt om geografi, museer og musik.

Konkurrencer[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har efterhånden deltaget i del del konkurrencer, som andre brugere har skabt. Den faste juletradition Palnatokes julequiz har jeg deltaget i hvert år siden 2014, og jeg har vundet den tre år i træk fra 2017-2019. Derudover har jeg deltaget i en forårsquiz, som Ramloser har stået bag, og vundet den i 2013, 2016. 2018 og 2019. Desuden vandt jeg Villy Fink Isaksens nytårskonkurrence i 2019.

Det er dejligt at blive udfordret, både af de opfindsomme quizbagmænd og af andre dygtige brugere i kampen om æren ved at vinde såden en konkurrence.

År Konkurrence Resultat
2013 Ramlosers forårskonkurrence Vundet
2014 Palnatokes julequiz 3.-plads
2015 Palnatokes julequiz 3.-plads
2016 Ramlosers forårskonkurrence Vundet
Ramlosers sommerkonkurrence Vundet
Palnatokes julequiz 2.-plads
2017 Palnatokes julequiz Vundet
2018 Palnatokes julequiz Vundet
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
2019 Palnatokes julequiz Vundet
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
Villy Fink Isaksens nytårskonkurrence Vundet
2020 Palnatokes julequiz 2.-plads
2021 Palnatokes julequiz 3.-plads
2022 Palnatokes julequiz 3.-plads

Fokusmåned[redigér | rediger kildetekst]

Siden 2016 hvor månedens fokus er blevet valgt, har jeg brugt en del tid på at forbedre artikler inden for de respektive emner der nu har været fokusmåned. Det har selvfølgelig været mest udpræget, når jeg selv har været med til at vælge månedens emne. Jeg kan kun opfordre til at deltage, da det kun er ved fælles hjælp, at vi for alvor kan rykke noget her.

Kvalitetssystemet (LA, GA, FA)[redigér | rediger kildetekst]

Jeg forsøger skamløst at presse artikler igennem kvalitetssystemet, og jeg har produceret en lang række LA (+80), en håndfuld GA (8) og nogle få (3) FA og FL. Jeg tager også gerne stilling til andres nomineringer, og hvis jeg falder over en flot artikel som andre har skrevet nominerer jeg den også gerne og håber, at andre brugere er enige i kvaliteten. Jeg finder dog desværre ofte, at artikler får lov at henstå med punkter på huskelisten i meget lang tid, uden at de bliver forbedret, og jeg derfor heller ikke bleg for at afvise LA-forslag, hvis der ikke sker noget.

Generelt synes jeg det er et problem, at kvalitetsniveauet for 10+ år siden var meget lavere end i dag, og der findes derfor stadig artikler på da.wiki med et FA eller GA-markat som reelt ikke lever op til de nutidige kvalitetskrav. Det er dog ofte en meget stor opgave, at få højnet kvaliteten, og de bliver derfor i højere grad nedgraderet end forbedret.

Oprydning og vedligehold[redigér | rediger kildetekst]

Jeg bruger en hel del tid på oprydning ved at gennemgå forskellige problematiske artikler. Jeg har oprettet flere hundrede sletningsforslag. Navnlig da jeg fra foråret 2019 frem til oktober 2020 systematisk gennemgik samtlige skjulte kategorier med notabilitetsproblemer, og jeg er i al beskedenhed mere eller mindre egenhændigt skyld i, alle kategorierne fra 2006 og frem til og med 2020 er blevet tømt. Det er derfor blevet markant nemmere at følge med og oprette sletningsforslag, når brugere identificerer nye artikler med notabilitetsproblemer.

Derudover opdaterer jeg med mellemrum skabeloner på forsiden; aktuelle begivenheder, VDA og nyligt afdøde. Jeg har fået en lang række (+60) af "mine" artikler valgt til Ugens artikel, hvorved de er blevet vist på forsiden. Jeg deltager i afstemningen og står også nogle gange for gennemførsel af valget.

