Diskussion:Herningmotorvejen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Herningmotorvejen

Artikel-regler

Motorvejen har fået et nyt navn. Silkeborg-Herning motorvejen.

Her er kilde: http://aoh.dk/artikel/endelig-er-motorvejsnavnet-p-plads (Skrev 83.89.92.47 (diskussion • bidrag) 22. jan 2015, 21:39. Husk at signere dine indlæg.)

Jyllands-Posten skriver noget andet: Motorvejen mellem Aarhus og Herning har fået to navne
I Jyllands-Postens nyhed er det angivet, at motorvejen hedder Herningmotorvejen mellem Aarhus og Låsby og fra Funder af igen. Mellem Låsby og Funder hedder den Silkeborgmotorvejen.
Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. jan 2015, 21:52 (CET)
Nu fandt jeg Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikters meddelelse om navnet på deres hjemmeside: Enighed om motorvejsnavn. Derfor må det ovenstående jeg skrev, være det officielle navn på motorvejen. Hvis du finder en nyere meddelelse fra ministeriet eller anden offentlig myndighed så sig endelig til. Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. jan 2015, 21:59 (CET)
Jeg har nu aldrig hørt at den har skiftet navn til "Silkeborg-Herning motorvejen". Der var længe en diskussion hvad motorvejen enlig skulle hedde, men det endte med at man fant ud af det til sidst. Den har de to navne som Asger skriver. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // projekter // bidrag) 22. jan 2015, 22:06 (CET)

Dermed burde overskriften samt andre steder hvor kun Herningmotorvejen er nævnt, også ændres. Det er misvisende at den "KUN" hedder Herningmotorvejen, når man nu har valgt at ligge de 31 km (halvt eksisterende og halvt under udvikling) Silkeborgmotorvej ind under samme artikel.

Mvh Alexander. (Skrev XanderGSA (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Godnat til Trafikministeriet. Utrolig ringe og typisk dansk ledelsesstil at man ikke kalder motorvejen enten "Herningmotorvejen" eller "Silkeborgmotorvejen". I forbindelse med kommunalreformen i 2007 var et lignende skænderi i gang om hvad den nuværende Syddjurs Kommune skulle hedde. Udover "Syddjurs" var "Ebeltoft", "Mols", "Kalø" og "Kaløvig" i spil, men heldigvis skar statsministeren igennem og sagde hvad den skulle hedde. Tænk hvis kommunen skulle have heddet "Syddjurs-Kaløvig-Mols Kommune". Man tager sig til hovedet .......... -91.195.58.208 23. jan 2015, 10:06 (CET)

Start en diskussion om Herningmotorvejen

Start en diskussion