Diskussion:Hastighedsbegrænser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Myndisghedskrav[redigér wikikode]

Der står: "Hastighedsbegrænsere må i motorkøretøjer kun monteres og afprøves af offentligt godkendte motorkøretøjsfabrikanter, fabrikanter af hastighedsbegrænsere og disses repræsentanter samt af disse godkendte værksteder[2]."

Men hvor gælder dette? Man må antage at sådanne krav er forskellige i forskellige lande. Byrial (diskussion) 28. mar 2013, 09:26 (CET)

Jeg har oversat artiklen fra de:, men måske gælder det i hele EU. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. mar 2013, 13:31 (CET)

Forkert overskrift?[redigér wikikode]

Nu sad jeg og kigge lidt rundt i alle de her sider vedrørende "hastighedbegrænsninger", "hastighed" mm og kunne ikke helt få det til at give mening.. Det er meget muligt at jeg tager fejl, men hedder det ikke "fartbegrænser", "fartbegrænsninger" osv. og IKKE "hastighedsbegrænsning" ? Det er måske lidt i afdelingen for flueknepperi, men det giver da bedre mening at sætte en begrænsning på farten end hastigheden.. I hvert fald jf. definitionerne af "fart" og "hastighed" her på siden..
Det hedder jo også "speed limit" på engelsk. Og oversættes "speed" = "fart" mens "velocity" = "hastighed".. Men som sagt er ikke helt sikker.. Undrede mig bare :)

DannyVilla (diskussion) 24. feb 2014, 15:45 (CET)