Jeg kigger jævnligt i Seneste ændringer og nyeste sider for at patruljere bidrag fra andre brugere, og særligt identificere hærværk og udfordre oprettelsen af artikler, hvor notabiliteten ikke er i orden.

Bidrag[redigér | rediger kildetekst]

Oprettede artikler[redigér | rediger kildetekst]

Status[redigér | rediger kildetekst]

Artikler som jeg enten har oprettet eller har arbejdet på, som har opnået status:

Artikel Kvalitet UA Emne
1864[Nb 1] LA (2015-04-17) UA Uge 32, 2015 Film og Tv
"A Warrior's Call" LA (2018-03-01) Musik
Anders Matthesen LA (2021-10-16) Biografi
Andorra LA (2016-02-28) UA Uge 37, 2015 Geografi
Andrea Corr LA (2017-02-24) UA Uge 36, 2019 Biografi/Musik
Arkitektur i Danmark[Nb 2] LA (2017-03-24) UA Uge 12, 2018 Kunst og kultur
Beyond Hell/Above Heaven LA (2016-04-09) Musik
Bi Skaarup[Nb 2] LA (2015-02-01) Biografi/Film og Tv
Brandenburger Tor[Nb 3] UA Uge 40, 2022 Geografi
"Breathless" (sang af The Corrs)[Nb 2] LA (2015-12-11) Musik
Brokollapset på Helsingørmotorvejen den 27. september 2014[Nb 2] LA (2015-11-19) Begivenheder
Caernarfon Castle LA (2017-03-24) UA Uge 19, 2017 Geografi/historie
Camping[Nb 4] LA (2017-04-23) UA Uge 7, 2018 Samfund
Claus Meyer LA (2016-06-19) UA Uge 23, 2017 Biografi
Clint Eastwood[Nb 5] GA (2016-05-27) UA Uge 4, 2017 Biografi/Film og Tv
Conwy Castle[Nb 2] LA (2017-05-19) UA Uge 3, 2019 Geografi/historie
Cubanske revolution[Nb 6] LA (2014-05-24) UA Uge 36, 2014 Historie
Danmarks historie (1047-1397)[Nb 7] LA (2013-06-16) UA Uge 36, 2013 Historie
England i middelalderen LA (2018-01-07) UA Uge 42, 2018 Historie
Englands historie LA (2017-10-03) UA Uge 35, 2019 Historie
Enya LA (2015-06-23) UA Uge 33, 2015 Biografi/Musik
Edvard 1.'s erobring af Wales[Nb 2] LA (2017-04-23) UA Uge 12, 2022 Historie
Frank Erichsen LA (2015-12-01) Biografi/Film og Tv
Frank Zappa[Nb 8] LA (2018-01-07) UA Uge 19, 2019 Biografi/Musik
Glyndwroprøret[Nb 2] LA (2017-03-24) UA Uge 9, 2018 Historie
Goldbergvariationerne[Nb 9] LA (2015-03-11) UA Uge 24, 2015 Musik
Guitar Gangsters & Cadillac Blood LA (2016-03-28) UA Uge 53, 2015 Musik
Haber-Bosch-processen[Nb 2] LA (2015-08-13) UA Uge 42, 2015 Kemi
Harlech Castle LA (2017-07-19) UA Uge 32, 2018 Geografi/historie
Historien om Danmark LA (2019-05-07) UA Uge 47, 2019 Film og Tv/historie
Hogwarts LA (2009-06-10) UA Uge 12, 2014 Litteratur
Hundredårskrigen LA (2018-05-21) UA Uge 11, 2019 Historie
Hvalros[Nb 10] LA (2019-06-15) UA Uge 24, 2019 Biologi
Induskulturen[Nb 11] LA (2015-04-11) UA Uge 15, 2018 Historie
Jakob Stegelmann LA (2015-09-05) Biografi/Film og Tv
Jan Glæsel[Nb 12] LA (2017-02-02) Biografi
Jon Lord[Nb 6] LA (2014-09-04) UA Uge 42, 2014 Musik
Jul på Slottet LA (2014-03-06) UA Uge 49, 2014 Film og Tv
Kalundborg LA (2018-04-22) Geografi
Kaliumklorid LA (2015-10-07) UA Uge 6, 2016 Kemi
Kongens Lyngby[Nb 7] LA (2015-02-01) UA Uge 16, 2023 Geografi
Kristiansten fæstning LA (2014-11-08) UA Uge 23, 2022 Geografi/historie
Københavns Universitet UA Uge 23, 2019 Andet
Kåre Johannessen LA (2014-12-31) UA Uge 22, 2015 Biografi/Film og Tv
Liolaemus tenuis[Nb 6] LA (2015-02-01) Biologi
Mads Mikkelsen LA (2022-03-15) UA Uge 17, 2022 Biografi
Magiske objekter i Harry Potter[Nb 2] LA (2009-07-14) Litteratur
Mansfield Park[Nb 9] LA (2015-06-26) UA Uge 16, 2022 Litteratur
