Diskussion:Henrik Jørgensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Som det fremgår af wiki-artiklen om "Eremitageløbet", så har Henrik Jørgensen også rekorden for dette (verdens ældste) motionsløb, og den har stået siden 1987. Det bør måske fremgå under denne artikels afsnit om rekorder? (skrev 90.184.133.70 (diskussion • bidrag) 9. okt 2011, 13:12‎. Husk at signere dine indlæg.)

Mellemnavn[redigér wikikode]

Bruger:Henhof En anonym bruger har netop ændret hans mellemnavn fra Høve til Hove. Det er muligvis korrekt, men Høve er nemmere at finde belæg for end Hove, fx [1] og en FB-profil [2]. Jeg retter på den baggrund tilbage. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. aug 2017, 14:10 (CEST)