Diskussion:Herlufsholm Gymnastikforening

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hvad er der i vejen med den?[rediger kildetekst]

Hvad er det der bør laves om? kan ikke se noget galt med den... --Coach zulu 19. maj 2006 kl. 20:42 (CEST)

For det første er der præcist nul interne links. For det andet starter den med at sige at det er en paraply organisation - men for hvad og hvor? Og så er opsætningen lidt mystisk. --Peter Andersen 19. maj 2006 kl. 21:06 (CEST)
Og for de tredje skal man selv gætte sig til, at der er tale om en forkortelse for Herlufsholm Gymnastikforening, som i øvrigt så vidt jeg kan se ikke forkorter deres navn som H.G., men HG. Det kunne nok også overvejes, om artiklen ikke burde hedde Herlufsholm Gymnastikforening. Desuden kunne sproget vist godt trænge til en lille opstramning, så det bliver knapt så snakkende og mere encyklpædisk.
Du skal selvfølgelig ikke lade dig slå ud af det her, men brug lidt tid på at læse de links, som blev angivet ved velkomsten på din brugerdiskussion. Det er de færreste nye brugere, som leverer artikler i første forsøg, som ikke mangler et eller andet :)--Heelgrasper 19. maj 2006 kl. 21:42 (CEST)



Mit problem er at forkortelsen HG leder hen til uddannelsen af samme navn, derfor løsningen med punktummer... I første omgang ville jeg gerne have at denne artikel skulle have heddet Herlufsholm Gymnastikforening, men så fik jeg det problem at i min Næstved Vikings artikel var ordet Herlufsholm allerede brugt som internt link til kostskolen i Herlufsholm.

[1] er taget fra ´diskussions siden om Næstved Vikings. Hvordan løser jeg dette problem?


At artiklen bærer præg af at være skrevet til børn er rigtigt nok. jeg skrev den til medlemmerne af min footballklub oprindeligt få talesprog så uden tvivl ville forstå pointen. Jeg arbejder videre med at rette den til så den bliver mere wikificeret...--Coach zulu 20. maj 2006 kl. 20:35 (CEST)

Tak for rettelsen...--Coach zulu 20. maj 2006 kl. 20:57 (CEST)