Mao Zedong[Nb 10] LA (2020-07-10) Biografi
Mexicanske revolution[Nb 13] LA (2018-03-06) UA Uge 25, 2022 Biografi/Musik
Michael Poulsen LA (2016-03-11) Biografi/Musik
Middelalder 99[Nb 2] LA (2015-06-11) Historie
Middelaldercentret[Nb 14] FA (2014-06-20) UA Uge 41, 2013 Geografi/historie
Middelalderen LA (2017-10-21) Historie
Middelhavet[Nb 15] LA (2017-02-12) UA Uge 20, 2019 Geografi
Munkholmen LA (2014-12-31) UA Uge 21, 2021 Geografi/historie
Nakskov LA (2018-12-16) UA Uge 46, 2020 Geografi
Norskehavet[Nb 11] LA (2015-04-11) UA Uge 52, 2020 Geografi
Nykøbing Falster GA (2015-09-18) UA Uge 34, 2014 Geografi
Nykøbing Falster GA (2015-09-18) UA Uge 34, 2014 Geografi
Nysted UA Uge 38, 2020 Geografi
Næstved GA (2018-03-04) UA Uge 17, 2018 Geografi
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies GA (2018-10-30) UA Uge 43, 2018 Musik
Ove Sprogøe[Nb 16] LA (2023-03-04) Biografi/Film og Tv
Owain Glyndŵr[Nb 2] LA (2017-04-19) UA Uge 42, 2021 Biografi/Historie
Pederstrup (Vesterborg Sogn) LA (2016-07-23) UA Uge 41, 2019 Geografi
Peter Lund Madsen LA (2015-09-05) Biografi/Film og Tv
Præsten i Vejlbye[Nb 4] LA (2017-02-06) UA Uge 38, 2018 Litteratur
R.E.M. LA (2017-02-24) UA Uge 33, 2019 Musik
Raritetskabinet[Nb 2] LA (2017-08-17) UA Uge 6, 2019 Kultur
Rejseholdet LA (2015-06-23) UA Uge 38, 2014 Film og Tv
Rock The Rebel / Metal The Devil LA (2014-10-07) Musik
Ronnie Drew LA (2014-03-06) Biografi/Musik
Seal the Deal & Let's Boogie[Nb 2] LA (2016-12-30) UA Uge 49, 2022 Musik
Senmiddelalder LA (2018-05-21) UA Uge 32, 2020 Historie
Shu-bi-dua[Nb 17] GA (2019-07-05) UA Uge 29, 2019 Musik
Skammerens Datter[Nb 2] LA (2016-12-30) UA Uge 16, 2019 Film og Tv
Skat i Norge[Nb 2] LA (2014-09-30) Samfund
Slaget ved Agincourt LA (2015-09-13) UA Uge 43, 2015 Historie
Slaget ved Crécy LA (2017-05-22) UA Uge 28, 2017 Historie
Slaget ved Poitiers (1356) LA (2017-05-22) Historie
Smør[Nb 4] LA (2017-01-18) UA Uge 3, 2020 Mad og drikke
Sorten Muld LA (2016-05-23) Musik
Stavanger LA (2015-07-27) UA Uge 15, 2019 Geografi
Steder i Harry Potter-universet FA (2015-10-05) Litteratur
Stirling Castle[Nb 2] LA (2017-09-17) UA Uge 44, 2020 Geografi/historie
Stormen Bodil[Nb 18] LA (2015-03-28) UA Uge 50, 2015 Begivenheder
Tafl-spil LA (2017-07-26) UA Uge 5, 2023 Historie/samfund
The Corrs LA (2017-02-12) UA Uge 37, 2021 Musik
The Dubliners LA (2014-06-07) UA Uge 17, 2014 Musik
The Strength / The Sound / The Songs LA (2016-03-11) Musik
Trondheim LA (2014-02-23) UA Uge 25, 2014 Geografi
Træsko[Nb 19] LA (2021-02-15) UA Uge 28, 2020 Beklædning
Turisme i Danmark LA (2014-09-19) UA Uge 43, 2014 Samfund
Varemangel i Venezuela[Nb 2] LA (2016-07-23) Historie/Samfund
Vikinger GA (2018-07-02) UA Uge 37, 2017 Historie
Vikingernes ekspansion[Nb 2] LA (2017-06-23) UA Uge 18, 2022 Historie
Vikingeskib LA (2017-07-26) Historie
Vikingetid LA (2017-06-23) UA Uge 52, 2017 Historie
Vikingetidens rustning og våben LA (2017-07-19) UA Uge 45, 2022 Historie
Vilhelm Erobreren GA (2018-07-05) UA Uge 29, 2018 Biografi/Historie
Volbeat GA (2017-03-17) UA Uge 17, 2015 Musik
Volbeats diskografi FA (2017-03-10) Musik
Wales' historie LA (2017-04-23) UA Uge 27, 2014 Historie
Warwick Castle[Nb 2] LA (2017-05-28) UA Uge 26, 2017 Geografi/historie
Østkyst Hustlers LA (2018-05-21) UA Uge 12, 2023 Musik

 1. ^ Sammen med en lang række andre engagerede brugere, dog har Fnielsen været den primære bidragsyder.
 2. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Som opretter af artiklen. De resterende artikler er udbygget fra eksisterende materiale.
 3. ^ I forbindelse med julequiz 2019 sammen med Rmir2
 4. ^ a b c I forbindelse med Palnatokes julequiz 2016 sammen med Ramloser
 5. ^ I forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2016. Både Ramloser og Sterhard har ligeledes bidraget til den omfattende artikel.
 6. ^ a b c I forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2013
 7. ^ a b Ikke primær bidragsyder, men tilføjet mere end 5.000 bytes
 8. ^ I forbindelse med Palnatokes julequiz 2017 sammen med Amjaabc
 9. ^ a b I forbindelse med Palnatokes julequiz 2014 sammen med Ramloser
 10. ^ a b I forbindelse med Villys Nytårskonkurrence 2019
 11. ^ a b I forbindelse med Palnatokes julequiz 2014 sammen med Pugilist
 12. ^ I forbindelse med Palnatokes julequiz 2016 sammen med Rmir2
 13. ^ I fobindelse med julequiz 2017, hvor også Ramloser og Amjaabc kom med gode, store bidrag.
 14. ^ Under evalueringen med vedholdende og konstruktive forslag fra Morten Haagensen
 15. ^ i forbindelse med julequiz 2016
 16. ^ Det er dog Stempelquist der har gjort størstedelen af arbejdet med at forbedre artiklen til LA.
 17. ^ Ved nomineringen til GA med utallige konstruktive forslag store bidrag fra Tøndemageren, Morten1997 og Biscuit-in-Chief
 18. ^ Sammen med en lang række andre engagerede brugere, dog har Laketown været den primære bidragsyder, og Morten Haagensen var til stor hjælp i evalueringen til LA.
 19. ^ I forbindelse med julequiz 2019 sammen med Rmir2

Væsentlige bidrag[redigér | rediger kildetekst]

Følgende er væsentlige bidrag (mere end 5000 bytes sammenlagt) som jeg har udført (I alfabetisk rækkefølge):

 1. 4 Non Blondes
 2. Aaron Carter]
 3. Ace Frehley
 4. Adam Baldwin
 5. Adrian Lloyd Hughes
 6. Alan Rickman
 7. Alhazen
 8. Alice Deejay
 9. Altan
 10. Anders And-universet
 11. Andy Samberg
 12. Ane Brun
 13. Antikythera-mekanismen
 14. Antony and the Johnsons
 15. Aquarium
 16. Art Van Damme (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2013)
 17. Aventine
 18. Badehotellet
 19. Baha Men
 20. "Baker Street"
 21. Band of Horses
 22. Barney McKenna
 23. Barry Manilow
 24. Batgirl
 25. Belfast
 26. Bellowhead
 27. Bergen
 28. Bill Bruford
 29. Big Brovaz
 30. Bikini
 31. Birmingham
 32. Blide
 33. Bob Geldof
 34. Bornholm
 35. Bortførelsen fra Seraillet (i forbindelse med julequiz 2018)
 36. Bue (våben)
 37. Byer i Republikken Irland
 38. Børnelege (i forbindelse med julequiz 2018)
 39. Carl Reiner
 40. Carta Marina
 41. Cartoons
 42. Catatonia
 43. Charles, prins af Wales
 44. Children of Bodoms diskografi
 45. Christina Aguilera
 46. Cittaslow
 47. Claus Pilgaard
 48. Coolio (i forbindelse med julequiz 2019)
 49. Cooper's Hill Cheese-Rolling and Wake
 50. Corona (italiensk band)
 51. Crazy Frog
 52. Cut'N'Move
 53. Daft Punk (i forbindelse med julequiz 2022)
 54. Danmark
 55. Danmarks gamle Folkeviser
 56. David A. Stewart
 57. David Attenborough
 58. Davy Jones
 59. Deep Blue Something
 60. Delaware (i forbindelse med julequiz 2019)
 61. Den mørke middelalder‎
 62. Die Prinzen
 63. Dirty Harry
 64. Donald Norman
 65. Dr. Alban
 66. Dr. Hook and the Medicine Show
 67. Dybvaaaaad!
 68. Dødningehoved (aftensværmer) (i forbindelse med julequiz 2014)
 69. Dårligdommerne
 70. Ed Thigpen (i forbindelse med julequiz 2016)
 71. Edinburgh
 72. Edvard 3. af England
 73. Edward Maya
 74. Electric Light Orchestra
 75. EliteForsk-prisen
 76. Elton John
 77. Elvis Costello
 78. Eluveitie
 79. Eminem
 80. "Enter Sandman"
 81. Eric Stoltz
 82. Erik Klipping
 83. Eton College
 84. Extreme
 85. "Fairytale of New York"
 86. Falster
 87. Fats Waller
 88. Figurer i Matador
 89. Firefox
 90. First Aid Kit
 91. Flugten fra Alcatraz (I forbindelse med Ramlosers sommerkonkurrence 2016)
 92. Fredericia
 93. Frilandsmuseum
 94. Gainax (i forbindelse med Palnatokes sommerquizkonkurrence 2009)
 95. Genesis
 96. Gigi D’Agostino
 97. Gjon's Tears
 98. Gjøvik
 99. Glasgow
 100. Gordon Kennedy
 101. Grammy for bedste hard rock-præstation
 102. Grammy for bedste mandlige country vokalpræstation
 103. Grammy for Bedste metal-præstation
 104. Guinea-Bissau
 105. Gus Johnson
 106. Gwen Stefani
 107. Gyldent håndtryk
 108. Gøg og Gokke
 109. Harry Potter
 110. Harvest Records
 111. Henrik 1. af England
 112. Herlufsholm
 113. Hermione Granger
 114. Hertugdømmet Cornwall
 115. Himmelmekanik
 116. Historiske Dage
 117. Hjerneflugt
 118. Hugh Grant
 119. Hvem vil være millionær?
 120. Keegan-Michael Key
 121. Kingston upon Hull
 122. Humanz
 123. "I Want It That Way"
 124. Ian Holm
 125. Idina Menzel
 126. "In the End"
 127. Invincible
 128. Irma (supermarkedskæde)
 129. ItaloBrothers
 130. Jagged Little Pill
 131. Janelle Monáe (i forbindelse med julequiz 2018)
 132. Jeff Fahey
 133. Jerry Cantrell
 134. Jethro Tull
 135. Jimmy Carr
 136. Jimmy Smith
 137. Johannes Heggland
 138. John Bercow (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
 139. John F. Kelly (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2018)
 140. John Lee
 141. John Ratzenberger
 142. Johnny Logan
 143. Johnny Marr
 144. Jonas Åkerlund
 145. Jonatan Spang
 146. Jonny Jakobsen
 147. Josh Gad
 148. Josh Klinghoffer
 149. Jul på Slottet
 150. Jul på Vesterbro
 151. Justin Trudeau
 152. Jørgen de Mylius
 153. Kaptajn Sabeltand
 154. Karen Barritza
 155. Karsten Ree
 156. Katrina and the Waves
 157. Kavinsky
 158. Kinesisk snyltekølle (i forbindelse med julequiz 2018)
 159. Knud den Store
 160. Kronprins Frederik
 161. Kurt Nilsen
 162. Laid Back
 163. Las Ketchup
 164. Lasse Spangenberg
 165. Leaves' Eyes
 166. "Leaving on a Jet Plane"
 167. LEGO Harry Potter
 168. Leif den Lykkelige
 169. Lena Meyer-Landruts diskografi
 170. Leslie Phillips
 171. Liev Schreiber
 172. Lolland
 173. Loreena McKennitt
 174. Lostprophets
 175. Lucca
 176. Lucinda Williams
 177. Lynskak
 178. Magnus Carlsen
 179. Manchester
 180. Manowar
 181. Marduk (i forbindelse med julequiz 2018)
 182. Margrete 1.
 183. Maribo
 184. Marko Hietala
 185. Marlon Roudette
 186. Martin Shaw
 187. Matador
 188. Matt Lucas
 189. Me & My
 190. Metallica (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
 191. Metanol
 192. Michael Bond
 193. Michael Bublé
 194. Michael Bundesen
 195. Michael Hardinger
 196. Michael Landau
 197. Michael Schøt
 198. Midlothian
 199. Moesgaard Museum
 200. Monaco
 201. Mononukleose
 202. Moores lov
 203. Mos Def
 204. Moya Brennan
 205. Mr. President
 206. My Dying Bride
 207. Napalm Records
 208. Neil Diamonds diskografi
 209. Newcastle upon Tyne
 210. Niels Olsen (skuespiller)
 211. Nikolaj Coster-Waldau
 212. Nestor Carbonell
 213. Norah Jones
 214. Norman Greenbaum
 215. "Nothing Compares 2 U"
 216. Okkervil River
 217. Ole Stephensen
 218. Omar Sy
 219. OMD
 220. Onkel Reje
 221. Operaen på Holmen
 222. Oscar for bedste sang
 223. Ove Sprogøe
 224. Pakistan
 225. Parkway Drive
 226. Parov Stelar
 227. Patrik Isaksson
 228. Paul McGann
 229. Pelagiske zone (i forbindelse med julequiz 2020)
 230. Peter Bjorn and John
 231. Peter Madsen (tegner)
 232. Peter Norvig (ejendomsmægler)
 233. Peter Aalbæk Jensen
 234. Pharoah Sanders
 235. Phoenix (band)
 236. Philip Marlowe
 237. Pierre Duhem
 238. Pisa
 239. Plain White T's
 240. Pokémon GO
 241. Poul Grinder-Hansen
 242. Prins af Wales
 243. Pulp (band)
 244. Raquel Welch
 245. Rednex
 246. Reenactment
 247. Rejsekort
 248. Rembrandt
 249. Revyernes Revy
 250. Ribe
 251. Richard Gere
 252. Richard Marx
 253. Richard Scarry
 254. Richard Widmark
 255. Robbie Williams
 256. Robert Miles
 257. Robin S
 258. Rock am Ring
 259. Rod Stewart
 260. Rongorongo (i forbindelse med julequiz 2017)
 261. Royal Copenhagen
 262. Royal Metal Fest
 263. Roxy Music
 264. Rubeus Hagrid
 265. Runrig
 266. S.O.A.P.
 267. Sam Rockwell
 268. Sammy Davis Jr.
 269. Savage Garden
 270. Schloss Neuschwanstein
 271. Secret Garden
 272. Sha Na Na
 273. Shania Twain
 274. Shape of Despair
 275. Sherlock Holmes
 276. Simply Red
 277. Sirenia (band)
 278. Skuldelev-skibene
 279. Slips (i forbindelse med Ramlosers sommerkonkurrence 2016)
 280. "Slow Hands"
 281. Smash Mouth
 282. Smokie
 283. Soft Machine
 284. Soulwax
 285. Space Cowboys
 286. Spise med Price
 287. Srinivasa Aiyangar Ramanujan
 288. Standard Oil (i forbindelse med julequiz 2018)
 289. Starkillers
 290. Stattkus-Verzeichnis
 291. Stealers Wheel
 292. Stormen Egon
 293. Stødhævert
 294. Suffragette (i forbindelse med julequiz 2017)
 295. Supergruppe
 296. Susanne Sundfør
 297. Svendborg
 298. Sveriges demografi
 299. Svinkløv Badehotel
 300. Swan Lee
 301. Søren Pilmark
 302. Tafl-spil (i forbindelse med julequiz 2016)
 303. Tallinn (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
 304. Tesla Model S
 305. The Allman Brothers Band
 306. The Ark
 307. The Artful Dodger
 308. The Common Linnets
 309. The Darkness
 310. The Eagles
 311. The Freddie Mercury Tribute Concert
 312. The La's
 313. The Lighthouse
 314. The Magic Numbers
 315. The Monkees
 316. The Proclaimers
 317. The Quarrymen
 318. The Shaggs
 319. The The
 320. The Verve
 321. "The Way You Make Me Feel"
 322. Them Crooked Vultures
 323. Thomas Bredahl
 324. Timm Vladimir
 325. Tina Turner
 326. Titan (grundstof)
 327. Top Gear
 328. Totally Enormous Extinct Dinosaurs
 329. Trafiksignal (i forbindelse med julequiz 2017)
 330. Troldjægeren
 331. Tromsø
 332. Truth movement
 333. Trykpresse (i forbindelse med julequiz 2019)
 334. Tulipanboblen
 335. Tæskeholdet
 336. Uffe Holm
 337. Valhalla
 338. Valravn (band)
 339. Vejrekstremer i Danmark
 340. Verdens længste rap
 341. Viborg
 342. Victor Borge
 343. Vinnie Jones
 344. Wacken Open Air
 345. "Wake Me Up"
 346. Wallace Smith Broecker
 347. We the Kings
 348. Wesley Ruggles
 349. Whigfield
 350. Wienerbrød
 351. Wikipedia
 352. William Shakespeare
 353. Windsor Castle
 354. Xavier Bichat
 355. Xiangqi (i forbindelse med julequiz 2020)
 356. Yiruma
 357. Yo-Yo Ma
 358. Ålesund

Fra Vidste du at...[redigér | rediger kildetekst]

Artikler som jeg har oprettet, og som andre brugere har indført i Vidste du at... på forsiden (I kronologisk rækkefølge):

Milepæle[redigér | rediger kildetekst]

Note: Der kan være usikkerhed ved præcis, hvornår en redigering er sket og derved hvilken artikel der er redigeret ved "jubilæer". Der tælles kun på da:wiki.

2009[redigér | rediger kildetekst]

2012[redigér | rediger kildetekst]

2013[redigér | rediger kildetekst]

2014[redigér | rediger kildetekst]

2015[redigér | rediger kildetekst]

2016[redigér | rediger kildetekst]

2017[redigér | rediger kildetekst]

2018[redigér | rediger kildetekst]

2019[redigér | rediger kildetekst]

2020[redigér | rediger kildetekst]

2021[redigér | rediger kildetekst]

2022[redigér | rediger kildetekst]

2023[redigér | rediger kildetekst]

Skulderklap[redigér | rediger kildetekst]

Godt job med de artikler du har lavet over årene. Så jeg syntes du ska have en småkage. --Simeondahl (diskussion) 9. maj 2012, 17:59 (CEST)


For dine fine bidrag, bl.a. om forskere på DTU. --Urbandweller (diskussion) 6. sep 2013, 22:47 (CEST)


Original Barnstar.png Den Originale Barnstar
I almindelighed for dit imponerende arbejde med at oprette nye artikler og i særdeleshed for dit ihærdige arbejde med at gøre artiklen om Middelaldercentret fremragende! --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 13. jun 2014, 19:55 (CEST)


Filmbarnstar.png Film-Barnstar
Belønning for dit arbejde og efterfølgende suveræne sejr i min forårskonkurrence 2016 med temaet Clint Eastwood, første del--Ramloser (diskussion) 3. feb 2016, 12:55 (CET)


Tireless Contributor Barnstar.gif Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Belønning for at vinde begge dele af min forårskonkurrence 2016 med temaet Clint Eastwood under udvisning af kæmpemæssig energi -- Ramloser (diskussion) 28. mar 2016, 15:48 (CEST)


SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
For utrætteligt arbejde, der førte til sejr i en tæt konkurrence. Mvh. Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:36 (CEST)


Working Man's Barnstar.png Jens Vejmand-Barnstar
Du får lige denne anerkendelse for dit store slid, herunder med månedens emne. Rmir2 (diskussion) 25. jun 2018, 08:12 (CEST)Sparkler.JPG Vinder af Villys Nytårskonkurrence
Tillykke med sejren

Villy Fink Isaksen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. feb 2019, 14:00 (CET)

Original Barnstar.png Artikelopretterens Barnstar
For alt, du har gjort for da.wiki – især for de hundredvis af artikler (herunder især LA'erne, GA'erne og FA'erne), som du har oprettet. Tak. --Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 29. mar 2019, 21:02 (CET)


SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
Denne barnstar får du, fordi du har bidraget til både nyoprettelser og væsentlige udvidelser af eksisterende artikler i de uger, hvor du samlede points til at tage førertrøjen og sidenhen vinde min forårskonkurrence. Dit arbejde på dawiki spænder utrolig vidt. Tak for det! Ramloser (diskussion) 3. jun 2019, 09:44 (CEST)


Barnstar of Diligence.png Flidspræmie-Barnstar
For dit store arbejde med at gennemgå problematiske artikler og starte diskussioner om, hvorvidt de skal slettes. Wikipedia kan dårligt følge med. --Inc (diskussion) 19. nov 2019, 12:47 (CET)Working Man's Barnstar.png Jens Vejmand-Barnstar
For dit store arbejde med at få ryddet op i de mange påklistrede notabilitetsskabeloner :-) Pugilist (diskussion) 26. okt 2020, 17:20 (CET)


Tireless Contributor Barnstar.gif Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
I min optælling har du vundet 9 Wikipedia-konkurrencer om oprettelse, udvidelse og vedligeholdelse af Wikipedia-artikler. Det må være blevet til en del indhold til encyklopædien, og det fortjener anerkendelse. – InsaneHacker ⚖️🕊️ (💬) 8. dec. 2022, 17:47 (CET)To do[redigér | rediger kildetekst]

Opret[redigér | rediger kildetekst]

Mental note: Rolig nu! De røde links skal nok blive blå med tiden. Indtil da, er det okay, at de er der.

Udbyg/organiser[redigér | rediger kildetekst]

Links[redigér | rediger kildetekst]